tam çıkcaktımki sizler geldiniz.azıcık takılıyım bari.yenideeeee tatil nasıl gidiyor arkadaşım
mrh arkadaşım... moralim çok kötü olduğu için biraz ara vermek istedim... arada sadece bakıyorum... sizi bırakmak öyle kolay değil. bağımlılık yaptınız. şu anda da tatildeyim. güneş kremiyle yatıp kalkıyorum. düşünün halimi. pek yazmaya fırsatım olmuyor.. KALBİM SİZİnle....Hosbuldum arkadaşım iyiyim diyeyim bari adettendir.
Ee sizler nasılsınız? Ben nihayet internetime kavuştum bundan sonra rahat rahat foruma girerim.
Bu arada vanillasky ile senin muhabbetinizi kıskanmaya başladım bu ne ya ha ha ha kikiri:113::113::113:
Şaka şaka sizi çoook seviyorum
Kizlar farkindamisiniz yasemincc de bizi bırakanlar kervanına katıldı
sen ankarada mı yaşıyorsun? :44: ben de yaseminccyi merak ediyorum ne zamandır. 3 ay sonra ikinci operasyonu olucam diye gelirse sopayla kovalarım. terk etti bizi.
Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
Tatilde de burdayım :)
Gece sabah firsat buldukça bakıyorum.
Yerli Yabancı turistlerde bir iki tane eh işte denen bacak var. Gerisi dümdüz sütun. Iyi ki yaptırıp gelmişim. Fakat morlukları örtüyorum otururken. Bilmiyorum canım sıkılıyor. Bu halde rötuş filan da düşünemem. Yine morarır diye. Hoş bunların geçeceği de belirsiz ya. Keşke silikon yaptirsaymışım.
Size bol muhabbetler diliyorum canlar
uzun zamandan beri yazamamistim ama hep takipteydim.ara ara okuyup cikiyordum.ben iki hafta önce rötusumu yaptirdim.simdi cok daha iyi oldular.artik en azindan istedigimi giyiyorum cok mutluyum.ameliyattan sonra baya erime olmustu özellikle sag bacakta.haftaya ikinci rötusum var,hayirlisi.firsat bulursam resim koycam.sizin yorumunuz cok önemli benim icin:)
ben en çok dizlerden yağ alınınca nasıl bir görüntüolduğunu merak ediyorum yağ alınan yer çukurmu kalıyor çünkü sanırım benim üst bacağımı biraz inceltseler ve diziçlerinmi alsalar sorunum yüzde elli hallolacak gibi yaptıran arkadaşlardan biri yaşlı kadın bacağı gibi olmuş dediği için korkmaya başladım
acaba rütuşlar ilk ameliyat kadar zormuydu
hayir canim hic zor olmadi.benim yaglarimi dondurduklari icin gidip gidip istedigim zaman doldurtturabiliyorum.o gün cok hafif sizliyor o kadar.hatta ben 3. gün dügüne bile gittim minilerimi giyipte:)
uzun zamandan beri yazamamistim ama hep takipteydim.ara ara okuyup cikiyordum.ben iki hafta önce rötusumu yaptirdim.simdi cok daha iyi oldular.artik en azindan istedigimi giyiyorum cok mutluyum.ameliyattan sonra baya erime olmustu özellikle sag bacakta.haftaya ikinci rötusum var,hayirlisi.firsat bulursam resim koycam.sizin yorumunuz cok önemli benim icin:)
bak kahvede yapıcam sana dönnnn yuvanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?