Ben bunu farketmemistimEki Görüntüle 251398 bu resim ilk halleri
Eki Görüntüle 251399 1.ameliyat yağ enj. 1.sene
Eki Görüntüle 251400 silikon 15.gün
cok sagol hosbuldum :) 5500 tl amelıyat ve kendım ekstre 1 gun daha kaldım hastanede onun ıcın normalde 250 tl alıyorlarmıs ferruh bey cuzı bırsey ode dedı bende 120 tl verdım.bırde gıdıs donus ucak ve taksı paraları var toplamda 6000 tl gıttı .dun dondum sımdı acım yok yurumede hafıf aksama var resımlerı daha sonra yukluycem bı 3 gun sonra sargıları acayım oyle gorsz
Eskiden ne kdr uygunmus fiyatlar :))kasla kas kılıfı arasına yerlestırdı dız arkası 3-4 cm kadar bıraz bekle ıstersen bır ıkı hafta sonra bende net bır onerı verebılırım once bır ıyılesme surecını gecıreyım ama sunuda unutma herkeste aynı sonuc olacak dıyede dusunme ekıme kadar netlesır sanırım
sagol cnm ilk gün acıda nirvanayada ulaştım :) ama yağ enjektesi olmustum gecen sene onda acı daha az ama ıyılesme suresı uzun bugun 4.gun ve yurumem fena degıl ılk gun ve 2.gunu zor ..ucaga bınmek ınmek zor oldu tabı ama dıyorum agrı esıgım yuksek yaptım valla ama canım yandı tabıı
sorry canım tekrar gönder kabul ediyorum...
Gönderdim canım kabul etmemişsin öyle boynu bükük duruyor. :) Bildiriler bölümündedir. Bildirileriniz yazısının kırmızı olması gerek.
benim de bacaklarım parentez bacak dediklerinden ben de estetiik yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatlar... bir de işten nasıl izin alıcam...
1 hafta uzun bi süre canım dikkat ederssen düzelirsin ama kullandığın ilaçları muhakkak doktoruna danış,bana 1 hafta öncesi ilaç kullanırken haber ver demişlerdi. gripten en hızlı kurtulmanın yolu serum yemek.
arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum 112 hızır acil servis (sizlere) danışayım dedim. Ben çarşamba günü ameliyat olacağım inşallah. Ama bu gün hafif hastalandım. Ne yapmalıyım????? Arayıp da söylesem mi? yoksa hap mı içsem (geciktirici)? Bugün hapı aldım bile ama nasıl içeceğimi de bilmiyorum. Eczacı dr.yazmadıyse kullanmayın dedi. Korkuttu. Ayrıca günde 3 tane içmem lazım mış. Ama ameliyat günügeceden birşey yemeyeceğim için hap da içemem herhalde? Amaaaaaaaaaaaaaaan bi terslik olmasa şaşardım zaten. Yoksa tampon mu taksam? Ne bileyim ya saçmaladım mı? Nolur bir fikir verin bana.
yenidecim sana bişey daha soracağım. Bir gün önce falan çağırmıyor değil mi muayeneye çünkü eşim çarşamba (ameliyat günümde)nöbetçiydi nöbetini salıya aldırdı. Bir de ben de şu ameliyat sonrası odaya çıplak mı getiriyorlar.Çamaşırımı eşim mi giydirecek? Sence bir önceki yazım konusunda ne yapmalıyım???
arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum 112 hızır acil servis (sizlere) danışayım dedim. Ben çarşamba günü ameliyat olacağım inşallah. Ama bu gün hafif hastalandım. Ne yapmalıyım????? Arayıp da söylesem mi? yoksa hap mı içsem (geciktirici)? Bugün hapı aldım bile ama nasıl içeceğimi de bilmiyorum. Eczacı dr.yazmadıyse kullanmayın dedi. Korkuttu. Ayrıca günde 3 tane içmem lazım mış. Ama ameliyat günügeceden birşey yemeyeceğim için hap da içemem herhalde? Amaaaaaaaaaaaaaaan bi terslik olmasa şaşardım zaten. Yoksa tampon mu taksam? Ne bileyim ya saçmaladım mı? Nolur bir fikir verin bana.
birde br şeyi daha merak ettim. Bunlar beni arayacaklar mı? Yoksa ben mi arayacağım? Şurda kaldı 5 günüm beni uyaracak şeyleri yok mu?
zamn geçmiyor kızlar ben hiç evde durmya alışkın değilim,hele ki yatmaya ya ev işi yapıcam ya da gezicem.patlıyorum sıkıntıdan.yarın ilk banyomu yapıcam, sonra dışarı mı çıksam ki erken mi sizce???
Eskiden ne kdr uygunmus fiyatlar :))
Bugun 6.gunum ve sol bacagimda daha fazla olmak uzere bacaklarimin arkasinda gerginlik var.Sol bacagimi yere bastigimda arkasi bayagi aciyor.Normal mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?