aradaşlar benimmeliyatım 26sında haftaya bugün. Okul için 3 gün rapor alacağım. Ama arkadaşlara ne desem acaba hastayım desem bir günde mi hastalandın deyip eve ziyarete gelecekler. Memlekete gidiyorum desem müdür izin vermez. İki ucu sivri değnek. En samimi arkadaşıma doğruyu söylesem mi acaba? Raporuma ne yadırsam. Bir günde grip mi oldum. Ayağımı mı burkacam? Bana fikir verebilecek var mı? Uf yalan söylemek de ne zormuş. Ben yalan söyleyince hemen yakalnırım zaten. O yüzden çok profesyonel hazırlanmam lazım.Şimdiden teşekkürler benim sorunuma kafa yorduğunuz için.
arkadaşlar ameliyatımı oldum ve bugün öğlen evime döndüm.18 haziran hiç geçmicek sanmıştım.rabbim bu günü de gösterdi.zar zor da olsa arada kalkıp bacaklarımı izliyorum aynada. çok güzel oldu bacaklarım umarım erimezler.darısı geride kalanların başına...
Benim dizlerimle aşağısındaki kısım arasında çok fark vardı. Esteworld'de Dr. Hakan Gence operasyonumu gerçekleştirdi. Gayet memnunum, herkese tavsiye ederim.
arkadaşlar ameliyatımı oldum ve bugün öğlen evime döndüm.18 haziran hiç geçmicek sanmıştım.rabbim bu günü de gösterdi.zar zor da olsa arada kalkıp bacaklarımı izliyorum aynada. çok güzel oldu bacaklarım umarım erimezler.darısı geride kalanların başına...
arkadşalr mrb.haftaya salı operasyonum var.yanıma neler almalıyım?estetica da a.k ye olucam.ameliyat öncesi yapılan tahlillerden ayrı para alıyorlar mı?bir de bankaya 500 tl para yatırmamı istediler ön ödeme olarak.MUEM,AMYLEE siz yatırmışmıydınız böle bi para??
Geçen sene Esteworld bahçelievlere sormuştum hiç haberleri yok gibi davrandılar.
canım benim sanırım bayağı bir geç kaldım(
Ameliyatı oldu da bitti. Artık geçmiş olsun dileklerini iletirsin. :))
ben de genel olarak memnunum ama tabii ki bi Özge Ulusoy bacağımız yok( o yüzden genelde düz ayakkabı tercih ediyorum. he topuklu ile de eh işte fena değil. bakalım kışa bi rötuş yolları görünüyor olabilir bana...
Geçmiş olsun.dün akşam .Asistan beni aramıştı o sırada seni sordum A... Hanım gayet iyi dedi.Adını bilmiyorum dedim:) gece hastanedemi kaldın.
evet canım o A.......benim:)senden bahsetti derya hanım.gece orda kaldım.ama herkesi bir gece yatıyo sanıyordum.ameliyat günü çıkanlar da oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?