Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tam çıkcaktımki sizler geldiniz.azıcık takılıyım bari.yenideeeee tatil nasıl gidiyor arkadaşım

Tatilde de burdayım :)
Gece sabah firsat buldukça bakıyorum.
Yerli Yabancı turistlerde bir iki tane eh işte denen bacak var. Gerisi dümdüz sütun. Iyi ki yaptırıp gelmişim. Fakat morlukları örtüyorum otururken. Bilmiyorum canım sıkılıyor. Bu halde rötuş filan da düşünemem. Yine morarır diye. Hoş bunların geçeceği de belirsiz ya. Keşke silikon yaptirsaymışım.
Size bol muhabbetler diliyorum canlar

Son düzenleme:
mrh arkadaşım... moralim çok kötü olduğu için biraz ara vermek istedim... arada sadece bakıyorum... sizi bırakmak öyle kolay değil. bağımlılık yaptınız. şu anda da tatildeyim. güneş kremiyle yatıp kalkıyorum. düşünün halimi. pek yazmaya fırsatım olmuyor.. KALBİM SİZİnle....

bacak implantı ? ilk defa duyuyorum..

ben en çok dizlerden yağ alınınca nasıl bir görüntüolduğunu merak ediyorum yağ alınan yer çukurmu kalıyor çünkü sanırım benim üst bacağımı biraz inceltseler ve diziçlerinmi alsalar sorunum yüzde elli hallolacak gibi yaptıran arkadaşlardan biri yaşlı kadın bacağı gibi olmuş dediği için korkmaya başladım

Yenidecim ben de iyi tatiller diliyorum sana. Neredesin acabaa? Ben de yarın Çeşme'ye gidiyorum kısmetse ama çok feci rüzgar varmış. Bu sene pek sıcaklar olmadı sanki. Allah sanki ameliyat olanlardan yana mı ne, taytle hiç bunalmadım. Teşekkür ederim Allahım. Denize girmemem için de bir sebebim olur, çok rüzgarlı soğuk derim oh bu sene böyle atlatırım. Oh oh. Seneye belki de başka yerimi yaptırırım. Derlerdi de inanmazdım. 1kez yaptıran bir daha bırakamıyor diye. Eşim de diyor ki sen en iyisi maaşını dr.un üstüne yap canın sıkıldıkça oranı buranı düzeltsin diyor. Ha ha ha çok komik.

Valla ne diyim bilemedim arkadaşım.bugüne kadar eklediğin fotolarda bacakların gayet güzel görünüyordu.ama fotolar yanıltıyor dersen ,o durumda bir şey diyemem.tatilde bunları düşünüpte sıkma canını arkadaşım.eğlenmene bak.bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur.heleki bu bayanın ekonomik özgürlüğü varsa.gerekirse bir şekilde eşini ikna edip yarı yıl tatilinde rötüş yaptırırsın,hatta dr un rötuşun gerekli olduğunu söylediğini söylersin eşine.yani bulunur muhakkak bir çözüm , ben rötuşa ihtiyacın olduğunu zannetmiyorum ama önemli olan senin ne istediğin tabi.iyi tatiller

uzun zamandan beri yazamamistim ama hep takipteydim.ara ara okuyup cikiyordum.ben iki hafta önce rötusumu yaptirdim.simdi cok daha iyi oldular.artik en azindan istedigimi giyiyorum cok mutluyum.ameliyattan sonra baya erime olmustu özellikle sag bacakta.haftaya ikinci rötusum var,hayirlisi.firsat bulursam resim koycam.sizin yorumunuz cok önemli benim icin:)

acaba rütuşlar ilk ameliyat kadar zormuydu

hos geldin leyla 60.
ben 6 hafta önce yag enjeksiyonu yaptirdim.benimde diz iclerde yag alindi.cukur falan olmadi bende sükür.sadece fazlaliklar gitti.tabii dr a da baglidir.iyi arastir derim.hakkinda hayirlisi olsun.ben simdilik cok memnunum allah tüm isteyenlere nasib etsin ...

hayir canim hic zor olmadi.benim yaglarimi dondurduklari icin gidip gidip istedigim zaman doldurtturabiliyorum.o gün cok hafif sizliyor o kadar.hatta ben 3. gün dügüne bile gittim minilerimi giyipte:)

bibiii döndün mü Istanbul dan?2.yag enjeksiyonunu bile yaptirmissin,masallah ne kadar hizlisin..senin doktorda mi acaba marifet?hep cokolumlu konusuyosun,insan özeniyo:)memnun olmana sevindim:)

bibi resimlerini büyüüüük bir merakla bekliyorum:)

bibi senin adına çok sevindim.güzel bacaklarının fotolarını bekliyoruz.

mesajıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim,şu an kızımı sallıyorum ayağımda,iyice yamulup gittiler sıpanın yüzünden

fotoğraf koy demişsiniz,utanırım aslında ama fırsat bulabilirsem yarın falan eklemeye çalışayım.

diz kapağı yağlanması demiş bir arkadaş,ne olduğunu bilmiyorum onun ama çarpık bacağın biraz daha iyileştirilmiş hali gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…