ameliyat sonrası dizleri kırarken yada otururken acıyacak mı? ameliyat sonrası taksiye falan binerken rahat binebilecek miyim? ne kıyafet giyebilecem. pijama ,ayakkabı vsss.. ne götürmeliyim.Slm canım bir kaç sayfa okudum öyle allah hepinize istediği gibi bacaklara kavuşmanızı nasip etsin işallah burda eskilerden kimse yok herhalde ben ameliyat olmuş biri olarak sizlere yardımcı olmaya çalışırım sorduğun soruya cevabım şu olur herkezde morluk olacak diye birşey yok bende bir gram bile morluk olmadı mesela o senin deri altın ile ilgili birşeydir bence ok izler ise ilk 4 ay belli olur ama abartılacak kadar değil daha sonra yavaş yavaş hala belli olsada siliniyor ameliyat olalı 1 yıl 3 ay oldu öpüldünüz
21 haziran cuma günü inşaallah ameliyatım.sanırım herkesinki kendine kötü geliyor.senin tarihin bellimi yoksa bizim gibi (vanillasky ve ben)beklemedemisin
tesekkür ederim kaas,soruma cevap verdigin icin..Slm canım bir kaç sayfa okudum öyle allah hepinize istediği gibi bacaklara kavuşmanızı nasip etsin işallah burda eskilerden kimse yok herhalde ben ameliyat olmuş biri olarak sizlere yardımcı olmaya çalışırım sorduğun soruya cevabım şu olur herkezde morluk olacak diye birşey yok bende bir gram bile morluk olmadı mesela o senin deri altın ile ilgili birşeydir bence ok izler ise ilk 4 ay belli olur ama abartılacak kadar değil daha sonra yavaş yavaş hala belli olsada siliniyor ameliyat olalı 1 yıl 3 ay oldu öpüldünüz
bazen koltuga bacagimi uzatiyorum,o zaman zayif ince olan alt bacagim kalin duruyor,hani bacagin koltuga degdigi yerden dolayi,cikinti oluyor,ice dogru kas cikintisi gibi:)hah diyorum iste buraya tam ekleme yapilacak ve bacaklarim böyle gözükecek,vanilasky nin photosop yaptigi gibi:)ben de onlari bu haliyle seyrediyorum,onlari öyle görmek bile o kadar güzel ki:)
farkettiniz mi hemen diz kapaginin altindan ic kisimdan bir ücgen kesiliyor..sadece o bölgedeki deri kesilip kemige ulasilarak ameliyat yapiliyorUmstellungsosteotomie - deutsch - YouTube
youtube a bunu yaz,umstellungsosteotomie-deutsch
ameliyati kisa bir video ile gösteriyor,baska bir dilde ama yine de görüntülerden anlasiliyor..önce bilgisayar programi ile acilara bakiliyor ve en uygun düzeltme,nereden kemik kesecekleri hesaplanarak belirleniyor
Umstellungsosteotomie - deutsch - YouTube
youtube a bunu yaz,umstellungsosteotomie-deutsch
ameliyati kisa bir video ile gösteriyor,baska bir dilde ama yine de görüntülerden anlasiliyor..önce bilgisayar programi ile acilara bakiliyor ve en uygun düzeltme,nereden kemik kesecekleri hesaplanarak belirleniyor
Eskiden ıspanyol pantolonlar vardı bol paçalı şimdi herşey dar kesım olmuş.ama ben renklı pantolonlar giyiyorum. Onlarıda giymezsem ne giyincem ama etek giymek istiyorum
Arkadaşlar Bibi,Robin,keşke yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlardan haber yok.robini merak ediyorum en çok çünkü eski fotosu vardı zaten forumda.ama yeni hali nasıl acaba?
ben gene geldim
kusura bakmayin bir kac zamandir foruma girmedim,ama biraz bu bacak konusundan uzaklasmam gerekiyordu.ameliyattan sonra resman dengem sasti,psikolojim bozuldu.tansiyonum ciktikca cikti(su anda tansiyon ilaci kullaniyorum).nabzim cok yüksekti.
sebebini anlayamadim.belkide ben panik oldum bilmiyorum.ama aklimda hep sizdeydi.birde ameliyat olmak isteyen arkadaslarida korkutmak istemedim.ama simdi iyiyim allaha sükür.
bacaklarima gelince:tabiiki erime oldu,o tombulluk kalmadiilk günlerde tam istedigim gibidi.simdi baldirlarin arasida acildi.ama genede önceki haline göre daha güzel.taytimi cikarmiyorum üzerimden:))
sorma ben de isyan ediyorum o dar pantolon modasi cikaranlara..hic bol giyen yok ki..bol pantolon satilmiyo bile,bulamiyosun,Türkiye nasil bilmiyorum ama burasi öyle maalesef..
Hoşgeldin. :) Bize resim getirdin mi? :) Çok senindim senin adına. Taytın modası geçse kimse üstüne giymese bile bizde yeri hep özel olacak. Bacaklarını yaptıran direk tayta sarılıyor ee onca zaman hasretlik ne de olsa. :)
yükleyemedigine üzüldüm,ugrasmissin bi de o kadar,merakla bekliyor,girip girip bakiyordumresimleri cektim,sabahtan beri yüklemeye calisiyorum,olmuyor olmuyor olmuyor
tayt konusunda cok haklisin arkadasim.azmi of cektik milletin üzerinde gördükce.simdi sira bizde:)
birde su var ,istesende baska birsey giyemiyosun.beli lastikli olmasi gerekiyor yag aldirdiysan.pantolon falan sikiyo.daha yeni yeni basladim ben giymeye kotlarimi
resimleri cektim,sabahtan beri yüklemeye calisiyorum,olmuyor olmuyor olmuyor
tayt konusunda cok haklisin arkadasim.azmi of cektik milletin üzerinde gördükce.simdi sira bizde:)
birde su var ,istesende baska birsey giyemiyosun.beli lastikli olmasi gerekiyor yag aldirdiysan.pantolon falan sikiyo.daha yeni yeni basladim ben giymeye kotlarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?