Bacak dolgusu yaptıran var mı?

konuyu okuyanlara bakıyorum da :)
hiç şaşırmadım. konunun üç sadık üyesi
işler var maalesef, kısa bir süreliğine ayrılıyorum.

geldim kızlar. ben öyle arada kaçıp geri geliyorum. kanıma baktıramadım. cumartesiymiş ya dün. günleri şaşırdım artık.

pazartesi baktıracam. bu sefer kesin. kararlıyım. siz forumda gizli gizli nerelere yazıyorsunuz ben neden hala menekşeyim. ben de buranın demirbaşlarındanım oysaki.

bir yazdığım burası ama demekki baya bir yazmışım.asıl tiğer topiklerden çıkmayan senle amylesiniz.sizi zor topladık oralardan .neredeyse yeni topik açıcaktım başlığıda VANİLLASKY ,AMYLEE DANIŞMADAN BEKLENİYORSUNUZ diye.senin şimdiye orkide felan olman lazımdı,kesin bir karışıklık var bu işte

ay alemsin vallahi. oralarda geziyorum ama burayı da boşlamıyorum ki. yüzüm buraya dönük ama sadece bir gözüm o sayfaya bakıyor. benim gülümü yenideyle sana vermiş olmasınlar. hakkım yenildi hakkım yenildi. :84:

Aşk olsun ben veririm gülümü sana arkadaşım,hemen şimdi sayfa yöneticilerine msj yolluyorum.ya arkadaşımın gülünü verin ,ya benimkini de alın,yada benim gülü arkadaşıma verin(seçenek fazla oldu sanki)yada siz bilirsiniz

çok düşüncelisin. sağol arkadaşım. ama böyle bir rest çekme sonra ikimizi de kaktüse muhtaç ederler.

doğru diyon arkadaşım evdeki bulgurdan olmakta var işin sonunda.biz seni menekşe olarakta severiz arkadaşım (Ama gül olmakta başkaymış canım)

Istemem ben de gül. Anca beraber kanca beraber

vefakar arkadaşlarım benim. gülünüz sizde kalsın. beni menekşe olarak kabul edin, dağda bayırda kendi kendine yetişebilen gereksiz bir çiçek diye dışlamayın yeter.

vefakar arkadaşlarım benim. gülünüz sizde kalsın. beni menekşe olarak kabul edin, dağda bayırda kendi kendine yetişebilen gereksiz bir çiçek diye dışlamayın yeter.

arkadaşım senin msj ları okuduktan sonra yüzümde bir gülümse beliriyor,bir insanın duası uzaktan ne kadar kabul olur bilmiyorum ama Allahım hayal ettiğin hayatı yaşamak nasip etsin sana.çocuklar denk geliyor bazen gülümsememe anne ne oldu diyorlar ,yok bişe diyorum ,kesin beni deli sanıyorlar ,kesin.hele o gün yazdıkların hala aklıma geldikçe gülüyorum:''sütun bacakların yağını çekip ,diz içlerine,dış yanlarına enjekte edicez''

Son düzenleme:

inşallah canım hepimiz hayal ettiğimiz hayatın çok çok daha iyisini yaşarız güzel bacaklarımızla.

Cahil üstüne de yaşlılarla uğraşmak çok zor. Ben hala nilüferim. Mesaj sayısına mı bağlı bu çiçek isimleri? Sonunda nolacak? Ben ne zaman gül olacam?...v.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…