Bacak dolgusu yaptıran var mı?

zaten ondan özel msjla yaz dedim.sanırım buradaki herkes aynı şeyi düşünüyordur zaten.

O zaman sakın kimse benim gideceğim doktorun adını aklından bile geçirmesin. Fiyat artarsa biterim ben.

sağol canım söylediklerini dikkate alıcam.çok heyecanlıyım muem,bacaklarım nasıl olacak?çok acı çekicek miyim?morluklar ne zaman geçecek?off kafamda çok soru işareti var.ameliyatım salı günü ve ben pazartesi gecesi yola çıkıcam sabaha orda olucaz inşallah. hastanenin otoparkı vardır heralde,eşim yolu nası bulcaz,arabayı nereye park edicez derdine düştü?
en önemlisi canım ben ön muayeneye gidemiycem.sence sıkıntı olurmu?ameliyat günü doktoru 2.görüşüm olacak.ilk muayenemi şubat tatilinde olmuştum.

sürekli asistanı değişiyor doktor beyin.şimdi mail atıcam doktoruma ama amiliyattan düşülüyormuş bu ücret sıkı sıkı sorddum.

sen silikonda karalı mısın canım?buarada 28 i benim ilk ameliyat tarihimdi vazgeçtik 18 hazirana aldık.tam evlilik yıl dönümümüzde ameliyat masasında olucam.sen hangi işlemleri yaptırıcaksın?kaç defa muayene oldun doktor beye?ve ne kadara anlaştınız?

Merhaba arkadaslar...dun yorumlarinizdan sonra bi cesaretlendim tayt giydim ama kapidan dönüp degistim ustumu...bilmiyorum belki ameliyat olsamda ayni. seyleri dusunucem belkide özguven problemi,ne denirse densin ama bununla yasamak cok yıpratıcı:-(

yenide papatya veya adanancy bizim dr.nin beverly hills diye kendi hastanesi mi varmış ama kapanmış herhalde. Şu an ameliyatlarını hangi hastanede yaptığını bana yazar mısınız? Tesekkürler

anadolu yakasında dört yerden birinde. ameliyata yakın belli oluyor.

sevgili memko ve forumdaki diger arkadaslarim su sinavimi atalatayim ben de foto eklerim,:)
yenide senin bacaklarinin eski hali benimkine cok benziyordu resimde,üstlerini de görebilecegimiz bir foto eklyecek misin?merakla bekliyorum:)

daha önce koyup kaldırdığım fotoyu yükleyeyim o zaman, iki aylık hali, gece çekildiği için biraz daha dolgun duruyor sanırım :)
üç aylık durumunu da yakında çekerim.

ne güzel denk gelmiş arkadaşım.senin eşine ,eşininde sana evlilik yıldönümü hediyesi olur.

fotoları koydum arkadaşım, muhtemel geleceğini gör, beğenecek misin? :)
ama kaldıracağım, elbiseli filan güzel bir şey yüklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…