Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bitki Çayı kanı sulandırıyor diye vermiyorlar. Aramaktan çekinme bence. Önemli bir iş sonuçta bizim için. Tekrar geçmiş olsun

her tarafım mosmor. ama güzel günleri düşünerek olsun diyorum. pansuman için kliniğe gittik. orda gördüm. sendede ayağa kalkınca mide bulantısı nefes nefese kalma oluyor muydu. en gıcık olduğum şey bu varis çorabı

arkadaşlar merhabaa

üç haftadan fazla oldu sanırım forumdan uzak kalalı, malum direnişteydik..bu süreçte operasyon geçirmiş herkese çokk geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir hayal ettiğiniz bacaklara kavuşursunuz... ben 6 haziranda silikon olacağım, daha önceden söylemiştim doktorumun ismini, son bir hafta kaldı, korkum yok sadece sabırsızım

Çok çok geçmiş olsun yasemincc. Morluklara hiç bakma. Geçecek diyoruz bekliyoruz :) ben hala bekliyorum

mörlukların geçici olduğunu düşünerek tesselli ediyorum kendimi arkadaşım fotoğrafımı göremedin mi?

Evet gördüm. Değişmiş, kalınlaşmış, neden hepsini birden vermediğini merak ettim ben Zayıfmşsın da, tamamen doldururdu . Bizdeki gibi ödem şişlik varsa onlar da biraz inerse ikinci için ayrılan yağlar işe yarar bence. Varis çorabından da kurtulunca etekli fotoları bekleriz

tüm ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun :) umarın herkes istediği bacaklara kavuşur.ama çokta heveslenmeyin derim ben.beklenti önemli tabiki ama rötuş şart diyorum.bir kerede kurtulmak isteyenlerede silikonu öneririm.yağ enjeksiyonu az bir değişikliklede yetinirim diyenler için ideal

kesinlikle katılıyorum. şuan çok ağrım var. doktor hepsinide koyardım dedi. fakat erirse ziyan olur gibi açıklamalar yaptı. eğer idare edecek kadar düzgün bacaklarım olsa asla yaptırmazdım. hiçbirşey allahın yarattığı gibi mükemmel olamaz. bu acı ve morluklara da değer mi bakalım zaman gösterecek. hekese tşk ederim.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım haklısın dr lar yarım kiloda koysa maalesef tutunmak isteyen yağ tutunup diğerini eritip atıyor muş. Senin doktorunda AK mı???

Son düzenleme:
biraz geç oldu ama evde değildim.döner dönmez ilk işim forumu açmak oldu.Yasemincc umarım sonuç dr unun söylediği ,seninde hayal ettiğin gibi olur.

MUEM hoşgeldin,uzun zamandır göremiyoduk seni.nasılsın? bu yorumun beni biraz üzdü.neden böle dedin,erimen falan mı oldu memnun değil misin?
aslında sana sormak istediğim çok şey var,kusura bakmazsan sıralıyım:)
1.çorabı kaç gün giydin?
2.bantları kaç gün sonra söktün?
3.şişliliğin oldu mu?(ben çok az bi şişlik hissediyorum şuan 5.günüm.daha da şişer mi?)
4.morarman oldu mu?bende sadece diz arkasında oluştu,daha morarır mıyım,yoksa artık geçer mi?
5.morarmalar için pomad kullandın mı?
6.belimde uyuşma ve his kaybı var,sen de yaşadın mı?
7.sorularım çok mu oldu?
:))) şimdiden teşekkürler.arayı açma sık sık bekleriz:))
:))

Silikon ile ilgilenenler için güzel bir mesaj buldum:

Bunlara ek olarak katree_ vardı AKye yaptıran, kendisi çok memnundu :)

Silikon ile ilgilenenler için güzel bir mesaj buldum:

Bunlara ek olarak katree_ vardı AKye yaptıran, kendisi çok memnundu :)

Silikon yaptiran jezabelle 3_4 ay once cepten mesajlasmistim.Onun silikonu 6 yili gecti diye.biliyorum.Silikonla problemi yoktu sanirim o silikonun büyüklüğünden hoşlanmıyordu.Sadece silikonda olsa yanına yağ eklemek şart sanırım.Daha doğal dursun diye.şu anki hali guzel erimezse tabi.Erirse silikon yaptırmayı düşünürüm.10 gundur duzgun bacalıyım artık eskiye donemem.yarın kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…