Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu son yazın böyle sıkıntılı. öyle düşün. şimdilik efil efil uzun elbiseler ve bol şifon pantolonlar var bak onlar da yakışacaktır ama seneye yaza sen de minileri giyeceksin.

inşallah arkadaşım ama daha ameliyat günum bile belli değil... sen fotograflarimi görmüş müydün? arkadaşların çoğu etek giyebilirsin demişti, biraz onların desteğiyle, biraz da eşimin ısralarıyla çıkıp diz altı bir elbise aldım bugün. bakalım inşallah alay konusu olmam hafta sonu

ilk duşumu aldım. tüy gibi hafifim. kontrolum vardı bugün. bir problem çıkmadı. pansumanlarım yapıldı. ağrılarım birazda olsa azaldı.morarmalar uzun süre misafir olarak kalmaya niyetli.. 2. seansımı merakla bekliyorum. kıyafetlerimi giyineceğim günleri bekliyorum. fotoları çekince haber veririm. memko doktora mı gittin sen? hadi hayırlısı en güzel bacaklar bizlerin olsun..

ağrı yok sadece balon gibi bi şişlik bugün ilk kez işe gittim ve eve gelince de yemek ve biraz temizlik eşim yat diyo ama birisi işlere el atmayınca da olmuyoki

mrb OZGURDU,
öncelikle çok teşekkür ederim hassasiyetin ve beni de düşünüp sorduğun için.zannediyorum istanbulda yaşıyosun,ne kadar şanslısın arkadaşım kontrole gidebildiğin için.ben burda kendi kendime uğraşıyorum.antibiyotik yan etki yaptı bende son beş tanesini yutamadım.doktor bırakabilirsin dedi.sen yuttun mu hepsini?ben bantları dün çıkarttım doktor mailde gerek yok dedi.hatta bugün banyo da yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.
ama morluklarım daha da artıyo gibi.yarın ilk iş o pomadı alıcam. günde kaç kez sürücekmişiz,özel bi kullanım önerisi var mı?
trombosit kokteyli kalıcılığı mı sağlıyo ne işe yarıyomuş.zayıf insanlarda mı kullanılıyor acaba?
son olarak doktor bana ameliyat günü çorabı 10 gün giy bi bakalım dedi ama bakması mümkün değilne yazıkkiçorapla işe gitmekte çok zorlanıyorum ne giyeceğimi sapıttım yyaz günü.

ohh sıhhatler olsun arkadaşım.bi yola girdik artık,dilerim hayırlısıyla rahata kavuşuruz.

Asistan antibiyotikle ilgili problemini anlattı mesajlaşıyoruz dedi ama söylediği ilaç benimkinden farklıydı sanki ben bitirdim. Benimki C İle başlıyor.Kremi bugun eczaneden sordum 58 tl dediler.biraz daha bekliyeceğim geçmezse alıcam.çorabı ben aşağıdan bileklere kadar katlıyorum ozaman rahatlıkla yazlık ayakkabı giyiyorum.Benim şuan için sorunum morluklar.Bendede çoğaldı şuan bacağımın heryerinde morluklar var..

ilacı yazdırsak acaba devlet karşılamıyo mu ki?bi de katlama olayını doktora sordun mu sakıncası var mıymış?çünkü ben hastanede kıvırmıştım.bu uygulama yanlış bilekleri boğuyosunuz dedi indirtti

Kremi devlet karşılamıyormuş maalesef.Corabı dr sormadım ama en gevşek olacak şekilde katlıyorum.tabi seni sıkabilir..en iyisi spor ayakkabı

Sıhhatler olsun arkadaşım. Yavaş yavaş daha da rahatlayacaksın :)

ben geldimmmm.gezmelerdeydik ancak girebildim.Yanlış anlaşılmamı oldu acaba,ben görüşme için dr a nisan ayında gitmiştim.bayaaa oldu yani.gittiğim dr Yenidenin doktoruydu.fiyat olarak 5000 lira demişti.benim bacaklarım kalın olduğu için olabilir büyük ihtimalle.ama ameliyat tarihini sorarsanız ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…