Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar.
Kızlar ben kontrole gittim meme için. Sorun yok:))
arkadaşlar iyi dilekleriniz teşekkür ederim. perşembe günü ameliyat olmuştum benim sonrasında topuklarımda ağrı olmuştu ve yüzüm şişmişti bir iki güne geçtiler. bacaklarımda hiç ağrım olmadı. kontrole gittim doktor çok temiz bi bacak dedi henüz hiç morluk yok inş dahada olmaz. sadece belimin bi tarafında var morluk var. bacaklarımın her birine 160 cc yağ konmuş. fotoğraf koyacağım ama erken mi acaba çünkü hala şişler.
iyimisin,heyecan varmı arkadaşım?
selam arkadaşlar.sohbet almış başını gitmiş.ben giremiyorum artık operasyon gününe kadar bacak düşünmek istemiyorum çünkü ağır bi depresyon geçirdim bu yüzden.ameliyatıma 2 hafta kaldı.çok korkuyorum ve heyecanlıyım.bugün şort baktım kendime kızlarlara plaja gitme planları bile yaptık.allahım umarım hayırlısıyla olur geçer. sizce 5 günlük istırahat yeter mi bana sonrasında işe gitmem gerekiyor.bir de ameliyat öncesi yaptırmam gereken tahlil var mı?
kolay gelsin arkadaşım,
kararını destekliyorum. ben de bıktım artık. bugün elbiseyle topuklu giydim aynada baktım. resmen parantez oldu, çok sinir oldum. ameliyatla bitecek zannetmiştim, bitmiyor düşünmeler...
kolay gelsin arkadaşım,
kararını destekliyorum. ben de bıktım artık. bugün elbiseyle topuklu giydim aynada baktım. resmen parantez oldu, çok sinir oldum. ameliyatla bitecek zannetmiştim, bitmiyor düşünmeler...
yenide,yazini okuyunca cok uzuldum arkadasim lutfen karamsar olma,senin bacaklarin cok iyi durumda topuklu giyme konusuna da takilma bence cok guzel duz ayakkabilar var, ayrica alcak topukta da kotu durmaz hoş yuksektede kotu durdugunu sanmiyorum ben, gecmisin verdigi cekingenlik,tedirginlik mi var uzerinde acaba?
sağol canım. üzüldüm böyle düşünmene.siteden baya uzak kaldığım için operasyon sürecini hatırlayamadım ama mükemmeli aramamalıyız bence.çarpıklığıyla ilgi çekmesin de varsın sütun olmasın bacaklarımız.herşey kafamızda bitiyor aslında ,çevreye bakıyorum da bi çok kişi kusurlu bacaklarına rağmen etek elbise giyiyo hem de son derece özgüvenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?