son 3 günüm. heyecan korkuya dönüşmeye başladı. yolda vitrinlere bakıp bakıp geldim eve...şu dantelli elbiseler çok moda galiba ama kısa. isteyen herkese versin Allah. sütun bacak olmasada en azından yamuk görünmeyen bacaklar istiyorum. beni kıyafetlerle şeker şirin gösterecek yaşımı saklayacak kıyafetler giymek istiyorum.burada sevincimi gösterebiliyorum lütfen yadırgamayın. olmak isteyipte maddi imkanı olmadığı için olamayanlara da nasip eder inşaallah.
Ben martta muaneye gittiğimde 62 kiloydum.Spor ve diyetle ameliyata girdigimde 58 dim.zayıflamasam bayagı alınacak yağ vardı.göbeğimden sırtımdan ve baldırlarımdan alıp alt bacağa konmuş.bacağın alt dış yanlarıda alınmış.çok kalın değil şu hali umarım erime olmaz.Ben erimeyeceğine inanıyorum.
amin arkadaşım inşallah Rabbim bizede nasip etsin.hiç korkma kendini çok ağrın olmuyucağına şartlandırırsan,daha az hissedersin acıyı.
arkadaşım boyun kaç ,kendi yağlarım kıyaslama açısından soruyorum
son 3 günüm. heyecan korkuya dönüşmeye başladı. yolda vitrinlere bakıp bakıp geldim eve...şu dantelli elbiseler çok moda galiba ama kısa. isteyen herkese versin Allah. sütun bacak olmasada en azından yamuk görünmeyen bacaklar istiyorum. beni kıyafetlerle şeker şirin gösterecek yaşımı saklayacak kıyafetler giymek istiyorum.burada sevincimi gösterebiliyorum lütfen yadırgamayın. olmak isteyipte maddi imkanı olmadığı için olamayanlara da nasip eder inşaallah.
yeni gördüm eve bir heyecanla gelince bakmadan yazdım. geçmiş olsun. nazar değmesin çok beğendim. silikon oldu mu yoksa sadece yağ mı.
zengin olsam,carpik bacakli olup da maddi imkanlarindan dolayi ameliyat olamayanlari ameliyat ettirebilmeyi isterdim..
bende hep slikon olacak düşüncesiye yaşamıştım. ama maddi olarak fark olduğunu bimiyordum.. evet yenilemek gerekebiliyor...en sağlıklısı yağ enjeksiyonu dediler hep... hayırlı olsun arkadaşım. mutlu olursun inşaallah.Baştan hep silikon düşünmüştüm ama maddi olarak 4000 tl fark ediyordu birde 5 yılda bir yenilemek gerekebilirmiş.Artık olduğu kadar ne yapalım.
1.60 ama koca bir göbeğim vardı.Zaten göbeği görünce doktor sevinmişti.Göbek yağı kolay kolay erimediği için bacakta daha iyi tutunuyormuş:)
bacakta bilmiyorum ama gögüs slikonu iltahap yaptigin icin ameliyat etmek zorunda kaldigimiz ve benim de ameliyatlarinda bulundugum bicok insan gördüm..bende hep slikon olacak düşüncesiye yaşamıştım. ama maddi olarak fark olduğunu bimiyordum.. evet yenilemek gerekebiliyor...en sağlıklısı yağ enjeksiyonu dediler hep... hayırlı olsun arkadaşım. mutlu olursun inşaallah.
haha:)))iyi fikirmis :))Aslında onu bende düşünmüştüm hatta altın günü gibi birbirimize destek çıkıp sırayla birbirimizi ameliyat ettirelim diye düşünmüştüm ama sanal alem ne kadar güvenilir bilinmez:)
bence zengin olunca insanlar biraz bencil oluyor bana göre. en doğrusu bu işi yapanların yani plastik cerrahların maddi durumu olmayanlara bir kampanya başlatması. arkadaşını getirene bedava gibi... bir olana bir bedava gibii.. ne bileyim saçmaladım galiba..zengin olsam,carpik bacakli olup da maddi imkanlarindan dolayi ameliyat olamayanlari ameliyat ettirebilmeyi isterdim..
bence zengin olunca insanlar biraz bencil oluyor bana göre. en doğrusu bu işi yapanların yani plastik cerrahların maddi durumu olmayanlara bir kampanya başlatması. arkadaşını getirene bedava gibi... bir olana bir bedava gibii.. ne bileyim saçmaladım galiba..
Aslında onu bende düşünmüştüm hatta altın günü gibi birbirimize destek çıkıp sırayla birbirimizi ameliyat ettirelim diye düşünmüştüm ama sanal alem ne kadar güvenilir bilinmez:)
Arkadaşlar yeni foto koydum,gündüz gözüyle.hemide mini etekli ,topuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?