arkadaşım puanımı açıklıyorum;10 üzerinden 9.99.(aslında 10 puan vericektim ama o gazete olmamıştı, o ayakkabıların altına o yüzden puan kırdım)
Ben biraz o konuda hassasimdir. Evde çocuklar olunca ayakkabının altına gazetede koyulur poşette. :))
Bu arada puanını hiç gerçekçi bulmadim.
Arkadaşım bir dahakine kırmızı halı üzerinde bekliyoruz.Aşk olsun biz vanillasky la juri yemini içtik,vazcaydım o zaman ben istifa ediyorum jurilikten.Arkadaşım bu işlerle alakası olmayan birine senin bacakların ilk ve son halini göstersek,ayrı insanlara ait sanabilir.
Haklısın memko. Sanki doktor bacaklarını onarmamış da eskilerini atıp yeni bacak takmış. :))
ben anlamadım bu bacakları neden beğenmiyorsun? çok taksan taksan diz içlerinden aldırırsın 20 dklık bir işlem.
bence gayet düzgün. hem de iyi bir çekim olmadığı halde. iyi bir fotoğraf makinası, çorap elbiseyle fotomodel olursun.
fotoğraf altına kalabalık yapmak istemedim, haydaaa geçmişte takip ettin mi bilmiyorum ama sohbet cennetin umutsuz vaka dediği bacakları için yapılan yazışmalara doğru gidiyor. o da bizim yorumlarımızla ikna olmadı, ameliyat oldu ama hayalindeki bacaklara da kavuşamadı. gerçi yine çok güzel oldu ama...
yani bu iş o kadar kolay göze alınacak bir şey değil bence, ben çok acı çekmemiş biri olarak bile değmez diyorum. bacak sonuçta, yamuk olmadıktan sonra idare eder, kaç kişinin sütun gibi? sen ebru şallının dizlerini gördün mü?
neyse bunlar da çok yazıldı zaten burada.
merhabalarrr. bu bacakların ne problemi vardı bilemedim ama dümdüz bir bacak.. süper bacaklar yaaa...MAŞAALLAHHHHH
Kızlar şimdi çok alakasız olacak ama dipuka 20 mayısta foruma girmiş.
burayı mı merak etti, başka konuya mı baktı acaba?Kızlar şimdi çok alakasız olacak ama dipuka 20 mayısta foruma girmiş.
burayı mı merak etti, başka konuya mı baktı acaba?
tamamen iyileşmiştir umarım.
evet, özel olarak herkese açmazsan albümün özel oluyor.ben de resim ekleyip yorumlarinizi duymak isterdim ama resimleri sadece arkadaslarim görüyo degil mi?
nasılsın arkadaşım
bugünde ilk uğrayan ben olmuşum foruma,
yok bence ben olmuşumdur :) sabahtan da uğradım.
kilo veremediğim için biraz depresifim.
dün akşam düğündeydim. doğal olarak bacak analizindeydim, sonuç benimki de şu haliyle diğerleri gibi sanırım, buna sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?