cnm ben ıhlamur, zencefil,nar çiçeği,meyan kökü karışımı içiyorum 3 gündür buda mı yasak:2::2:
ama iyileşmem lazım bnm bir an önce:2:
asistanı aradı antibiyotik içebilirmişim bu hafta sormuş dr.lara.keşke bunu içebilirmiyim diye de sorsaydım:18:
Canım iyi olmana çok sevindim. Zor olanı atlattin umarım istediğin kadar guzel bacaklara kavusmussundur. Lavaboya falan kalktığında bir bak bakalım bacakların nasıl görünüyor az çok anlasilacaktir. Gelişmelerden bizi haberdar et olurmu. Tabii iyi hissettiginde fotografta bekliyoruz.
Yasemincc çok geçmiş olsun güzel bacaklar dilerim sana , maşallah bu ay birçok arkadaşımız ameliyatlılar arasına katıldı, Allah herkesin gönlüne göre versin. İstediğiniz şeyleri yarına ertelemeyin arkadaşlar , hayat okadar uzun değil.[/QUOTE
tşk ederim. bacaklarım fazlaca eğriydi. bu yüzden özgüvenim hiç yoktu. yapmakta geç bile kalımşım. tabiki bıçak altına yatmak çok zor birşeymiş. ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. kendimi iyi hissettiğimde foto eklerim. şuan biraz farklı eskisine göre ama bunada çoknşükür.
Yasemincc çok geçmiş olsun güzel bacaklar dilerim sana , maşallah bu ay birçok arkadaşımız ameliyatlılar arasına katıldı, Allah herkesin gönlüne göre versin. İstediğiniz şeyleri yarına ertelemeyin arkadaşlar , hayat okadar uzun değil.[/QUOTE
tşk ederim. bacaklarım fazlaca eğriydi. bu yüzden özgüvenim hiç yoktu. yapmakta geç bile kalımşım. tabiki bıçak altına yatmak çok zor birşeymiş. ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. kendimi iyi hissettiğimde foto eklerim. şuan biraz farklı eskisine göre ama bunada çoknşükür.
geçmiş olsun canım. seni de güzel bacaklılar kervanına kattık. :)
geçmiş olsun canım. seni de güzel bacaklılar kervanına kattık. :)
tşk ederim canım. 70+70cc kondu. az olduğunu biliyorum ama zayıf olduğum için çok fazla yağ alamamışlar fakat 2. ve 3. seans için kalan yağlarımı dondurdular hepsini vrmek doğru olmaz dedi doktorum. çok fazla düzelme yok belki ama ben genede memnunum.
her tarafım mosmor. ama güzel günleri düşünerek olsun diyorum. pansuman için kliniğe gittik. orda gördüm. sendede ayağa kalkınca mide bulantısı nefes nefese kalma oluyor muydu. en gıcık olduğum şey bu varis çorabı
Çok çok geçmiş olsun yasemincc. Morluklara hiç bakma. Geçecek diyoruz bekliyoruz :) ben hala bekliyorum
mörlukların geçici olduğunu düşünerek tesselli ediyorum kendimi arkadaşım fotoğrafımı göremedin mi?
Doktora mail attım şu regl işini sordum. Bakalım çabuk cevap gelecek mi?
tüm ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun :) umarın herkes istediği bacaklara kavuşur.ama çokta heveslenmeyin derim ben.beklenti önemli tabiki ama rötuş şart diyorum.bir kerede kurtulmak isteyenlerede silikonu öneririm.yağ enjeksiyonu az bir değişikliklede yetinirim diyenler için ideal
aynı his bende de var,basınca baldırlarım acayip geriliyo.pazartesi doktora bunu da mı sorsan canım?ben mail attım ama henüz yanıt vermedi.
kesinlikle katılıyorum. şuan çok ağrım var. doktor hepsinide koyardım dedi. fakat erirse ziyan olur gibi açıklamalar yaptı. eğer idare edecek kadar düzgün bacaklarım olsa asla yaptırmazdım. hiçbirşey allahın yarattığı gibi mükemmel olamaz. bu acı ve morluklara da değer mi bakalım zaman gösterecek. hekese tşk ederim.
tüm ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun :) umarın herkes istediği bacaklara kavuşur.ama çokta heveslenmeyin derim ben.beklenti önemli tabiki ama rötuş şart diyorum.bir kerede kurtulmak isteyenlerede silikonu öneririm.yağ enjeksiyonu az bir değişikliklede yetinirim diyenler için ideal
Canim sana forumun basindan sonuna silikon yaptiranlari sayayim
ilk jazabel ND son yazilarinda memnundu
blackdaizy HF ilkyazilarinda memnundu ama geri dönus olmadi hala
bertha ve berray vardi Oİ yaptiran memnunlardi ilk yazilarinda ama dönüs yok
Güzelderya NDa yaptirmis yaklasik bes sene önce saglik sorunu yokmus ama seklinden memnun degilmis
Hayatgünes vardi o bir bacagi dogustan ince oldugu icin sadece bir bacagina önce iki kez Oİe yaptirmis ama silikon disarimi cikmis ne tam bilmiyorum, sonrada NDa yaptirmisti ama bir kasi zedelenmisti sanirsam sonrada geri dönus olmadi
Son olarak patella AK ve demredemre FBe yaptirdi patella simdilik memnun ve seklide cok güzel olmustu demredemreden ses soluk cikmiyor simdilerde umarim iyidir oda...
Yanlis hatirladigim varsa arkadaslarim beni düzeltsin lütfen
Yenide arkadaşım posta kutunu boşaltırmısın, mesajım gitmiyor((
Silikon ile ilgilenenler için güzel bir mesaj buldum:
Bunlara ek olarak katree_ vardı AKye yaptıran, kendisi çok memnundu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?