ne ara gittin sanırım artık yalnızım
bu son yazın böyle sıkıntılı. öyle düşün. şimdilik efil efil uzun elbiseler ve bol şifon pantolonlar var bak onlar da yakışacaktır ama seneye yaza sen de minileri giyeceksin.
merhaba umarım geç kalmamışımdır...
bilekler şişmişti benim de biraz tabii. eğer o kısımlarda diğerlerinden farklı bir ağrı varsa kaçmış olabilir gülünecek bir durum yok. çünkü bir arkadaşımızın da dizindeki eklem yerine kaçmıştı daha sonra doktoru onu enjektör ile temizlemişti. yani çekmiş yağı ama kimdi inan hatırlamıyorum. ayakların yorgunluktan da şişer ama. hatta hafif kızarır. ama zonklayıcı ağrın var ise mutlaka baktırmalısın.
Merhabalar bugun kontrolum vardi senin trombisit kokteyli sordum.Gerek olan kisilere veriyoruz dedi.Kişisel birşey yani.Morluklarım için pomat verdi sana da uyarmış kullansın dedi.Adı auroderm x . Ben erirse silik on düşünüyorum dedim.Hayır dedi okadar erimez.Artık silikon yok.5_6 ay sonra gerek gorursek ufak rutuşlar yaparız dedi.Yagı taze alıp transfer etmek daha doğru dedi. gerek olursa yeniden yağ alıp koyacak.İnşaallah gerek kalmaz.Doktor ne kadar iyi ve sıcak.Ne sorsam cevapladı.pansumanları ben giderken sökmüştüm banyo yaptığım için yedeklerimde yoktu.yani 9.gün pansumanlar gitti.çorabı 1 hafta daha giyecegim bir haftanın sonunda duruma göre yani yürürken gerginlik hissedersem yada uzun süre ayakta kalacağım günler giymemi söyledi.
ilk duşumu aldım. tüy gibi hafifim. kontrolum vardı bugün. bir problem çıkmadı. pansumanlarım yapıldı. ağrılarım birazda olsa azaldı.morarmalar uzun süre misafir olarak kalmaya niyetli.. 2. seansımı merakla bekliyorum. kıyafetlerimi giyineceğim günleri bekliyorum. fotoları çekince haber veririm. memko doktora mı gittin sen? hadi hayırlısı en güzel bacaklar bizlerin olsun..
Memko sen hangi dr muayene oldun??
mrb OZGURDU,
öncelikle çok teşekkür ederim hassasiyetin ve beni de düşünüp sorduğun için.zannediyorum istanbulda yaşıyosun,ne kadar şanslısın arkadaşım kontrole gidebildiğin için.ben burda kendi kendime uğraşıyorum.antibiyotik yan etki yaptı bende son beş tanesini yutamadım.doktor bırakabilirsin dedi.sen yuttun mu hepsini?ben bantları dün çıkarttım doktor mailde gerek yok dedi.hatta bugün banyo da yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.
ama morluklarım daha da artıyo gibi.yarın ilk iş o pomadı alıcam. günde kaç kez sürücekmişiz,özel bi kullanım önerisi var mı?
trombosit kokteyli kalıcılığı mı sağlıyo ne işe yarıyomuş.zayıf insanlarda mı kullanılıyor acaba?
son olarak doktor bana ameliyat günü çorabı 10 gün giy bi bakalım dedi ama bakması mümkün değilne yazıkkiçorapla işe gitmekte çok zorlanıyorum ne giyeceğimi sapıttım yyaz günü.
özgurdu hoşgeldin arkadaşım..
onun doktoru a.k. canım
onun doktoru a.k. canım
ilacı yazdırsak acaba devlet karşılamıyo mu ki?bi de katlama olayını doktora sordun mu sakıncası var mıymış?çünkü ben hastanede kıvırmıştım.bu uygulama yanlış bilekleri boğuyosunuz dedi indirtti
Yok değil. Memko gelir zaten birazdan :) benim ameliyat olduğum doktora muayene oldu. Ondan az yerden yağ alacağı için sanırım daha uygun olacak ucreti.
ilk duşumu aldım. tüy gibi hafifim. kontrolum vardı bugün. bir problem çıkmadı. pansumanlarım yapıldı. ağrılarım birazda olsa azaldı.morarmalar uzun süre misafir olarak kalmaya niyetli.. 2. seansımı merakla bekliyorum. kıyafetlerimi giyineceğim günleri bekliyorum. fotoları çekince haber veririm. memko doktora mı gittin sen? hadi hayırlısı en güzel bacaklar bizlerin olsun..
Fiyat bayağı uygun vermiş:)
neyin fıyatı canım anlamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?