Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Eskiden ne kdr uygunmus fiyatlar :))

Gorunuse gore merdiven cikmak haram ilk 2 gun

zamn geçmiyor kızlar ben hiç evde durmya alışkın değilim,hele ki yatmaya ya ev işi yapıcam ya da gezicem.patlıyorum sıkıntıdan.yarın ilk banyomu yapıcam, sonra dışarı mı çıksam ki erken mi sizce???

benim de bacaklarım parentez bacak dediklerinden ben de estetiik yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatlar... bir de işten nasıl izin alıcam...

Son düzenleme:
benim de bacaklarım parentez bacak dediklerinden ben de estetiik yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatlar... bir de işten nasıl izin alıcam...

benimkiler de parantezdi.işin ehli bir doktora gidince çok güzel bi değişim olabiliyor.çok uygun fiyata yaptıran arkadaşlar da oldu ameliyatını sayfaları bi tara derim.önceden ayarlarsan yıllık iznine denk getirebilirsin ameliyatını.

yazını görür görmez şimdi aradım asistanını hemen söyledim böyle böyle diye.ben bigün öncesinden alınmadığını biliyorum ilaçların dedi.ama yarın dr.a ve anestezi dr.na soracak.moralim çok bozuk iyice stres yaptım ya o güne kadar geçmez de olamazsam ameliyatı diye.en korktuğum şey buydu başıma geldi.

arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum 112 hızır acil servis (sizlere) danışayım dedim. Ben çarşamba günü ameliyat olacağım inşallah. Ama bu gün hafif hastalandım. Ne yapmalıyım????? Arayıp da söylesem mi? yoksa hap mı içsem (geciktirici)? Bugün hapı aldım bile ama nasıl içeceğimi de bilmiyorum. Eczacı dr.yazmadıyse kullanmayın dedi. Korkuttu. Ayrıca günde 3 tane içmem lazım mış. Ama ameliyat günügeceden birşey yemeyeceğim için hap da içemem herhalde? Amaaaaaaaaaaaaaaan bi terslik olmasa şaşardım zaten. Yoksa tampon mu taksam? Ne bileyim ya saçmaladım mı? Nolur bir fikir verin bana.

yenidecim sana bişey daha soracağım. Bir gün önce falan çağırmıyor değil mi muayeneye çünkü eşim çarşamba (ameliyat günümde)nöbetçiydi nöbetini salıya aldırdı. Bir de ben de şu ameliyat sonrası odaya çıplak mı getiriyorlar.Çamaşırımı eşim mi giydirecek? Sence bir önceki yazım konusunda ne yapmalıyım???

Bugün daha cuma çarşambaya kadar azalır hatta bitebilir bile. fazla stres yapma stresten durdumarazsın sonra. :) tabi ki ara doktorunu en iyisini o bilir sonuçta.

mrb mendis,yenideye sormuşsun ama ben de yanıtlamak istiyorum:)
benim de adetimin çakışma riski vardı ve kılı kırk yaran bir kişi olarak eski asistanına sordum adet olursam napıcam diye.sıkıntı yok dedi öle de ameliyat yapıyoruz dedi. ameliyat sonrası odaya çıplak ve üzerin yorganla geliyosun. 1 saat falan ölece durmuşum ben.sonra eşim giydirdi altımı.üstümü hasta bakıcıyla beraber giydirdiler.normalde çok çekinirim ama o an utanmak aklıma bile gelmedi.doktorlarımız farklı ama aşağı yukarı benzer şeyler...

canım bence drunu ara sor.birde yanlış hatırlamıyorsam geciktirici haplar adet gününden 3 gün önce alınmaya başlıyor.birde adetin kaç gün sürüyor belki o zamana gecer.

birde br şeyi daha merak ettim. Bunlar beni arayacaklar mı? Yoksa ben mi arayacağım? Şurda kaldı 5 günüm beni uyaracak şeyleri yok mu?

Son düzenleme:
birde br şeyi daha merak ettim. Bunlar beni arayacaklar mı? Yoksa ben mi arayacağım? Şurda kaldı 5 günüm beni uyaracak şeyleri yok mu?

regl konusunu arayıp asistana sor istersen . Büyük ihtimalle sorun yok efendim derler sevimlice :) ameliyat sonrası beni odaya korselenmiş vaziyette getirmişlerdi. Üstümde galiba önlük vardı. Hemşireler giydiriyor eşine gerek kalmaz. Salı arar seni nerede olacağını söyler. Bitki Çayı aspirin yok bir hafta önceden :)) hadi bakalım gün saymaya :)

Bugun 6.gunum ve sol bacagimda daha fazla olmak uzere bacaklarimin arkasinda gerginlik var.Sol bacagimi yere bastigimda arkasi bayagi aciyor.Normal mi acaba???

Bugun 6.gunum ve sol bacagimda daha fazla olmak uzere bacaklarimin arkasinda gerginlik var.Sol bacagimi yere bastigimda arkasi bayagi aciyor.Normal mi acaba???

Benimde ilk günden itibaren sag bacagimin arkasında çok ağrı vardı. Inan hiç geçmeyecek diye çok korkuyordum ama 1 aya yakın bir zamanda neredeyse tamamen gecti. Simdi ise topuklu ayakkabı giydikten sonra çıkarınca bacaklarimin arka kısımlarında baya bi ağrı oluyor.
Ama diyorumki bütün bu ağrılara deger. Dün yine kısa bir elbiseyle dugundeydim. Kendime güvenim geldi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…