a.k. ne oluyor
doktorun adının baş harfleri heheh.
vanillasky, benim krediden iki kişiye silikon çıkarmış tesadüfe bak. öderdik birlikte yaaa
teşekkür ederim
bu amelytı yptıran birini bulunca baya bi heycanlandım
Ozelden sana yazcaktım ama mesaj gonderme kısmını bulamadım telefonda. Bu ucrete hersey dahıl hastanede bır gece kalmak silikon ameliyat..tek kişililk odadayım, ıc camasırım ve ustumde ameliyat onlugu vardı gırerken.bu sekilde de gerı cıktım. Doktorujn su anda ameliyat ucrertı 6000 ve muayene ucretı almıyor
heyecanlanmakta haklısın. hepimiz aynı dertten muzdaribiz. bende çok heyecanlanmıştım. inşaallah umduğundan güzel olur bacakların, gördüğün en şık şirin kıyafetleri ayırım yapmadan giyecek durruma gelirsin. sağlıklaa tabi..
A.k. ile gorusmedm ama en son yaptıran birine sormustm 12000tl ydi. E.k. 7000 tl dedı bana ama cok uzaktı o nedenle vazgectim. H.f. da 7000 demişti.
evet sadece yağ, aslında bende senin gibi ancak silikon kurtarır beni demiştim. silikon yaptırıpta memnun kalmayanları da duyunca vazgeçtim.muhakkak memnun olanlarda vardır. çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.ay insallah yaaa çok sitiyorum !!!
siz yag mı enjekte ettirdnz ?
yenide yağlarım eriyecek diye çok korkuyorum. zaten azıcık birşey var, ya onlarda erirse, senin ne kadar eridi, ameliyat sonrası fotoğrafın yok galiba, çok doldurmuş muydu?.
evet sadece yağ, aslında bende senin gibi ancak silikon kurtarır beni demiştim. silikon yaptırıpta memnun kalmayanları da duyunca vazgeçtim.muhakkak memnun olanlarda vardır. çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.
ameliyat parası çok fazla dimi, acaba neye göre bu fiyatı çıkarmışlar.. ben tecrübesine güvenip extra ödemişim. fiyatları görünce..
yağlarınz eridi mi önceden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?