yasemincim hosgeldin,ben de aslinda yeni katildim,ben de senin gibi basta mesaj sayimi doldurabilmeyi bekledim resimleri görebilmek icin,ama cabuk doluyor merak etme,resim görmek icin 50,özel mesaj icin 100 gerekiyor sanirim,ben daha 100 e ulasamadim ama,50-100 arasinda seyrediyorum simdi:)hoşbulduk. tşk ederim. sağolsun arkadaşlara kafama takılanları sordum onlarda cevapladı. en azından kendimi hazırlamaya çalışıyorum ameliyata.bu arada babamla konuştum bu konuyu.. bebekken d vitamini falan verilmedi mi en azından güneş görseymişim dedim.kundak falan tahmin edersiniz sizde.. herşeyi 4 4lük yaptık dedi kızım...olmayınca olmuyormuşş. ne yapalım kader
ikicanımvar günaydın :) bence heveslendirirsin :)
Günaydın yenide, öylemi dersin heveslenirlermi aceba neyse bugün fotoğraf eklerim göreceğiz artık.
bacaklara hangi acidan baktigin da cok önemli bence,yukardan bakinca yamuk,karsidan daha düzgün..insanlar nasil görüyor acaba,hangi acidan?evde dolasip dolasip kendimi video ya cekip izlemeyi istedim:) bi bakiyorum aynada düzgün,bi yamuk..gelgitler yasayip duruyorum,moralim bi düzeliyo,bi bozuluyo..ameliyata bi karar veriyorum bi vazgeciyorum..ben bu ameliyati olacamm ama ne zaman..ikicanim var senin de öyle oldu bence,yani sana öyle geliyo,baktigin aciya göre..karsidan bak bence ,üstden degil..
az önce yine baktim,bu sefer yamuk göründü..heralde o gün cok yürüdüm,bacaklarim sistiler..keske hep siskin dursalar..lisede ortaokulda 3 tayt üstüste giyerdim pantolunun icine,ortadaki bosluk kapansin diye..bi arada dizkapaklarimi sürekli sarmayi düsündüm belki erir diye,bunu yazdim mi size daha önce bilmiyorum..hani afrikada kolye takarlar boyunlarina boyunlari uzar ya,yada küpe takarlar kulaklari asagiya dogru sarkar:)..ben de dizlerimi sararsam her gün incelirler diye düsünmüstüm..bi gün sar,iki gün..sonra olmuyo tabi..bükemiyosun,rahat oturamiyosun..
ameliyat olan arkadaslar sakin üzülmeyin,siz cesaret ettiniz..yakinda bitcek,baska cözüm care arayislarina gerek kalmicak..ömrünüzün geri kalaninda bu dert olmicak:)mesele karar verip,korkularindan siyrilip,cesaretle sabirla bu devri atlatabilmek..
Ben fotoğrafları hep cepten yüklüyorum. Telefondan girdiğimiz zaman direk mobil uygulamasına giriliyor sonrada ben telefonun ayar kısmından masa üstü görünümüne tıklıyorum ozaman bilgisayardaki gibi görebiliyorum. Aceba telefondan telefona değişiyormu??
Kızlar selam. Nasılsınız? Ben eh işte. Çok kilo aldım veremiyorum. Dikkat ettikçe her geçen gün daha büyük rakamlar görüyorum tartıda. Mutsuzum
Tesekkur ederim arkadasim deniycem bakalım....msj sınırı var mi resim eklemek icin?
Hadi benim albümüme bir göz atın.
Hadi benim albümüme bir göz atın.
Zor oldu ama ekledim resimleri arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?