Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bizde mini elbiseli bir foto koysakmıki acaba.ama yok ya yazık arkadaşlara dimi,akşam akşam hayattan soğuturuz valla

bizde mini elbiseli bir foto koysakmıki acaba.ama yok ya yazık arkadaşlara dimi,akşam akşam hayattan soğuturuz valla

Vallahi yazık. Düşmanım değiller ki onlara böyle bir göz işkencesi yapayım. Ama montajla bacakları düzentince elbise de ne yakışır. :)))

Vallahi yazık. Düşmanım değiller ki onlara böyle bir göz işkencesi yapayım. Ama montajla bacakları düzentince elbise de ne yakışır. :)))

evet bak o olabilir aslında .etekli foto koyalım bacağı sonradan montajla düzeltirsin. bu arada benim bir tanecik eteğim var sadece,dünya kadarda pantolon.ne sıkıcı bir durum

arkadasim senin bacaklarin hicte kötü degilmis.resimlerini gördüm.tamam ortasi acik ama bence etek giyemeyecek gibi degil.hatta ilk gördügümde yaptirilmis bacak sandim.bence sen hic sorun yapma kendine rahat rahat giy eteklerini :)

Doğru kişiye yazdığına emin misin canım? Ya da kendime montajla bir tane bacak yapmıştım sen onu gördün. O gerçek değil malesef iki resim var öyle biri montajlı biri gerçek olanı. :)

olmuyo canim ya,bilmiyorum neden

Resminin boyutu büyük o yüzden koyamıyorsun. Resim düzenleme programı varsa bilgisayarında gir ona resmi tekrar kaydet çözünürlüğünü düşürerek. Ya da resmi aç klavyende print screen ya da prntscr yazan bir tuş var resim ekrandayken o tuşa tıkla painte gir clrt + v yaparak resmi oraya yapıştır veya paintte boş bir alana sağ tıklayp yapıştır diyerek de yapabilirsin ve sonra resmi kaydet o kaydettiğin resmi yükle.

Son düzenleme:
Doğru kişiye yazdığına emin misin canım? Ya da kendime montajla bir tane bacak yapmıştım sen onu gördün. O gerçek değil malesef iki resim var öyle biri montajlı biri gerçek olanı. :)

canim ya montajladigini kacirmisim.ama cok güzel yapmissin,hic anlamadim.demekki ameliyat olunca cok güzel olacaklar.allah en kisa zamanda nasib etsin inslh

dün tekrar baktim bacaklarima..hangi gün bakmiyorum ki?:)diz ici düzelse düzelecek sanki..azicik da alt tarafa eklense..kalca,karin hic oralara girismeden keske dizicindeki yagla halledilebilse..yetermiki?basenim var ama seklimi bozacak gözle görülür bi degisiklik olsun da istemiyorum..hani esime caktirmadan düzeltme derdindeyim ya..hem böylece daha da uygun fiyata gelir galiba..bazi doktorlar da dizicinden almiyorlar sanirim..cogunlugu aliyor mu?alan azinlikta mi?aslinda en iyisi fotograf yükleyip yorumlarinizi almak..

sen fotonu yükle biz yorumlariz.karin bölgesindende yag alsa bile seklin bozulmuyor.hatta hic anlasilmiyor bile diyebilirim,yani bende öyle.dr bana liposuction gibi düsünme sadece ordan yag cekicem dedi.demekki daha farkli bir islem.ama morariyor.morluklarin iyilesmeside üc hafta sürüyor.

Dıs yanlardan almiyo cogu dr ama diz iclerinden hepsi aliyo bildigim
kadariyla...neden foto yuklemiyosun arkadasim?

bu cevap cok rahatlatdi beni..cünkü diz ici yaglarim yetmiyecek diye endiseleniyordum,basen yaglarima da dokundurtmak istemiyorum,bi bozukluk olacak esim anlayacak diye..karina göbekten girilebilir,iz kalmayacak ama iste smartlipodaki gibi makine ile lazerle alinmadigi icin,orantisiz alinmalar olur diye korkuyodum..eskiden karnimda yoktu doktor kilo al demisti,simdi karnimda yag olustu,ama geyet simetrik minik göbek cevresinde yuvarlak sekilde..giden yag hücreleri geri gelmiyor ya,ileride kilo alinca asimetrik bi sekilde almak da istemiyorum..bi de alinan yerde cökükler falan olusursa...benim daha cocugum yok,karnim suan düz,insan elindekinden de olmak istemiyo..
sanki yagimdan bile vazgecemiyorum..:)cok inceliyorum galiba,diyeceksiniz ki,bacaklarin düzgün olsun istemiyomusun?...

Dıs yanlardan almiyo cogu dr ama diz iclerinden hepsi aliyo bildigim
kadariyla...neden foto yuklemiyosun arkadasim?

resim koyucam,istiyorum ama telefonumla cekicem kendi basima,esime cektiremem,yada kardesime falan cektirmeliyim,telefondan hemen silmeliyim resimleri ama henüz silmeyi ögrenemedimbulamadim..sorun bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…