Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:) selamlar... ben neden başka doktor değil de onu tercih ettim
1-o dönem burada arkadaşlar onu çok tercih ettiler. özellikle delphine vardı çok beğenmiştim bacaklarını
2-prof. olması önemli bir etken
3-heykel sanatçısı olması beni etkiledi. çok orantılı heykeller yapıyor.
4-ameliyat öncesi sorularıma her mailime ayrıntılı cevap verdi.
5-görüşmeye gittiğimde ilgi alanının bacak olduğu ile ilgili konuştuk, bu konuyu araştırıyor bunun bir sorun olduğunu anlıyor ve gerçekten bacak yapısını seviyor, yani güzel bacak seviyor.

böyle yani ama belki diğer doktorlarda da vardır aynı özellikler. bilemiyorum. bak izmirde de bir hoca var, o da prof ve o da bütün maillerime ayrıntılı cevap verdi onu değil de ulaşım olarak izmire nazaran daha zor olan hocayı tercih etmemin sebebi çözümlerinde daha çeşitlilik olması. yani trombosit, kök hücre, superdry vs etkiledi beni.

pardon silikon konusunu atlamışım. ben arkada iz kalması, zor bir iyileşme süreci olması, konuştuğum bir doktorun( başka bir şehirde) yurt dışında yapılan bir toplantıda meme dışında hastalara silikon takılmamasını konuşmuş olmalarını söylemesi, kalın durması, çok denenmemiş olması vs. :))

haaa bir de benimki rötuşa para almıiyor ya, o da cezbetti beni. sonuçta garantisi var deseler de yok:))

yok maalesef loresima memnundu en son ama haberim yok...

Allah Allaahhh... çok merak ediyorum. bi de mail atayım bakalım belki cevap gelir.

aaa mendis duymamıştım ameliyatının yakın olduğunu hadi hayırlısı canım benim.
hiç üzülme bir şey olmaz. ilk günü bile olsa problem yok da zaten 5-6 gün geçecek üzerinden. hap falan alıp da sistemi bozma derim.

yaniiii... ben seni yanlış anlamadım değil mi

ay çok sıcak yaaaa.... ben de çakıldım kaldım pc başına:)) nasılsın

iyiiym arkadaşım,ben gezme hakkımı 2 gündür fazlasıyla kullandım.çok yoruldum hatta. bugün eşimde yok dinlenirim bir güzel.arkadaşım sen yazlık memlekettesin diye hatırlıyorum eski yazıklarından.at kendini denizlere ohhh ne güzel..

ah ah ben de istiyorum da benim enfeksiyonlar peşimi bırakmıyor ki... kadın hastalıkları yaniii(

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine.bu sıcaktada zor olur denizden ,havuzdan mahrum olmak ama ne yapcan artık sağlık.

aah ah elim düzelse ayağım sakatlanıyor. zor tabii. benim bacakların son halini çekeyim ok. ama yarın.

tskr ederi canim .sanki biraz daha eridiler gibi simdi.benim sag bacak sola göre daha ince duruyor evet.artik haftaya dr ona göre enjkte eder yaglari.inslh düzelir o zaman.

sanada gecmis olsun bu arada, enfeksiyon olmussun.inslh cabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…