Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Senin ameliyatına ne kadar kaldı? Silikon olanlara hasretiz sen terk etme bizi olur mu? :)

Senin ameliyatına ne kadar kaldı? Silikon olanlara hasretiz sen terk etme bizi olur mu? :)

sadece 1 haftam kaldı ama şuan büyük bi sorunum var.giribim malesef.bugn dr.a gittim iyileştirin beni nolur diye yalvardım nerdeyse adama.durumuda anlattım böyle böyle diye.sabahtan beri bişeyler içiyorum şuan olduğu gibi. dinlenmeye çalışıyorum.geçmezse diye çok stres yapıyorum şuan.dua edin cnm nolur iyileşmem lazım haftaya kadar(

inşalah iyileşirsin canım. grip olman bir sorun yaratır mı? hay allah ilaç da kullanamıyorsun tabi. Bir hafta uzun bir süre çok dikkat et kendine. bol bol dinlen. dualarımız seninle.

bence de canım zaten adımı da biliyosun artık direk de sorabilirsin.bir de kaç cc yağ koyulduğunu da sor merak ettim çok

tamam mutlaka sorayım.
bugun anneme gittim cumartesinden beri ilk defa çıktım.Çok az ayakta kaldım ama döndüğümde 2 bacagımda baştan aşağı morarmıştı.Şimdi buz koydum.

yarın (saat gece yarısını geçti ,yani bugün)ameliyat olucaksın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.sağ salim çık,her şey yolunda gitsin inşallah.sonrada güzel bacaklarının fotosunu koy.

aaa kaç gündür yazıcam unutuyorum .arkadaşım sendende en kısa sürede etekli topuklu foto bekliyorum.foto günümü yapsakki??

koyacam arkadaşım. eteğim yok benim ama çok özeniyorum giymesem de alacam. dursun dolapta hevesim geçsin yeterki. :)) şimdi zaten evimde değilim bir gideyim. sokakta giyemiyoruz bari burada giyip birbirimize gösterelim hevesimizi alalım.

benimde biricik eteğim oydu zaten.ama şunu yazmadan edemiyicem fotolar çok hemde çok yanıltıcı oluyor.sabah kızıma bir kaç foto çektirdim.bir kaç tanesi ilk çekildiğim foto gibi ,diğer bir kaç tanesindede beni bile şaşırtıcak kadar güzel çıkmış bacaklarım.sanırım en objektifi canlı görmek
ben düz durunca değilde yürüyünce bacaklarımı dışa doğru açıldığını görüyorum.

evet fotoğraflar yanıltıcı oluyor ama yinede çok kötü değil bacakların. ameliyattan sonra çok iyi olacaklardır. kendine haksızlık etme.

sevindim benden başka bilen biri olmasına.ama aynı doktora ameliyat olan bazı arkadaşların haberi yok bundan.acaba sende mi zayıfsın?kilon boyun kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…