Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amin arkadaşım inşallah Rabbim bizede nasip etsin.hiç korkma kendini çok ağrın olmuyucağına şartlandırırsan,daha az hissedersin acıyı.

arkadaşım boyun kaç ,kendi yağlarım kıyaslama açısından soruyorum

amin arkadaşım inşallah Rabbim bizede nasip etsin.hiç korkma kendini çok ağrın olmuyucağına şartlandırırsan,daha az hissedersin acıyı.

o kadar yıl istediğim birşey bu memko. orta okuldan beri bu görüntüden rahatsız oluyorum. evlenmeden önce çok zevksiz bir kıyafet seçimi yapardım. çünkü hiçbirşey yakışmaz diye şartlandırmıştım yıllarca kendimi. şimdilerde eşim rahatsız olmasın diye ortamına göre giyinmeye çalışıyorum. bu çarrppıkkkkkkkkkk bacaklarla da ne kadar zevkli giyineceksemmmmm. ozgurdu nun bacaklarını çok beğendim. inşaalllah erimez ya yağlar. çünkü anca doldurmuş boşluğu. darısı başıma

zengin olsam,carpik bacakli olup da maddi imkanlarindan dolayi ameliyat olamayanlari ameliyat ettirebilmeyi isterdim..

geçmiş olsun arkadaşım. umarım güzel geçmiştir. dilediğin bacaklara sorunsuz kavuşman dileğiyle... arkadaş olarak ekleyebilir misin? gönderdim.

zengin olsam,carpik bacakli olup da maddi imkanlarindan dolayi ameliyat olamayanlari ameliyat ettirebilmeyi isterdim..

Aslında onu bende düşünmüştüm hatta altın günü gibi birbirimize destek çıkıp sırayla birbirimizi ameliyat ettirelim diye düşünmüştüm ama sanal alem ne kadar güvenilir bilinmez:)

Baştan hep silikon düşünmüştüm ama maddi olarak 4000 tl fark ediyordu birde 5 yılda bir yenilemek gerekebilirmiş.Artık olduğu kadar ne yapalım.
bende hep slikon olacak düşüncesiye yaşamıştım. ama maddi olarak fark olduğunu bimiyordum.. evet yenilemek gerekebiliyor...en sağlıklısı yağ enjeksiyonu dediler hep... hayırlı olsun arkadaşım. mutlu olursun inşaallah.

1.60 ama koca bir göbeğim vardı.Zaten göbeği görünce doktor sevinmişti.Göbek yağı kolay kolay erimediği için bacakta daha iyi tutunuyormuş:)

bende 1.59 um ama ben düz olsun diye genelde 1.60 diyorum. şu an bende 60 kiloyum ama 2 kilo daha vermek istiyorum.zaten benim muayene olduğum dr la aramızda yağın yeter yada yetmez gibi bir konuşma bile geçmedi.yani dr o kadar emin olduki yeticeğine konusunu bile açmadı

bacakta bilmiyorum ama gögüs slikonu iltahap yaptigin icin ameliyat etmek zorunda kaldigimiz ve benim de ameliyatlarinda bulundugum bicok insan gördüm..

bence zengin olunca insanlar biraz bencil oluyor bana göre. en doğrusu bu işi yapanların yani plastik cerrahların maddi durumu olmayanlara bir kampanya başlatması. arkadaşını getirene bedava gibi... bir olana bir bedava gibii.. ne bileyim saçmaladım galiba..

bacak estetiği yaptırana yanında getirdiği bir arkadaşına bedavaa... hangi doktor bunu kabul eder acaba..

yoooo niye sacmalayasin ki?benim bedava muayene günü yapmak gibi bi hayalim var..insallah nasib olur..dedigin gibi hic imkani olmayan bikac kisinin yüzünü güldürmek ne güzel olurdu...

yemek yapmam lazım. geç bile kaldım. son günlerim galiba çok takılmaya başladım buraya. umarım rahatsız edici bir kalabalık olmamışımdır. lütfen affedin hoşçakalın..

arkadaşım bu forumda bulunupta bir an önce ameliyat olamamak daha zor geliyor .sen yıllardır forumdasın sanırım.sabretmen zor olmuştur.

Aslında onu bende düşünmüştüm hatta altın günü gibi birbirimize destek çıkıp sırayla birbirimizi ameliyat ettirelim diye düşünmüştüm ama sanal alem ne kadar güvenilir bilinmez:)

ilk gün benim olsun,yollayın altıncıkları bana ameliyat olup kayboluyum ortalıktanAman şaka tabikide Allahım haram lokma gçirmesin boğazımızdan.Dünyadaki en güzel şey gece rahat bir vicdanla uyuyabilmek ..

Arkadaşlar yeni foto koydum,gündüz gözüyle.hemide mini etekli ,topuklu

vallahi memkocum bana sizin bacaklar gerçekten gözüme kötü görünmüyor. Ben dr.olsam hiçbirinizi ameliyat etmem çünkü çok güzel bacakların var zaten. Ne ince ne kalın hafif kavisli ama o kadar boğum olsun artık sopa gibi mi olacak. Her şey dilediğin gibi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…