Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba kizlar..caylar,kahveler kiskandim valla keyfiniz yerinde ne guzel...

Size bi haberim varr parayi denklestirdim ben,hic ummadigim bi sekilde geldi hemdesizle paylasmak istedim..cok mutluyum yaa

Size bi haberim varr parayi denklestirdim ben,hic ummadigim bi sekilde geldi hemdesizle paylasmak istedim..cok mutluyum yaa

işte bu haberin şerefine içilir. doldurun çayları. çok sevindim senin adına. ne zamandır yeni bacak görmüyoruz özledik.

hayırlı olsun darısı bizim başımıza vanillaşkyla.ne zaman katıcaz seni güzel bacaklılar kervanına??

Tesekkur ederim kizlar..bayramdan hemen sonra bir tatil planimiz var,ondan sonra basliycam bakalim dr larla gorusmeye... cok heyecanlandim ama ya sanki yarin ameliyatim war kizlar insallah sizede bu sekilde hic ummadiginiz anda pat diye paralar gelirde ardarda oluruz ameliyatlari..

hiç ummadığım anda pat diye para :çok zor,miras bırakıcak kimsede yok,(borç istemesinlerde )yinede ümidi kesmemek lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…