yağ dolgsu için yeterli yağının olması lazım o yüzden söyledim. belinden bacaklarından artık nerende yağ varsa doktor alıp alta enjekte edecek. doktorla görüşünce o söyler sana zaten yağın yeter mi yoksa kilo mu alman lazım diye.
Eki Görüntüle 760469 bu boy etek giyiyorum hep,böyle pek anlaşılmıyor pek düzgün olmayan sıradan bir bacak gibi
memkocum çok teşekkür ederim güzel yorumun için.
çok şükür diz altım fena değil,bu şekilde gören kimse inanmıyor sorun olduğuna,o sebeple ben de nispeten barıştım artık kendimle.
albüme ekledim fotoğraf,ordan bakınca anlarsın sorunun nerde olduğunu:)
fotoğraflarına bakmak istediğin kişiyi arkadaş olarak eklemelisin ayrıca 25 mesaj sınırını geçmelisin. 5000 lirayı gözden çıkar doktoruna göre bu fiyat artabilir. ümidi olup parası olmayanlar kervanımıza da bir kişiyi daha kattık hayırlı uğurlu olsun. iki kişi sıkılıyorduk hoşgeldin.
arkadaşım diz üstün nasıl bilmiyorum ama ben fotoya bakınca gayet şahane bir çift bacak görüyorum.seninkiler kötüyse bizimkilere daha doğrusu benimkilere uygun sıfat bulamadım ben
çok sağolun arkadaşlar.ekledim hepinizi albümden bakınca daha net anlarsınız ne demek istediğimi,bu şekilde kamufle etmesi kolay
oluyor da çok anlaşılmıyor.
benim boyum 172,çook uzun yıllar 54-56 kg arasında kaldım,o zaman gerçekten çok daha kötüydü bacaklarım.şu an nerdeyse 62 kiloyum.üst bacak aramdaki boşluk tamamen kapandı,ama alt taraf hafif kalınlaşsa da orası operasyonsuz düzelmeyecek belli ki.
tam eşime kış dönemi için 5000lira kadar paraya ihtiyacım olduğunu söyleyecektim ki 140000 kredi çekmekten bahsetti,ve durum
ciddi,muhtemelen çekeceğiz.yani ben bu bacaklarla böyle yaşayıp gideceğim sanurrım.kredi bittikten sonra da ben benlikten geçmiş
olurum,napıyım düzgün bacağı
arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)
bibiii döndün mü Istanbul dan?2.yag enjeksiyonunu bile yaptirmissin,masallah ne kadar hizlisin..senin doktorda mi acaba marifet?hep cokolumlu konusuyosun,insan özeniyo:)memnun olmana sevindim:)
bibi resimlerini büyüüüük bir merakla bekliyorum:)[/QUOT
bibi senin adına çok sevindim.güzel bacaklarının fotolarını bekliyoruz.
tskr ederim canim.persembe tekrar rütusum var,resmi o zamanmi koysam diyorum
Tesekkur ederim kizlar..bayramdan hemen sonra bir tatil planimiz var,ondan sonra basliycam bakalim dr larla gorusmeye... cok heyecanlandim ama ya sanki yarin ameliyatim warkizlar insallah sizede bu sekilde hic ummadiginiz anda pat diye paralar gelirde ardarda oluruz ameliyatlari..
haydaaa senin adina sevindim.hayirlisi olsun inslh
hoşbuldum. cevabın için teşekkürler sen kime yaptırdın ameliyatını ben kayseri ya da ankara düşünüyorum bulunduğum şehre en yakını bu ikisi
ben yurt disinda kaldigim icin ameliyatimi da bulundugum yere yakin bir dr a yaptirdim.bencede dogru düsünmüssün. en dogrusu kaldigin sehre en yakin olan dr olmasi
tskr ederim arkadasim.inslh hepimiz daima mutlu oluruz bacaklarimizla:)Hayırlı olsun haydaaa en önemli aşamayı geçtin :))
Bibi doldurdukcaguzellesşenbacaklarındla mutluluklar
Eki Görüntüle 760469 bu boy etek giyiyorum hep,böyle pek anlaşılmıyor pek düzgün olmayan sıradan bir bacak gibi
arkadasim bu bacaklardan cok iyi is cikar bence.zaten güzeller,biraz dolguyla harika olurlar:))
[QUOTE
ben yurt disinda kaldigim icin ameliyatimi da bulundugum yere yakin bir dr a yaptirdim.bencede dogru düsünmüssün. en dogrusu kaldigin sehre en yakin olan dr olmasi
eski ve yeni fotoğrafların varsa bakabilirmiyim fikir edinmem lazım
Teşekkür ederim cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum bacaklarınızın ilk halinin fotoğrafları varmı ve acaba siz şu kök hücre denilen tekniklemi yaptırdınız ameliyatınızı
ameliyat öncesi fotolarim yok malesef.yaptirdiktan sonraki hallerini koymustum.onlarida sildim.
burdaki dr lar kök hücre falan diye ayirmiyorlar.yag transferi diyorlar.yani benim göbekten aldi,bacaklarima enjkte etti.kalaninida dondurdu.daha baya var geride:)
o halde bacaklarının ilk hali kiminkine benziyordu ve ameliyat sonrası ne kadar bir değişiklik oldu bana bu konuda bilgi verebilirmisin bu arada senin işin daha zor yurtdışında o kadar boylu poslu uzun ve düzgün bacaklı kızın arasında Allah sabır versin
Dizlerinden yağ aldımı doktorun. çünkü; ben düşünüyorum çok farkeder bence. bu arada albüme foto ekledim bacaklarıma ait sence kaç seans gerekir. çünkü çok seans gerekirse ankaraya, tek seans ve diz içi yağlarının alınması yeterse kayseriye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?