aa negüzel aramızda 2 gün fark var.sanada geçmiş olsun canım.ben bugün daha rahat basıyorum ama yağ alınan yerlerim acıyo biraz. banyo yaparken şampuan yakıyo mu pansuman yerlerini. bir de pansumanları banyodan önce mi çözdün sonra mı?hepsi ni kapattın mı tekrar?çok soru sordum galiba banyodan çok korkuyorum
ÖZGÜRDÜ senin bacağına kaç cc yağ koydular?benim her bir bacağa 130 cc,az mı sence? gerçi fazlasını istese de veremezmiş,çünkü dokum çok sertmiş.
darkpearl sevgili arkadaşım al bendende o kadar:) inan hatırlamıyorum kimin yazdığını ama operasyon sonrası ilgilenmediğini rötuşlardan bahsediyorum,gibi şeyler okumuştum.baksana 2bin küsur yorum var baştan oturup özet mi çıkarsak hakkaten çıldırmamak elde değil.ben yorumları okurken loressimanın memnun olduğuna dair yorumlar okuduğum için ona sormuştum e.k. dedi doktorum.ilgili iyi sonuçlar alınan bi doktor diye okudum sanki.a.k ile kıyaslasalar keşke bilenler.çok mutsuzum doktor işi gerçekten referans işi.ama referans olduğunu sandığımız doktor asistanları da olabilir tabi sitede:)yorumlarda bu tarz sitemleri sende okumuşsundur.
silikon ya da diğeri ona ben değil önce doktor karar vercek sanırım ona göre bende isteyip istemediğimi düşüncem muhtemelen
öff yaa ben pazartsi doktorla ilgili izlenimlerimi yazarım ama diğer doktorlarla kıyaslayamam tabi
durumumuz tam ne biliyo musun bindik bir alamete gidiyoz kıyamete
sen özel mesaj atabiliyosun yaptıranlar var ya onlardan doktor kıyaslamalarını öğrenebilir misin
ama bişi söyliim mi buraya yazmak ne rahatlatan bi şeymiş
Ameliyat gunu aptal gibiydim birsürü söyleyeceğim şey vardı unutmuşum.Kaç cc koydu hiç bilmiyorum.Muayene ücretini toplam paradan düşürmemişim bile 200 tl birsey değil de söylesem mi acaba daha bugun aklıma geldi:)
dünyaları yazdım bişi oldu bilgisayara yollayamadım:)
özetle bende burdaki herkes gibi yazın mutsuzluktan tatil planları dendi mi kaçacak delik arayanlardanım.işin komik yanı eşim farkında bile değil.çevremizdeki diğer insanlar gibi beni çok güzel buluyor.iyide keşke bende öyle hissetseydim. ya ben çok iyi bir sihirbaz olduğuma şükretmeliyim ya da eşimin simetri hastalığı olmadığına şükretmeliyim
darkpearl arkadaşım alakana teşekkür ederim ama henüz özel mesaj yollamaya rütbe olarak yetkili değilim.senin gitmeyi düşündüğün doktorla ilgili benim olumsuz fikrim burada okuduklarımla oluştu seni ikna eden nedir lütfen bana yine yaz
Ameliyat gunu aptal gibiydim birsürü söyleyeceğim şey vardı unutmuşum.Kaç cc koydu hiç bilmiyorum.Muayene ücretini toplam paradan düşürmemişim bile 200 tl birsey değil de söylesem mi acaba daha bugun aklıma geldi:)
bence muhakkak söylemelisin canım.200 tl az para deil.bu arada benden çorap parası almadılar.asistanı trombosit kokteyli için 70 euro para istedi extradan sen böle bi para ödedin mi?
bence muhakkak söylemelisin canım.200 tl az para deil.bu arada benden çorap parası almadılar.asistanı trombosit kokteyli için 70 euro para istedi extradan sen böle bi para ödedin mi?
Hayır canım o neymiş ki..
Trombosit kokteylimi oda neki arkadaşım.verilen yağın içinemi karıştırılıyor yoksa.bu arada sen çok zayıfmışsın arkadaşım.valla dr iyi yağ bulabilmiş senden.
haydaa benden başka bilen yok mu bunu?doktor ilk muayeneye gittiğimde de söylemişti trombosit kokteyli gerekir diye rica etmiştik onun için extra para ödemiyelim diye oda kabuletti sağolsun. hatta ameliyattan sonra sordum koydunuz mu diye o da koyduk dedi.
Cok zayıf olduğun için sende ihtiyaç olan bir ekstra olma ihtimali yüksek pazartesi kontrolüm var merak ettim sorucam.
bence de canım zaten adımı da biliyosun artık direk de sorabilirsin.bir de kaç cc yağ koyulduğunu da sor merak ettim çok
bence de canım zaten adımı da biliyosun artık direk de sorabilirsin.bir de kaç cc yağ koyulduğunu da sor merak ettim çok
haydaa benden başka bilen yok mu bunu?doktor ilk muayeneye gittiğimde de söylemişti trombosit kokteyli gerekir diye rica etmiştik onun için extra para ödemiyelim diye oda kabuletti sağolsun. hatta ameliyattan sonra sordum koydunuz mu diye o da koyduk dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?