arkadaşım nasıl buldun yeni bacaklarını ,pek ayrıntı yazmamışsın o konuda ,merak ettim
Valla canım ben bacaklarımdan toptan memnun değilim. Çünkü bacaklarım kısa ve şişman . Ama en azından p büyük açıklıl şimdilik az da olsa kapandı. Dr. Çok beğendi ama benim gözüm yükseklerde.
bacak kısalığına çözüm zor gibi(benim bacaklarda kısa bu arada)ama üst bacaklar lipoyla inceltilebilyor sanırım.hatta jeselec öyle bir operasyon geçirdiğini yazmıştı.[/QUOTE
Sanırım artık olana şükretmek lazım. Başka yapacak birşey yok. Dua edelim ki bacaklarımız var. Fazlada şansı zorlamamak lazım.
Valla canım ben bacaklarımdan toptan memnun değilim. Çünkü bacaklarım kısa ve şişman . Ama en azından p büyük açıklıl şimdilik az da olsa kapandı. Dr. Çok beğendi ama benim gözüm yükseklerde.
benimde çok kısa alt bacaklarım. ama biraz dolunca sanki daha uzun görünüyor. acaba boşluk mu öyle yansıtıyor. inşaallah istediğin güzel bacaklara kavuşursun. ben az da kapansa razıyım demiştim. şimdi ise 2. seans için gün sayıyorum. benimde galiba yükseklerde.. ne yapalım yıllardır o çıtır bacaklılara bakıp hep iç çektim. biraz düzgün istemek çok değil..
alt bacak düz değilde yamuk yani parantez inince bir çoğumuzun bacağı olduğundan kısa görünüyor malesef.
İnşallah kısmetse bir gün tanışırız. Keşke bugün kontrole gitseydin görüşürdük o zaman. Ben bir şey anlamadım, sekreter bana çarşamba kontrole o hastaneye gelin dedi. Ben de hafta içi gelemem dedim o zaman haftaya cumartesi buraya gelin dedi. Bu dr.izne ayrılmayacak mıydı?
ben vanillaskynin ameliyat olan arkadaşlardan zannediyordum. meğer yanlış biliyor muşum. hatta varis çorabı tavsiye etmiştim. vaniillasky ameliyat olmamana rağmen bu kadar ayrıntılı yorum ve gerçekçi ve mantıklı açıklamalar açıkçası şaşırttı beni... bakış açın çok geniş..tebriklerr
rutuş düşünüyor musun? düşünmüyorsan nedenini öğrenebilir miyim.
Düşünmüyorum yasemincc. Annemi ve eşimi çok Zor ikna ettim bu operasyona. Doktorun gerekli demesi üzerine eşim engel olmadı ama destek de olmadı. Zor bir durumdan geldim. Genç kız değilim, minileri giyip seke seke gezeyim. Benim için yamukluğuyla dikkat çekmeyen bacaklar yeterlidir. Yazın sıcağında eşofmana Mecbur değilim artık. Yani mükemmel güzellikte bacaklar benim için yok artık.
Maddi olarak da doktorun tarzını bilmiyorum. O bakımdan da kaldıramam.
İleride bozulursa belki.Ama yeniden bir estetik operasyon hakkım olsa sırada bekleyen yerler var
Düşünmüyorum yasemincc. Annemi ve eşimi çok Zor ikna ettim bu operasyona. Doktorun gerekli demesi üzerine eşim engel olmadı ama destek de olmadı. Zor bir durumdan geldim. Genç kız değilim, minileri giyip seke seke gezeyim. Benim için yamukluğuyla dikkat çekmeyen bacaklar yeterlidir. Yazın sıcağında eşofmana Mecbur değilim artık. Yani mükemmel güzellikte bacaklar benim için yok artık.
Maddi olarak da doktorun tarzını bilmiyorum. O bakımdan da kaldıramam.
İleride bozulursa belki.Ama yeniden bir estetik operasyon hakkım olsa sırada bekleyen yerler var
rötuş için aynı paraya yakın bir miktar ister büyük ihtimalle.arkadaşım sırada bekleyen yer neresiki çok merak ettimmm????bu arada seke seke gezme kısmını sevdim.
Memko biliyorsun benim bacaklara her kanül + 500 tlden giriyor
Revizyon bekleyen bir burun. Bir de bebek emzirirsem diye beklettiğim küçültme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?