gezi direnişinde dayak yemiş gibiyim. her tarafım moırr..
çok hoşsun arkadaşımmm.onların morlukları bizimde canımızı yaktı,taaa içimizde hissettik.seninkide en kısa sürede geçer inşallah
şaka bir yana morluk yerler o kadar ağrıyor ki. dayak mı yemşim acaba ameliyatta birine yan mı baktım ne?
inşaallah geçer mini etekli günler bekle ben geliyorum. memko eşimin bi arkadaşı bizi köfte yemmeğe davet etti. biraz ileri bir güne aldırdık. morluklarımı gizler diye beyaz varis çorap aldırdım. pembe şortla giymeyi düşünüyorum. ama bir engelim varrr
eşim henüz hazır değil böyle şortlarla falan çıkmamma..
Canim senin operasyon yaklasiyor cok merak ediyorum senin sonucunu cunku hemen hemen ayni isteklerdeyiz. Silikon-yag enj :) bu arada tam olarak hangi gundu? Hangi hastanede olacaksn ve bde en cok merak ettigm seylerden biri su para olayi. Biriktirdin mi yoksa kredi mi cektin yoksa taksit yapiliyor mu ay yapilsa pesin fiyatina taksit ne hos olurduuu
ya esra erolu izliyorum ne kadar özgüven ile yürüyor ama hep diz üstü ve çok kısa giyiniyor. ben öyle kısa giyinsem eşim üzerime bir kamufle almamı mutlaka ister.
inşallah arkadaşım ama daha ameliyat günum bile belli değil... sen fotograflarimi görmüş müydün? arkadaşların çoğu etek giyebilirsin demişti, biraz onların desteğiyle, biraz da eşimin ısralarıyla çıkıp diz altı bir elbise aldım bugün. bakalım inşallah alay konusu olmam hafta sonu
ağrı yok sadece balon gibi bi şişlik bugün ilk kez işe gittim ve eve gelince de yemek ve biraz temizlik eşim yat diyo ama birisi işlere el atmayınca da olmuyoki
ya hayatım senin bacaklar çarpık değil ki! çok çok ince. hele bir de yukarısı hafif tombulsa fazla ince durur. evet etek giyemeyecek durumda değilsin ama operasyon olmayı kafaya koyduysan biraz daha dayan bence çünkü yaptırınca çok fark eder. bir de ne olur beyaz dar kot falan giy ama siyah çorap giymeyin ya... offf kadınların bacaklarını rezil eden çorap siyah ince çorap bence.
bilmiyorum bakalım ramazandan önce bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum.. burda adı hiç geçmiyor ama tanınmış bir doktor,halam lipo olmuştu çokta memnun kaldı. 8 yıl oldu, çok enteresan aklıma yeni geldi ona gitmek.. hayırlısı artık. ilgine teşekkür ederim arkadaşım...
iki tane daha resim koydum bu arada. siyah etekli. yalnız kendi resmimi çekmeye çalıştığım için hafif eğik duruyorum. bunlar biraz daha güzel gösteriyor bacağı yani. az daha açık arası diye düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?