İyiyim arkadaşım sağol, canım benim daha 100 mesaj olmadı, olunca özel mesajda yazarım sana, bu arada şunu söylemek istiyorum sizlere lütfen dr ismi yazmayın böylece çok tercih edilen doktorların fiyatını yükseltiyorsunuz, baş harflerini de yazmayın zaten kim olduğu anlaşılıyor öylede.
zaten ondan özel msjla yaz dedim.sanırım buradaki herkes aynı şeyi düşünüyordur zaten.
Farkettim canım senin düşünceni, ben yerigelmişken diğer arkadaşlara bir uyarı olsun istedim sadece :)
iyi düşünmüşsün canım,zaten uçuk olan fiyatlar iyice uçmasın
Kesinlikle canım , umarım iyi ameliyat yapan doktorlar çoğalır rekabet olur da fiyatlar biraz düşer
Ne güzel olurdu ama hiç umudum yok fiyat konusunun düşeceğine dair.
ben bankaya ön ödeme adı altında para yatırmadım canım.yeni bir uygulama mı acaba ilginçç.tahliller için ayrı bir ücret ödemiyorsun.hastaneye ödeyeceğin paranın içinde oluyor.ben yanıma şort yada pijama giymek zor olur diye gecelik tarzı birşey almıştım ,ıslak mendil aldım.kalmayacaksan hiç bişeye gerek yok diyebilirim.terlik ordan veriyorlar zaten.
şimdiden geçmiş olsun canım.doktora beklentini iyi anlat sakın çekinme.bunun önemini ameliyat olan biri olarak çok daha iyi anlıyorum :)))
Senden bu parayı yatırmanı doktor mu istedi? İlginç.. Sen doktora bir sor eğer o söylemediyse. Zaten oraya para vereceksin ön ödeme neymiş. Dolandırılma durduk yere. O söylediyse de sor neden bu parayı alıyorsunuz zaten para verecem diye. Ameliyat masrafından düşülecek miymiş bari.
cnm evet yeni bi uygulamamı bilmiyorum ama bendende istediler.ben aslında geçtiğimiz yarıyıl tatili içinde sadece yağ enj düşünüyordum ozmanda ameliyat tarihi almıştım ve o zmn da bu ön ödemeyi istemişlerdi ama ben silikona kesin karar verince iptal etmiştim sonra tabi.ozmn yatırmamıştım daha bu parayı.
28 haz.da olacağım operasyon için de (buarada 27sinden 28ine alındı tarih) geçen hafta asistanı aradı yine bu ön ödemeyi söyledi.ben ogün yatırdım hatta.heralde garanti olsun ameliyat olacağımız diye mi bilmiyorum ama ameliyat ücretinden kesin düşülür tabi.yoksa yok yere ndn verelim o parayı.kesinlikle düşecekler saçmalık olur yoksa.
yenide papatya veya adanancy bizim dr.nin beverly hills diye kendi hastanesi mi varmış ama kapanmış herhalde. Şu an ameliyatlarını hangi hastanede yaptığını bana yazar mısınız? Tesekkürler
sevgili memko ve forumdaki diger arkadaslarim su sinavimi atalatayim ben de foto eklerim,:)
yenide senin bacaklarinin eski hali benimkine cok benziyordu resimde,üstlerini de görebilecegimiz bir foto eklyecek misin?merakla bekliyorum:)
O zaman sakın kimse benim gideceğim doktorun adını aklından bile geçirmesin. Fiyat artarsa biterim ben.
sen silikonda karalı mısın canım?buarada 28 i benim ilk ameliyat tarihimdi vazgeçtik 18 hazirana aldık.tam evlilik yıl dönümümüzde ameliyat masasında olucam.sen hangi işlemleri yaptırıcaksın?kaç defa muayene oldun doktor beye?ve ne kadara anlaştınız?
Vanillasky ın dr u: çık aklımdan çık aklımdan .arkadaşım ben üzerime düşeni yaptım ,aklımdan çık dedim gerisi ona kalmış
ben de rötuş için düşünmeye mi başladım ne
bak biz çağırmıyoruz ama kendi geliyor,ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?