Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sakla taytları ikinci operasyondan sonra giyinirsin arkadaşım.

inşallah arkadaşım hem bana hem sana. herkesin bu ameliyatı olmasını istiyorum ama senin olmanı daha da çok istiyorum.

Canım inşallah sende, bende, isteyen herkesler en kısa sürede olsun.Bu yaz mümkün görünmüyor benimki.inşallah kışa diye ümit ediyorum.Allahtan ümit kesilmezmiş dimi ama

Çok sevindim Çok. Annen önce yok bir şeyin çok güzelsin diyebilir, sonra anlar. Hadi bakalım

yani ben öyle düşündüm, morluklar tam olarak geçmedi, sinek ısırığı vs. o günlük kıl tüy yoktu ama :)

Canım inşallah sende, bende, isteyen herkesler en kısa sürede olsun.Bu yaz mümkün görünmüyor benimki.inşallah kışa diye ümit ediyorum.Allahtan ümit kesilmezmiş dimi ama

Aynen öyle arkadaşım. çıkmayan candan ümit kesilmez. yeter ki isteyelim er ya da geç olacaz bu ameliyatı.

benimki ne olacak yani etek giymeyiver demişti. yoruma bak!
kocam korktu sakat kalırım diye.
sağ olsun kayınvalideciğim destek oldu :)

ne güzel bir kayınvalideymiş o .aslında benimde annem mırın kırın eder,kayınvalidem karışmaz,sormam ama olaki sordum diyelim sen bilirsin der en son söz olarak.

Iki bacak icin :))) bacaklarim sargili oldugu icin goremiyorm nasil oldugunu. 3 gun kalkamiycam ve 3.gun bandajlarim cikicak.ondan sonra yavas yavas yurumeye baslarim.bir hafta suruyomus iyilesmesi.. bandajlar acilinca fotograf koyarim arkadaslar

O.i. Facede aktif kullandigi hesabi var.Bendede ekli ..soru soruncada cevapliyor fiyatida uygyndu ama Ben A.k. Ya ameliyat Oldum..Oslmsr insaallah istedigin bacaklara kavusmussundur...

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. Bantlar söküldü. Giydirdikleri bandaj gibi şeyi aşağı indirdi. Çok güzel oldu dedi. Evde o bandaj gibi şeyi çıkarabilirsin dar, sıkı bir tayt giy dedi. Çarşamba banyo yapabilirsin dedi. Haftaya cumartesi 2.kontrole çağırdı. Beni de morluklar için bir şey ömnermedi. Ne yapsam? Biiey sürsem mi acabaa?

Canım geçmiş olsun. Aynı kontrolden geçmişiz. Dikkat et tayt dikişsiz olsun. Bende iz yapmıştı, olmasın demişti. Istersen sor. Bana kremi -arnica- ikinci kontrolde önerdi. Belki ilk günler sürmek istemiyordur, Doktor güzel oldu diyorsa çok güzeldir ama sen duygularını yazmamışsın?
Gözün aydın diyelim artık :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yenideciğim benim bir her derde deva merhemim var ondan sürdüm biraz. Valla duygularımı nasıl anlatsam. Hayalimdeki bacak değil ama eskisinden daha iyi sanki en azından ortası tam birleşmese de yalınlaştı. Bakalım ilerki günlerde ne kadar eriyecek. Dr. Erir ama eskisi gibi olmaz dedi. İnşallah diyelim artık. Ama şunu da söyleyeyim seninle tanışmak isterdim. Sen anadolu yakasında mı oturup, öğretmensın?

ben yalovadayım. ben de tanışmak isterim seninle :)

ben yalovadayım. ben de tanışmak isterim seninle :)

İnşallah kısmetse bir gün tanışırız. Keşke bugün kontrole gitseydin görüşürdük o zaman. Ben bir şey anlamadım, sekreter bana çarşamba kontrole o hastaneye gelin dedi. Ben de hafta içi gelemem dedim o zaman haftaya cumartesi buraya gelin dedi. Bu dr.izne ayrılmayacak mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…