- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
İkicanımvar ne alemdesin? Yeni bacaklarınla aranız nasıl? :))
Arkadaşım biliyorsun ben bacaklarimdan pek memnun değilim. Ama artık kendimle barışık olmaya çalışıyorum. Gerçi sağolsun doktorumuz çıplak bacakla bişey giymeyeyim diye bir sürü şekilsiz dikiş atmış ama ne yapalım bundan sonra yapılacak birsey maalesef yok.
Bu arada hayatımda ilk kez elbise almak için alışverişe çıktık. Hafta sonu düğün var güzel bir elbise almam gerekiyordu. Sağolsun eşim jest yaptı ve marka bir mağazadan 2 tane elbise aldık. Bir tanesi diz hizasında diğeri ise diz üstü. Yemin ediyorum rüya gibi birsey ben bunları giyebilecegimi 4-5 ay önce hayal bile edemezdim. Şimdi gerçek oldu gerçi hâlâ çok fazla morluklar var ama çorapla falan kapatmaya çalışacağım.
Kızlar dün gece sizin için çok dua ettim inşallah sizde biran önce ameliyat olup güzel bacaklariniza kavusursunuz. Amin...
Arkadaşım biliyorsun ben bacaklarimdan pek memnun değilim. Ama artık kendimle barışık olmaya çalışıyorum. Gerçi sağolsun doktorumuz çıplak bacakla bişey giymeyeyim diye bir sürü şekilsiz dikiş atmış ama ne yapalım bundan sonra yapılacak birsey maalesef yok.
Bu arada hayatımda ilk kez elbise almak için alışverişe çıktık. Hafta sonu düğün var güzel bir elbise almam gerekiyordu. Sağolsun eşim jest yaptı ve marka bir mağazadan 2 tane elbise aldık. Bir tanesi diz hizasında diğeri ise diz üstü. Yemin ediyorum rüya gibi birsey ben bunları giyebilecegimi 4-5 ay önce hayal bile edemezdim. Şimdi gerçek oldu gerçi hâlâ çok fazla morluklar var ama çorapla falan kapatmaya çalışacağım.
Kızlar dün gece sizin için çok dua ettim inşallah sizde biran önce ameliyat olup güzel bacaklariniza kavusursunuz. Amin...
Çok sevindim canım. O elbiseler şimdi ne değerlidir senin için. :) Dikişler çok mu kötü durumda. Geçmeyecek gibi mi. Şekilsiz derken nasıllar yani?
bu cuma hem kontrolüm hemde dondurulan yaglarla rötusum var.ama galiba yaptirmiycam bu sefer.biraz daha iyilesmesini beklemek istiyorum.hem kismetse haftaya istanbula geliyorum.oralardada onun acisiyla ugrasmak istemiyorum.istanbulu yasamak istiyorum doya doya:))
arkadaşım bunları okumak bile bir tebessüm getirdi yüzüme.senin adına inan bana okadar seviniyorumki sen yazdıkça kendim yaşıyormuş gibi hissediyorum.bence diz kapağını göstereni giy.dikkat ettim diz kapağının görünfüğü foto çok daha güzel.dikişe takılma daha ne olduki ameliyat olalı.bu arada duan için Allah razı olsun.inşallahhhhhhh diyorum
Canım inşallah en kısa zamanda sizdende böyle güzel haberler alacağız. Umarım bu süreç çok uzun olmazda sizinde mutluluğunuza şahit oluruz.
Tabiki gösteririm ama ikisinide siyah aldım malum biraz kilo sıkıntım var. Umarım beğenirsiniz. akşam fotoğraf cektirip yuklerim.cicilerini bizede gösterirsin belki
Tabiki gösteririm ama ikisinide siyah aldım malum biraz kilo sıkıntım var. Umarım beğenirsiniz. akşam fotoğraf cektirip yuklerim.
Albüm oluşturmuşsun zaten tıkla ona sağda resim yükleye tıkla dosyaları seç de ordan resimleri bul upload files de. sonra da değişiklikleri kaydet de. Oldu da bittii. :)
ayni dedigin gibi yaptim:yükleme esnasinda hata olustu diyor.anlamadim gitti.birde: files are too big diyor.cok istemistim görmenizi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?