Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyat sonrası dizleri kırarken yada otururken acıyacak mı? ameliyat sonrası taksiye falan binerken rahat binebilecek miyim? ne kıyafet giyebilecem. pijama ,ayakkabı vsss.. ne götürmeliyim.

tesekkür ederim kaas,soruma cevap verdigin icin..
ben de bikac defa altbacaga ve üstbacak iclerine dolgu maddesi koydurdum,1 senede eriyenlerden,macrolane..o zaman da dedigin gibiydi,bazi bölge hic morarmiyordu,doktorun kanülü soktugu yerde damara isabet edip etmemesine bagli..morarinca 10 güne morariktan eser kalmiyodu,esim görmeden bu süreyi atlatabiliyodum..
tahminimce ameliyat sonrasi da yaglarin verildigi bölgeler ayni sekilde olabilir ama,yaglarin alindigi bölgeler kurcaliyor kafami..
ilk 4 ay belli olur dedigin izler,morariklar mi yoksa kanül izleri mi?
kanül izleri minik ya belli olsa da anlamayabilir,kasimisim,sinek isirmis gibi..uzun süren morariklar özellikle simetrik olursa problem..benim en son kanül izlerimse bi sene oldu hala gecmedi mesela,onlar sorun degil yani..bi de doktora teklif etmeyi düsünüyorum,simetrik izler olusturmamaya cabalasak diye..mesela diger bacakta ayni bölgeye girerken önceden kalemle cizdigi yuvarlagin icine altdan yandan kanülle girmek gibi..birine altdan birine üstden vs...niye olmasin ki?

bazen koltuga bacagimi uzatiyorum,o zaman zayif ince olan alt bacagim kalin duruyor,hani bacagin koltuga degdigi yerden dolayi,cikinti oluyor,ice dogru kas cikintisi gibi:)hah diyorum iste buraya tam ekleme yapilacak ve bacaklarim böyle gözükecek,vanilasky nin photosop yaptigi gibi:)ben de onlari bu haliyle seyrediyorum,onlari öyle görmek bile o kadar güzel ki:)

Ben de koltukta bacaklarımı uzatıp, dış yanları iç tarafa vererek durup onlara bakıyorum. Kalın oluyor ama olsun o görüntü bile mutlu ediyor beni. :))

farkettiniz mi hemen diz kapaginin altindan ic kisimdan bir ücgen kesiliyor..sadece o bölgedeki deri kesilip kemige ulasilarak ameliyat yapiliyor

Çok sağol uğraşmış aramışsın. Bildiğin bacak kemiğini kesiyorlar. Risklidir herhalde bu. Bir de düzgün bacaklara sahip olayım derken tamamen bacaklardan olmak da var. Bacağa demirler takılıyor bir süre onlarla yaşıyorsun. Sanırım bu o ameliyat. Zorlu bir süreç ama sonucu da çok başarılı.

aslinda parantez olanlarimizin sorunu ortopedik."O" seklindeyse diz dis kismina baski yillarca daha cok oldugu icin,ilerinde diz problemlerini de beraberinde getiriyor,neticede o baskiyla baglarda,kemikte asinma oluyor..yani yag enjeksiyonu yaptirsak bile,kemik yapisi ayni kaldigi icin aslinda sorun cözülmüs olmuyor,rötus yapilmis oluyor sadece..parentez olanlar da sigorta ödeme yapiyor mu ameliyatlarda bilemiyorum ama mantiken yapilmasi gerekiyor,neticede bir saglik problemi..

evet insan korkuyor bu ameliyata cesaret etmeye..kemige giriliyor ya neticede..anlayabiliyorum..ama o demirlerin takildigi ameliyat degil bu.o diz kapagina takilan demirler,sanirim ukraynada bir doktor uyguluyor..

Eskiden ıspanyol pantolonlar vardı bol paçalı şimdi herşey dar kesım olmuş.ama ben renklı pantolonlar giyiyorum. Onlarıda giymezsem ne giyincem ama etek giymek istiyorum

sorma ben de isyan ediyorum o dar pantolon modasi cikaranlara..hic bol giyen yok ki..bol pantolon satilmiyo bile,bulamiyosun,Türkiye nasil bilmiyorum ama burasi öyle maalesef..

Arkadaşlar Bibi,Robin,keşke yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlardan haber yok.robini merak ediyorum en çok çünkü eski fotosu vardı zaten forumda.ama yeni hali nasıl acaba?

ben gene geldim
kusura bakmayin bir kac zamandir foruma girmedim,ama biraz bu bacak konusundan uzaklasmam gerekiyordu.ameliyattan sonra resman dengem sasti,psikolojim bozuldu.tansiyonum ciktikca cikti(su anda tansiyon ilaci kullaniyorum).nabzim cok yüksekti.
sebebini anlayamadim.belkide ben panik oldum bilmiyorum.ama aklimda hep sizdeydi.birde ameliyat olmak isteyen arkadaslarida korkutmak istemedim.ama simdi iyiyim allaha sükür.
bacaklarima gelince:tabiiki erime oldu,o tombulluk kalmadiilk günlerde tam istedigim gibidi.simdi baldirlarin arasida acildi.ama genede önceki haline göre daha güzel.taytimi cikarmiyorum üzerimden:))

Hoşgeldin. :) Bize resim getirdin mi? :) Çok senindim senin adına. Taytın modası geçse kimse üstüne giymese bile bizde yeri hep özel olacak. Bacaklarını yaptıran direk tayta sarılıyor ee onca zaman hasretlik ne de olsa. :)

sorma ben de isyan ediyorum o dar pantolon modasi cikaranlara..hic bol giyen yok ki..bol pantolon satilmiyo bile,bulamiyosun,Türkiye nasil bilmiyorum ama burasi öyle maalesef..

Sanki bol güzel mi duruyor. O açıklık yine meydanda. Pantolon boşluğun olduğu yerde kırılıyor. Hele ispanyol paçalar. Diz kapağının altından sonra bollaşmaya başladığından aman aman yok böyle bir güzellik. :)))

bu cuma hem kontrolüm hemde dondurulan yaglarla rötusum var.ama galiba yaptirmiycam bu sefer.biraz daha iyilesmesini beklemek istiyorum.hem kismetse haftaya istanbula geliyorum.oralardada onun acisiyla ugrasmak istemiyorum.istanbulu yasamak istiyorum doya doya:))

resimleri cektim,sabahtan beri yüklemeye calisiyorum,olmuyor olmuyor olmuyor

tayt konusunda cok haklisin arkadasim.azmi of cektik milletin üzerinde gördükce.simdi sira bizde:)
birde su var ,istesende baska birsey giyemiyosun.beli lastikli olmasi gerekiyor yag aldirdiysan.pantolon falan sikiyo.daha yeni yeni basladim ben giymeye kotlarimi

yükleyemedigine üzüldüm,ugrasmissin bi de o kadar,merakla bekliyor,girip girip bakiyordum...

Albüm oluşturmuşsun zaten tıkla ona sağda resim yükleye tıkla dosyaları seç de ordan resimleri bul upload files de. sonra da değişiklikleri kaydet de. Oldu da bittii. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…