Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aynen. özellikle sabahın ilk saatleri zor gelirdi. ilk dersler. yürüdükçe açılıyor. sanırım bir haftaya kadar geçer.

ilk ameliyatın silikon mu oldu?

İlk ameliyatımda yağ enjeksiyonuydu ama eksik yağ konulmuştu ve erimesine bile fırsat kalmadan boşluklar çok belliydi. İstersen ekle beni fotolarım var bak fikre ihtiyacım war arkadaşlar gerçekten. İkinci aneliyat oldugundan sanırım daha bi çökmüş durumdayım sanki yine sonuç başarısız olcakmış gibi geliyo.

doktorunu merak ekttim. kim acaba? benimde yağ enjeksiyonu oldu,2. seansımı bekliyorum fakat tekrar yağ alınmayacak. ilk ameliyatımda alınan yağların birkısmı enjekte edildi, bir kısmı saklandı. senin durumun neden böyle anlayamadım. 2. kez yağ alınması için mi ameliyata gireceksin. fotoğrafını gördüm ama öncesi olmadığı için kıyaslama yapamadım. ama bu hali çok güzel bence sadece ortada az biraz boşluk var. o da dolacaktır. bacakların gayet güzel.

Benim doktorum A.K. de yağları saklamıyor sebebini uzun uzun anlattı.Rutüş için taze yağ alıyormuş.Ama ilki kadar yorucu ve maddi sarsıcı değil dedi.Hoş bu saatten sonra rakam ne olsa beni sarsar:) Bide ilk ameliyattan 5-6 ay sonra 2. gerekirse 3.üyü yapıyor.Açıkçası param olsa 2. kesinlikle düşünüyorum..Madem başladık sonuna kadar gitmek lazım..

ii akşamlar arkadaşlar lorasima dr una hala gidemedim. ikinciyi düşünüyorum bnde.

yeni yaptıran arkadaşlara geçmişler olsn. hakkaten eskisinden kat kat güzel olmuşlar. kesinlikle paralar boşa gitmemiş.
lora arkdaşım hala aynımı bacakların birde eski halleride güzelmiydi.

yaa kızlar varisde var yaa.

Mecidiyekoy du bakalm elektrik alcakmiym neler olcak merak ediyorm heyecan heyecan :)) ozlmsr iyiymis sislikler varms gecnce cekcek resim

Benim zaten alabildiği tüm yağı alıp enjekte etmişti daha yağ çıkmadığı için o aradaki boşluklar kaldı diye tahmşn ediyorum. İzmirde E.C doktorum. Aynen ilk ameliyat gibi olacak buda ama ücreti çok daha düşük olck başta anlaşmıştık. Dizin alt iç kısmı dolarsa sorun kalmaz herhalde demi tabi yağlar erimediği sürece

Arkadaslar iyiyim yavas yavas yuruyorum.m bacaklarimda cok sislik var onlarin inmesini bekliyorum bi kac gune hemen bi fotograf ekliycem

Arkadaşlar yeni fotolarımı ekledim. 3 ayda fazlaca erime olmuş bende şimdi farkettim (
Yorumlarınızı yeni fotolarımada alabilirmiyim. Ya sizin söylediklerinizden daha doğrusu yok kesinlikle.
birbirimizi biz anlarız sadece. Annem yanımdaydı ameliyatta o günden bu güne saçmaladıgımı bacaklarımın gayet güzel oldugunu söylüyo. Gelde inan, fikrini sor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…