ben de konuyu açan ayşeteyzeyi merak ediyorum :) o dediğin konuları ben de okudum, insan nasıl sinirleniyor. çok düzgün bacaklarım, aman ne iyi!
benim basenden, iç bacaktan, belden, diz içinden yağ alındı, baldırdaki boşluğa koyuldu. yanık da bilgisayar başında foruma dalmışken, ameliyattan önce bu fikirden başka bir şey düşünemezken oldu. bir yandan çay içecektim dalmışım ekrana... geçmedi. doktor silikon örtü verdi ama çok çok az fark etti. bildiğin bir yöntem var mı?
çalıştığım için çok takılamıyorum arkadaşlar ama emin olun bağımlılık yaptınız bende...ara ara girip yorumlara bakabiliyorum..
Çok tatlıyız biz bağımlılık yaparız öyle.
Eskiden ıspanyol pantolonlar vardı bol paçalı şimdi herşey dar kesım olmuş.ama ben renklı pantolonlar giyiyorum. Onlarıda giymezsem ne giyincem ama etek giymek istiyorumEn çokta ne istiyorum biliyormusunuz ,Allahın izniyle şu ameliyatı olduktan sonra ilk işim kendime beyaz, dar bir pantolon almak.bugün denedim o kadar kötü durduki kabinden çıkamadım.İçime oturdu.
Eskiden ıspanyol pantolonlar vardı bol paçalı şimdi herşey dar kesım olmuş.ama ben renklı pantolonlar giyiyorum. Onlarıda giymezsem ne giyincem ama etek giymek istiyorum
Üzülme lütfen. Eminim yakışmıştır sana. Benimkiler daha kötü bence
Evet öyle ama güzel olur inşaallah hepimizin bakalım ben hiç rahatsız olmuyorum ama eşimle biryerlere gidecek oluyoruz hep aynı tarz giyinmek istemiyorum artık. Evet kamufle etmekten ve fotoğraf çekilirken bir yamuk haller falan iyice sıkıldım.
Gördüm fotonu benzettim benimkine ama benim daha ayrı gibi
arada esim ikna olur mu diye yokluyorum,yok olmicak gibi,dedim ki estetik cerrahi seceyim,bisürü alani var,kendim secebiliyorum yapacagim seyi,senin de yaglarini alirim vs..diye sakayla karisik sordum,yok istemem diyo niye diyom,cünkü dogal degil diyo baska bisiy demiyo!!ne kadar karsi bu bu adam estetige ya anlamiyorum..estetige düsman adeta..asla kabul etmiyo,takintili...dogal degil,dogal degil..biliyorum ben yaptirsam söylesem artik dogal degil diye begenmeyecek..söyliyemiycem yani..ama 3 hafta sonra da hala izler varsa benim onca süre ondan ayri kalmam da imkansiz..3 haftaya morluklar geciyor mu..sadece kanül izlerimi kaliyor..ameliyat olan arkadaslarim?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?