Bacak dolgusu yaptıran var mı?

olsun arkadaşım,seneye gidersin güzel güzel .bir yazı feda etmişsin kendin için çokmu yani.

Arkadasim ameliyat olmadim ama olan arkadaslardan biliyorum ne kadar erirse erisin asla eski haline donmuyo diyolar,o yuzden uzme kendini hem senin rotuslarin var daha dimi yaa cok iyi olacakkkk

Arkadasim ameliyat olmadim ama olan arkadaslardan biliyorum ne kadar erirse erisin asla eski haline donmuyo diyolar,o yuzden uzme kendini hem senin rotuslarin var daha dimi yaa cok iyi olacakkkk

haydaaa, aslında benim boşboğazlığım, birine söyledim üç oldu, inşaallah dedğin gibidir... artık bütün ümidimi rutuşa bağladım. doktorumda rutuş şart diye özellikle belirtti..

haydaaa, aslında benim boşboğazlığım, birine söyledim üç oldu, inşaallah dedğin gibidir... artık bütün ümidimi rutuşa bağladım. doktorumda rutuş şart diye özellikle belirtti..

ben de çok kişiye söyledim. Kimileri mucize bekledi, yorum yapmadı. Kimileri gayet iyi dedi. yasemincc güneşe niye dikkat edeceğiz? Morluklar için mi?

arkadaşım ben eşime zar zor kıvrana kıvrana söyledim inanki.ama arkadaşlarıma söyleyemem sanırım

İnsanlar boyle iste yazemincc,malesef senin cekinerek soyledigin biseyi hic cekinmeden anlatabiliyo herkese,boyle boyle kimseye guvenemiyoruz dimi yaa..hele bizim problemimiz oyle rahat soylenecek bisey de diil ki...sen takilma arkadasim kimseye bisey aciklamak zorunda diilsin ki

ben de çok kişiye söyledim. Kimileri mucize bekledi, yorum yapmadı. Kimileri gayet iyi dedi. yasemincc güneşe niye dikkat edeceğiz? Morluklar için mi?
yağ konan diz altlarım için söyledi, zaten çok kızarıklık var. bende çıkmak istemem güneşe, leke kalabilir diye düşünüyorum güneş görürse bu bölgeler. fazla hassaslaşmış deri. seninki nasıldı bilmiyorum. birkaç foto çektim eşim izin vermedi eklememe..morluklar falanda göstermek isterdim ama... üzgünüm.

evet aynı yer yağ konan yerler mora yakın, koyu yeşilimsi çürük gibi. Benim de tatil planım var, leke kalırsa olmaz. dört ay oldu zaten geçmedi. Yüksek Koruma faktörlü kremler işe yaramaz mı acaba?

İyi geceler kizlarr..yasemincc fotonuda merak ediyorum ama internette sorun war ya cok zor aciyo sayfalari...yarin duzelir insallah

evet aynı yer yağ konan yerler mora yakın, koyu yeşilimsi çürük gibi. Benim de tatil planım var, leke kalırsa olmaz. dört ay oldu zaten geçmedi. Yüksek Koruma faktörlü kremler işe yaramaz mı acaba?

bende güneş kremi sürerim dedim hemşireye olur dedi. ama genede dikkat etmekte fayda var...geçen sene girmiştim denize, bu sene girmeyi gözden çıkardım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…