Bacak dolgusu yaptıran var mı?

inşalah iyileşirsin canım. grip olman bir sorun yaratır mı? hay allah ilaç da kullanamıyorsun tabi. Bir hafta uzun bir süre çok dikkat et kendine. bol bol dinlen. dualarımız seninle.

1 hafta uzun bi süre canım dikkat ederssen düzelirsin ama kullandığın ilaçları muhakkak doktoruna danış,bana 1 hafta öncesi ilaç kullanırken haber ver demişlerdi. gripten en hızlı kurtulmanın yolu serum yemek.

ameliyat öncesi bi kaç elbise,etek,skinny pantolon almıştım kendime.biraz zorlansam da merakıma yenik düştüm denedim hepsini ve mutluluktan ağladım.zaten bacaklarımın mükemmel olması mümkün değil çünkü kemiğim eğri.buna rağmen doktorum çok güzel illüzyon yaratmış.gayet düzgün görünüyo bacaklarım.ama diz kapağımda biraz sıkıntı var eğrilikten ötürü biraz içe dönük duruyo,olsun bukadarını bile hayal edemiyordum ben.etek elbiseler çok hoş durdu.zayıf olmamam rağmen arka simitlerim vardı ve popom biraz büyüktü onlar da gidince vucudum daha orantılı olmuş.eskiden pantolon daha hoş dururdu.şimdi etekler daha hoş duruyo.çünkü diz kapğımdaki eğriliği kamufle ediyo.kısacası mutluyum umarım erimezler....

gözün aydın arkadaşım :)) bundan sonrası iyilik güzellik artık senin için :)
biz de görecek miyiz etekler nasıl yakışıyor? :)

sağol arkadaşım.daha önce çok uğraştım ama bi türlü beceremedim.fotonun boyutu uygun deil diyo.bi sürü yöntem denedm ama yok teknoloji özürlüyüm ben

Merhaba arkadaşlar,
forumu yaklaşık bir yıldır takip ediyorum ve özelliklede son dönemde aktif olarak forumda yeralanları kısmen tanıyorum. Öncelikle ameliyat olma cesaretini gösteren arkadaşları tebrik ediyor ve çok çok geçmiş olsun diyorum. Ne derecede çözüm olabilir bilmiyorum ama bende ameliyat olmak istiyorum. Yalnız doktor seçimi konusunda kararsızım. İstanbulda yaşasaydım sanırım tercihim h.f olurdu. Ancak Ankarada yaşıyorum. Yanılmıyorsam İkicanımvar 'ın ameliyatını Ankarada f.b. gerçekleştirmişti. Doktor seçimi konusunda bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Sevgiler

amylee teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın için senin samimi yorumlarını hep dikkatle takip ettim.senin doktoruna karar vermende ne etkili oldu.birebir görüşmelerin mi. benim gideceğim doktor yerine neden senin doktor mesela.ve birde sormak istediğim silikon yaptırmaya sende mi ihtiyaç duyulmadı yoksa senin tercih etmem diye bir durumun mu var.silikonla ilgili olumsuz fikirlerin mi var.hem paralar büyük hemde büyük hayallerle girilen ameliyata gözümüzü kapatıp giremiyoruz ne yazıkgerçekten doktora karar vermek işin büyük kısmı allah yardım etsin sonrası iyi olsun hepimiz için

woo hoşgeldin aramıza arkadaşım.forumu biraz okuduysan dr larla ilgili az çok fikrin oluşmuştur zaten.ama görüşme yapmadan karar verilicek bir konu değil sanırım.her şey gönlünce olsun arkadaşım.
:)hoşbulduk teşekkürler memko.drlarla ilgili fikir burdaki yorumlarla oluştu bu forum gerçekten hepimiz için çok aydınlatıcı oldu gerçekten yoksa ben ne bilirim şu doktor bu doktor diye bakalım allah yardımcımız olsun

darkpearl arkadaşım dün problemli bi mesaj yazdım silindi tekrar yazdım heyecan gerginlikten tekrar yazarken sorularını cevaplamayı unutmuşum.pazartesi günkü görüşmede muayene ücreti almayacaklarmış.telefonda asistanı öyle söyledi.belki medyada daha çok tanınan doktorların zamanı daha kıymetli o sebeple onlar için parasız muayene zaman kaybı olabilir bilmiyorum. zaten her şekilde daanışanları olduğu için parasız muayene kalabalığına ihtiyaçları yoktur bilmiyorum ama doğrusu parasız muayene benim için öncelikli oldu çünkü zaten bu sene çok fazla ödememiz var ve sanırım önce bu doktorla ilgili fikrim olumlu oluşmuştu o sebeple a.k. ya ikinci olarak görüşebilirim.benim boyum 1.64 kilom 52.doğum kontrol hapından sonra 52 den inemedim.birde düşük bel pantolon sayesinde zayıf olsamda üniversiteden beri hep simitlerim oldu.belki bu sayede onlardan da kurtulurum.
bu arada amylee loresimadan haberiniz var mı.beni onun yorumları yönlendirmişti şimdi kendisini göremeiyorum.inşallah mutludur ve bunu bizimle paylaşır bende daha çok cesaret bulurum

Kızlar cennetz den haber yok değil mi?

merhaba arkadaşım... yenide bana cennetz le bacaklarımızın benzediğini ve onun ameliyattan memnun kalmadığını söylemişti, ben de onun mesajlarına baktım, gerçekten çok ağrısı sancısı olmuş. uzun zamandır yazmadıgini görünce ters bişey mi var diye merak ettim son aktivite tarihine baktım, birkaç gün önce aktifmis ama buraya bişey yazmamış..

offf 4 gündür yatmak çok sıkıcı.arada kalkıyorum,eşim dışarı çıkınca biraz evi toplayıp yatıyorum(iş yaptığımı görürse kızıyo da).dayanılmaz bi ağrım yok ama hala ağır aksak yürüyorum. kasıklarım yavaştan morarmaya başladı. yağ alınan yerlerim daha çok acıyo.eğildiğimde iğne delikleri sızlıyo.
YENİDE normal mi anlattıklarım.ne zamn ayaklanmalıyım. şu aşamada dolanmam mı iyi yatmam mı?

Gayet normal bir iyileşme surecindesin arkadaşım :) yağ alınan yerler, özellikle benim bel kalça acıyordu uzun süre yan yatamadım. Hareketsizlik onermemişti bsna doktor. Sadece ayakta kalma dediler. Yürümekte sıkıntı yok. Çok yorulmazsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…