Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Insallah onemli bi durum yoktur son zmnlarda sizlerin paylasimlariyla allak bullak bi zihne sahip oldum sizler icin endiselendm kendim icin kafam karisti bazilari pismanim dedi bazilari bu acilara degmez dedi korktum acikcasi. Dilerim ciktigi yolda herkes sorunsuz bi sekilde ilerler Allah utandirmasin

Sana sınavında başarılar dilerim umarım istediğin branşı kazanırsın . senin tıbbi bilgilerini paylaşman ukalalık olamaz canım senin msleğin bu , ve bacaklarımızın nasıl çalıştığını vs bizden daha iyi bilirsin ve bize doktorların söylemedikleri (unuttukları, veya söylemeye üşendikleri) bilgileri açıklayıpona göre önlem almamızı sağlıyorsun :)

Arkadaşlar benim ağrılarım hala geçmedi. Defalarca doktorumu aradım ama kendisiyle bir türlü konusamadim. Sekreteri falan ağrı kesici iç deyip duruyor. Benim ağrım en çok bileklerimde sanki yağların bir çoğu oraya inmiş gibi. Elledigimde bunu hissedebiliyorum. Çünkü daha önceki farkli ameliyatlarimdada ayaklarimda ödem oluşmuştu ama asla böyle değildi. Bu akşam farkettimki ağrıyan kısımlarda biraz kızarıklık var enfeksiyon oldu diye çok korkuyorum. Yarın hiç aramadan direk doktora gideceğim. Birde dikiş yerleride kırmızı renkte ve çok kasiniyor aceba oralardadami problem var. Offf hayırlısı ile bir sabah olsaydı. Yatakta dönüp duruyorum uyuyamadim bir türlü.

Çok üzüldüm inan.inśallah enfelsiyon degildir.eger dr una ulasamazsan mutlaka acile bir yere git.en azindan kanina bakarlar.ultrasonlada görebiliyorlar bildigim kadariyls.sakin ihmal etme mutlaka biryere görün

aynen öyle dediğine katılıyorum arkadaşım.. fiyatı yazıyorum sana da.

tşk ederim cnm inşaallah dediğin gibi seninki gibi sorunsuz atlatabilirim bende.serpil1983 den hiç haberim yoktu.memnun olup olmadığını bilmiyodum.çünkü o da bidaha hiç uğramamıştı buraya operasyondan sonra

Çok geçmiş olsun ikicanım var , gittin mi doktora. Seni çok merak ettim.
Malesef çoğu doktor ameliyattan sonra hiç ilgilenmiyo hastalarıyla , onlar yeni ameliyat peşinde koşuyorlar seni ameliyat edene kadar ilgilenip daha sonra çok yoğun olduklarını söylettirip ilgilenmiyorlar . 5 dakka ayırmak yaptığının arkasında durmak sanki çok zor birşey.

Arkadaşım bizimle alakan için çooook teşekkür ederim.
Benim şuan en fazla ağrıyan yerim bileklerim ve hemen alt kısmı zaten o kısımlar yağ dolu. Ağrı olan yerlerde biraz kızarıklık fark ettim ama sıcaklık pek yok gibi. Doktor bana ilaç olarak sanırım Augmentin isminde içerisinde 10 tablet olan bir antibiyotik , basit ağrı kesici hap birde ağrı kesici bir iğne vermişti. Senin yazdığın ilaçtan hiç vermedi bana.
Morluklarima gelince sizin gördüğünüz belkide 10da 1i. Bacaklarimin arkası, sırtım, karnim mosmor hala. Ama pıhtılaşma problemi yok bende öyle uzun uzun kanamaz hiç bir yerim.
Doktora artık bende sinir oluyorum sanki parayı almislarda artık işleri kalmamış gibi oldu. bu ilgisizlik niye yaa???

Arkadaşım çok sağol. Az önce aradım ben kontrole geliyorum diye doktor ameliyattaymis 2de gideceğim inşallah. Umarım bir problem yoktur. Hayatta en çok istediğim şey için çok pişmanım demek yada yazmak istemiyorum. İnsanın sabrida bir yerden sonra taşıyor valla.

arkadaşlar hemen girip çıkıyorum sizin için resim çektim yazıları okuyamadım inanın sadece ameliyat olalı bir seneyi geçti ve benim bacaklarım çok sorunlu olduğu halde şu anda buna şükür diyorum resim ekliyorum bana ulaşmak isteyenler direk özelden mesaj yazsınlar onlara cevap vermeye çalışırım işallah ama burayı takip etmem çok zor 2 çocukla işim hiç bitmiyor yardımcam yok bacaklarımın eski resmi var yenisinide eklemeye çalışıcam birazdan ekleyemezsem akşam çocuklar uyuyunca işallah öpüldünüz herkeze süper bacaklar diliyorum

kaas arkadaşım senin yağ dolgusumuydu?

Bu arada yazmadan geçemiyicem günlerdir uygulanan ORANTISIZ GÜCÜ kınıyorum.Sebep ne olursa olsun( heleki böyle güzel bir sebep için)böylesi bir şiddetin uygulanması. Yazık gerçekten çok yazık

iki gündür foruma girmiyordum, orantısız ve haksız güç.... başka şeyle ilgilenemedim.

ama bugün bacaklarının son halini gördüm. çok güzel olmuş, içine sinsin arkadaşım. erime meselesini düşünme. çok fark etmeyecektir.
yalnız doktor kontrol sonucunu yazmamışsın. gidiyorum bugün demişsin, ne oldu? ne dedi?

Her hangi bir enfeksiyon belirtisi falan yokmuş. Sanırım yağlar özellikle sol ayagimin iç kısmına birikmiş. Doktor masajla dağıtmaya çalıştı işe yaramayinca en büyük boy enjektorle içinden sıvı çekmeye çalıştı. O anki ağrıyı tarif etmek inanın mümkün değil kalın ve kocaman iğneyi içine sokup sokup çıkarttı. Sonrada iyice sıktı ve bandajladi. Ağrılarim hâlâ devam ediyor artık geçsin diye bekleyeceğim yapacak başka bişey yok.

geçmiş olsun tekrar, enfeksiyon olmaması iyi haber
içinden çektiği sıvı ödem mi, yağ mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…