Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım nerede olacksın ameliyatını hangi doktora

gülşen o bacaklarla mayo giyip deniz kenarında yürümüş, klip çekmiş. anlamadım silikon mu taktırmış, yağ mı koydurmuş... yönetmen ilizyonist mi

merak edenlere kardan adam klibi (bacaklarına bakıyorum diye şarkıyı ezberledim )

Son düzenleme:

yok ben morluklar için hiç bir şey kullanmadım kendi geçti:)

Amylee mutlaka daha önce bahsetmişsindir ama ne kadar vermiştin ameliyat için özelden yazabilir misin? Bir de rütuşa para almıyor dediğin hastane parası mı ödeniyor sadece? Peki o ne kadar :) sorular sorular

heee evet evet... fiyatları özelden attım da rötuş için sadece hastane masrafı dedi. kışa görcez bakalım ne kadar tutacak net olarak ama sanırım 1500-2000 civarında 1 gecesi.

evet arkadaşım, idare eder durumdayım. bu hafta ayarlayabilirsem son kontrolüm var. bakalım doktor ne diyecek. bir de şu çürükler geçseydi... tam baldırda

valla demek ki son yaptıran arkadaşların ortak derdi çürük ve morluklar.... hımmmm ne yapılabilir bi araştıirmak lazım. benimki 3 haftada bitmişti ya.

bu son yazın böyle sıkıntılı. öyle düşün. şimdilik efil efil uzun elbiseler ve bol şifon pantolonlar var bak onlar da yakışacaktır ama seneye yaza sen de minileri giyeceksin.

2. günüm ameliyatımın. her tarafım mosmor ve çok ağrım var yürüyemiyorum bile. az bir ödem oluştu bacaklarımda. bu ağrı şişlik morluklar ne kadar sürecek. cevap yazarsanız sevinirim...

en fazla 1 hafta yürümekte zorlanırsın ama 3 haftaya merdiven bile çıkmıştım:))

geçmiş olsun

zaten O densizler olmasa belki hiç kalkışmıyıcaz bu işlere,belki farkında bile olmuyucaz bacaklarımızınen çokta onlara kızıyorum ben

bugün ne giysem programına katılmıştı kız bugün. antalyalıymış sanırım. hep miniler ve diz civarında elbiseler giydi. biz olsak denemeyiz bile. bir de ben birinci olacağım diyor:))) ama son elbisesini beğendim

çekim açısı da çok önemli ama işlem var gibi bacakta ve yüksek ihtimal ile silikon:)) bir de genel olarak fiziği çok iyi bu kadının yahu.....

meraba amyleee,
yalnızız galiba:)
bugün okula gittim,çok şükür pek zorlanmadım ama daha önce varmıydı ben mi yeni farkettim bilmiyorum ama ayak bileklerim davul gibi olmuş.
kafamda türlü senaryolar kuruyorum,yağlarım oraya kaçmış olabilir mi?gülme sakın.sizin de ayak bilekleriniz şişmşmiydi.

Merhabalar bugun kontrolum vardi senin trombisit kokteyli sordum.Gerek olan kisilere veriyoruz dedi.Kişisel birşey yani.Morluklarım için pomat verdi sana da uyarmış kullansın dedi.Adı auroderm x . Ben erirse silik on düşünüyorum dedim.Hayır dedi okadar erimez.Artık silikon yok.5_6 ay sonra gerek gorursek ufak rutuşlar yaparız dedi.Yagı taze alıp transfer etmek daha doğru dedi. gerek olursa yeniden yağ alıp koyacak.İnşaallah gerek kalmaz.Doktor ne kadar iyi ve sıcak.Ne sorsam cevapladı.pansumanları ben giderken sökmüştüm banyo yaptığım için yedeklerimde yoktu.yani 9.gün pansumanlar gitti.çorabı 1 hafta daha giyecegim bir haftanın sonunda duruma göre yani yürürken gerginlik hissedersem yada uzun süre ayakta kalacağım günler giymemi söyledi.

Son düzenleme:

merhaba umarım geç kalmamışımdır...
bilekler şişmişti benim de biraz tabii. eğer o kısımlarda diğerlerinden farklı bir ağrı varsa kaçmış olabilir gülünecek bir durum yok. çünkü bir arkadaşımızın da dizindeki eklem yerine kaçmıştı daha sonra doktoru onu enjektör ile temizlemişti. yani çekmiş yağı ama kimdi inan hatırlamıyorum. ayakların yorgunluktan da şişer ama. hatta hafif kızarır. ama zonklayıcı ağrın var ise mutlaka baktırmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…