yupppiii başardım fotoğraf yüklemeyi yorumlarınızı bekliyorum kızlar sadece arkadan var ama ilk deneme için idare eder dimi:)
tskr ederi canim .sanki biraz daha eridiler gibi simdi.benim sag bacak sola göre daha ince duruyor evet.artik haftaya dr ona göre enjkte eder yaglari.inslh düzelir o zaman.
sanada gecmis olsun bu arada, enfeksiyon olmussun.inslh cabuk gecer
bayıldımmm.... çok güzeller
Sadece sen mi bence herkes bayıldı:)))
tamam arkadaşım ,bu arada bende yeni foto koymuştum ama görmedin sanırım.hatta yenidede son halini koydu.
ya iyi ki böyle bir çözüm var...ne güzel oldu işte bir sütun bacaklı kızımız daha oldu. inşallah hiçbirimizinki erimez.
işte eskiden benimki de ona yakında ama benimki daha da inceydi.eminim ki çok güzel olacak.
hatırlıyorum da ben bir keresinde öyle bir kot etek giymiştim de arkadaşın birı kız bacaklar çarpık marpık ama güzel olmuşsun demişti. ama bir daha öyle giymemiştim:)))
pardon silikon konusunu atlamışım. ben arkada iz kalması, zor bir iyileşme süreci olması, konuştuğum bir doktorun( başka bir şehirde) yurt dışında yapılan bir toplantıda meme dışında hastalara silikon takılmamasını konuşmuş olmalarını söylemesi, kalın durması, çok denenmemiş olması vs. :))
haaa bir de benimki rötuşa para almıiyor ya, o da cezbetti beni. sonuçta garantisi var deseler de yok:))
yenide bence de senin durum çok iyi. ama yine de düşünebilirsin ikinci operasyon. ama inan ki şart değil.
yaa moralim bozuk benim,yazin gelmesini istemememin bi nedenide dugunler! yine dugun yine ne giycem derdi,esimin arkadas ortami cok genis ve onlarin esleri mini mini dolaniyolar etrafta ben yine pantolon:-( diyorum cikip diz alti bi elbise alayim ama onu da yakistiramiyorum kendime offfff of yaa;-) caninizi sıkmak istemiyorum ama napayim derdimi sadece sizinle paylasabiliyorum....
aynı problemi emin ol hepimiz yaşadık, çok kötü bir şey hakikaten. Düğünlerde bende hep pantolon giydim, bir kaç seferde nasıl olduysa dizaltı etek giydim. Halbuki çok yakışmamasına rağmen. Çok zor kıyafet uydurmak, ya pantolon ya da uzun elbise. Çok yakın falan olunca uzun abiye giyililyorda her yere de giyilmiyor maalesef(
Ama bence sen dizaltı giyebilirsin, senin düzgündü bacakların yanlış hatırlamıoyorsam.
bibi71 hoşgeldin,
bişi sorucam bu fotoları sadece arkadaş listemdekiler görücek dimi?
ahhh bu densizler,her yeri sarmışlar...
2. günüm ameliyatımın. her tarafım mosmor ve çok ağrım var yürüyemiyorum bile. az bir ödem oluştu bacaklarımda. bu ağrı şişlik morluklar ne kadar sürecek. cevap yazarsanız sevinirim...[/QUOT
allah yardimci olsun canim,hertarafim mosmor derken nereler mesela.yag alinan bölgeler genelde morariyo .bende tam üc haftada gecti morluklar.agri kesici kullaniyorsundur,fayda etmiyormu.ibu profen 600 kullandim ben enfeksiyonu da önlüyo.sislikler günden güne iniyor .agrilarinda her gecen gün biraz daha hafifleyecek inslh.önemli olan kizariklik ve ates olmamasi demisti bende dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?