yok ben hemen havalara girmeyeyim. ne zaman bir şeyi çok istersem aksilik çıkıyor.
arkadaşım ışık görünmüş yolun sonunda ,geriside gelir Allahın izniyle.
dün biraz yürüyüş için dışarı çıktım, gözüm hep vitrinlerde.uygun bir mağazadan 2 farklı renkte tayt aldım. nasıl heyecanla aldım anlatamam. eve geldim denedim. ve sonu hüsran. gene bir ay parçası bacaklarımın arası...
inşallah arkadaşım hem bana hem sana. herkesin bu ameliyatı olmasını istiyorum ama senin olmanı daha da çok istiyorum.
sen bir de şimdi gör beni. şimdi annemle konuştum telefonu kapattım buraya girdim. Ona bana para lazım yardımcı olur musun ameliyat olucam dedim. ilk başta söylemedim ne olacağını burun mu diye sordu yok dedim sonra göğüslerin mi dedi kadının aklına hiç bacak gelmiyor. Bacaklarımı anlattım ne var bacaklarında dedi bir türlü anlatamadım. bacaklarında bir şey yok ki falan dedi durdu. sonra gel yanıma bir de burada gideriz doktora illa ameliyat şartsa bakarız çaresine dedi. neyse ben gideyim onu ikna ederim oradaki doktorların işi olmadığına. ben bacaklarımdan haberi var sanıyordum, hiç haberi yokmuş ama diğer kusurlarımın farkında.. ay ümitlenmeye başladım. çok fazla heveslenmek istemiyorum ama içimde bir kıpırtılar başladı umarım fena toslamam duvara. şimdilik mutluyum anneme koşasım var bir an önce. annemden böyle bir tepki almak ameliyat olmaktan çok daha güzel. biz pek anlaşamazdık ama şu an cümle kuramıyorum sevincimden ağzım kulaklarımda.
hımm demek bakımsızlıktan çekmedi fotonu.Allahtan benim kıl tüy derdim pek kalmadı.epilasyona gidiyorum 1 yıldır,bitmek üzereler nihayet.aslında dr un dediği gibi güzellik öyle bir kavramki sonu yokkkk.geçen gün Esra Balamiri gördüm magazin programında o güzelim burnunu 2 defa estetik yaptırmış,michael jacson a dönmüş resmen.zaten küçücük burnu vardı halbuki.yani böyle bir şey işte daha çok daha çok derken iş içinden çıkılmaz hale geliyor.
Canım inşallah sende, bende, isteyen herkesler en kısa sürede olsun.Bu yaz mümkün görünmüyor benimki.inşallah kışa diye ümit ediyorum.Allahtan ümit kesilmezmiş dimi ama
Çok sevindim Çok. Annen önce yok bir şeyin çok güzelsin diyebilir, sonra anlar. Hadi bakalım
çok sağol. öyle ya da böyle ikna edicem onu. zaten bacaklarımı görünce ikna olacaktır. fazla uğraşacağımı sanmam. :))
yani ben öyle düşündüm, morluklar tam olarak geçmedi, sinek ısırığı vs. o günlük kıl tüy yoktu ama :)
benimki ne olacak yani etek giymeyiver demişti. yoruma bak!
kocam korktu sakat kalırım diye.
sağ olsun kayınvalideciğim destek oldu :)
Iki bacak icin :))) bacaklarim sargili oldugu icin goremiyorm nasil oldugunu. 3 gun kalkamiycam ve 3.gun bandajlarim cikicak.ondan sonra yavas yavas yurumeye baslarim.bir hafta suruyomus iyilesmesi.. bandajlar acilinca fotograf koyarim arkadaslar
arkadaşım sesin soluğun kesildi ,buradamısın ses ver.
Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. Bantlar söküldü. Giydirdikleri bandaj gibi şeyi aşağı indirdi. Çok güzel oldu dedi. Evde o bandaj gibi şeyi çıkarabilirsin dar, sıkı bir tayt giy dedi. Çarşamba banyo yapabilirsin dedi. Haftaya cumartesi 2.kontrole çağırdı. Beni de morluklar için bir şey ömnermedi. Ne yapsam? Biiey sürsem mi acabaa?
Canım geçmiş olsun. Aynı kontrolden geçmişiz. Dikkat et tayt dikişsiz olsun. Bende iz yapmıştı, olmasın demişti. Istersen sor. Bana kremi -arnica- ikinci kontrolde önerdi. Belki ilk günler sürmek istemiyordur, Doktor güzel oldu diyorsa çok güzeldir ama sen duygularını yazmamışsın?
Gözün aydın diyelim artık :)
Teşekkür ederim yenideciğim benim bir her derde deva merhemim var ondan sürdüm biraz. Valla duygularımı nasıl anlatsam. Hayalimdeki bacak değil ama eskisinden daha iyi sanki en azından ortası tam birleşmese de yalınlaştı. Bakalım ilerki günlerde ne kadar eriyecek. Dr. Erir ama eskisi gibi olmaz dedi. İnşallah diyelim artık. Ama şunu da söyleyeyim seninle tanışmak isterdim. Sen anadolu yakasında mı oturup, öğretmensın?
ben yalovadayım. ben de tanışmak isterim seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?