sanırım pek araştırmadın bu ameliyatı. kısaca anlatmaya çalışayım. 2 seçenek var bacak dolgusunda. 1. sadece yağ enjeksiyonu: doktorun vucudunda yağ bulunan yerlerden aldığı yağlarla bacağa uygun yerlere enjekte ediyor. 2.sadece silikon: silikon maddesini yerleştiriyor. birde hem yağ hem silikon varmış ikisi bir arada. onuda burada öğrendim..
çok fazla çok. zaten maaşlar dışında her şeye sürekli zam geliyor. o yüzden yapmak istediğimiz her şeyi bir an önce yapmalıyız sonra öyle bir fiyata çıkıyor ki yapmak hayal oluyor. Sen ne kadar ödemiştin?
yaglar eriyo diye duymstm bi kısmı bi kısmı saklanıoms diger seansta enjekte ediliomuş
senin ameliyat olalı 3 ay oldu galiba. kızarıklıklar neden hala duruyor doktoruna sormadın mı? benim pazartesi kontrolüm var. neleri sorucam yada sormam gerekiyor,
dün biraz yürüyüş için dışarı çıktım, gözüm hep vitrinlerde.uygun bir mağazadan 2 farklı renkte tayt aldım. nasıl heyecanla aldım anlatamam. eve geldim denedim. ve sonu hüsran. gene bir ay parçası bacaklarımın arası...
yenide yağlarım eriyecek diye çok korkuyorum. zaten azıcık birşey var, ya onlarda erirse, senin ne kadar eridi, ameliyat sonrası fotoğrafın yok galiba, çok doldurmuş muydu?.
narkoz sonrası doktora defalarca sormuşum, çok koydunuz mu? annem anlatıyor :)
çok koyduğundan mı ödem denen şeyden mi bilmem, pek bir dolgundu :)
ama bu halini alması uzun sürmedi, koysam mı foto bilemedim, moralimiz bozulmasın gidenlere :)
eskiden dolunay vardı bacaklarının arasında şimdi yarım ay. ikinci seanstan sonra ortada ay falan kalmayacak. hem şimdiden stok yap zaten sonra bir anda yüklenirsen giysilere çok para gider.
narkoz sonrası doktora defalarca sormuşum, çok koydunuz mu? annem anlatıyor :)
çok koyduğundan mı ödem denen şeyden mi bilmem, pek bir dolgundu :)
ama bu halini alması uzun sürmedi, koysam mı foto bilemedim, moralimiz bozulmasın gidenlere :)
güle güle okudum, yetişemedim de hepsine
bir de cevap vereyim. valla memko artık kendimle dalga geçer oldum, adam ilk kontrolde hele bir morluklar geçsin de bacak bacağa benzesin demişti. daha bekliyorumyani yağ alınan yerler geçti ama alt tarafta dalgalı dalgalı koyu renkler... ama özel bir yer değilse giyiyorum dizde etek. bir kusur o mu sanki, gerçekten bacaklarım çok bakımsız kalmış, tahmin edin ayrıntı vermeyeyim :)
o nedenle takmıyorum bekliyorum. bence bu sebepten fotoğraf çekmedi, konusu geçmedi, ben de hatırlatmadım.
şekle gelince, ben mırın kırın ettim, yok silikon olsaydı da vs. dedim, bir de dedim ki doğuştan böyle bacaklılar geliyordur size, evet, onun sonu yok dedi. dedim güzel deyip göndermiyorsunuzdur herhalde :) yok herkesi kabul etmiyorum şeklinde yuvarlak bir cevap verdi ,
topukluyla açılıyor dedim, baktı normal dedi, yanlar çıkıyor dedim, -yanları neden almadın sorusunu kast ederek- sıktı yanları, artık o senin kas dokun dedi, sanırım orada alabileceği kadar yağ yoktu. sonuç olarak rahat rahat gez dedi.
bugün formundasın arkadaşım çok güldüm yazdıklarını okuyunca
Az once lavabo icin ayaga kaldirdi hemsireler kabustuu once basamadm ayaklarimin ustune cok canim yandi zor gittim lavaboya. Ben lavaboya girince hemsireler disari cikti o arada bnm basm dondu kalktim yataga gitmek icin gozlerm karardi her taraf donmeyw basladi oyle bir terledim ki saniyeler icinde simdi bile sac diplerim islak.. attim kendimi yataga o ara hemsireler geldi narkozdan kaynaklaniyo basinin donmesi cok normal dedi midem bile bulanabilir dedi. Bi de ben dun gece 12den snra bisey yememistm ameliyattan snra gelen corbayi da begenmedgm icin icmedm. Ondan halsiz dustjm basim cok sondu sanirim
sen bir de şimdi gör beni. şimdi annemle konuştum telefonu kapattım buraya girdim. Ona bana para lazım yardımcı olur musun ameliyat olucam dedim. ilk başta söylemedim ne olacağını burun mu diye sordu yok dedim sonra göğüslerin mi dedi kadının aklına hiç bacak gelmiyor. Bacaklarımı anlattım ne var bacaklarında dedi bir türlü anlatamadım. bacaklarında bir şey yok ki falan dedi durdu. sonra gel yanıma bir de burada gideriz doktora illa ameliyat şartsa bakarız çaresine dedi. neyse ben gideyim onu ikna ederim oradaki doktorların işi olmadığına. ben bacaklarımdan haberi var sanıyordum, hiç haberi yokmuş ama diğer kusurlarımın farkında.. ay ümitlenmeye başladım. çok fazla heveslenmek istemiyorum ama içimde bir kıpırtılar başladı umarım fena toslamam duvara. şimdilik mutluyum anneme koşasım var bir an önce. annemden böyle bir tepki almak ameliyat olmaktan çok daha güzel. biz pek anlaşamazdık ama şu an cümle kuramıyorum sevincimden ağzım kulaklarımda.
Ohh ohh ne güzel .Anne sonuçta arkadaşım anlamasada kıyamaz yinede evladına.bu durumda yakın zamanda senin ameliyatıda ıslatırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?