Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hımm şimdi anladım.

kilo konusunda biraz kompleks sahibiyim de,ideal kiloma ulaştım nihayet,ne inmek ne çıkmak istemiyorum. o yüzden dehşete kapıldım ilk söylediğinde
gözü karartıp bir doktora görünmek en mantıklısı aslında,naapsam ya gidiversem mi ki
benim aklım dolu değil,çok çabuk gaza gelirim,doktordan etkilenirsem yatıveririm masaya

memkocum çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

çok şükür diz altım fena değil,bu şekilde gören kimse inanmıyor sorun olduğuna,o sebeple ben de nispeten barıştım artık kendimle.

albüme ekledim fotoğraf,ordan bakınca anlarsın sorunun nerde olduğunu:)

fotoğrafını gördüğümde nerede problemin var hemen anladım. bacak ister kalın ister ince olsun benim ve birçok arkadaşımızın problemi aynı. dizden aşağısı eğrilik az bile olsa ki seninki öyle çok azzzzz. Parantez bacak etiketi konuyor bize ve halk arasında buna çarpık bacak deniyor... imkanın varsa yağ enjeksiyonu ol. asla silikon düşünme çünkü çok az bir boşluk var. 2. seansa bile gerek kalacağını zannetmiyorum. şanslı çarpık bacaklılardansınnnn.....

hoşbulduk.tesekkurler.paramız yok ama azmimimz var anladıgım kadarıyla.azimle işeyen duvarı deler kızlar:) 5000tlyı bulana akadar o amelıyat da 10000tl olurmuş gibime gelıo da hadi hayrlısı

arkadaşım diz üstün nasıl bilmiyorum ama ben fotoya bakınca gayet şahane bir çift bacak görüyorum.seninkiler kötüyse bizimkilere daha doğrusu benimkilere uygun sıfat bulamadım ben

esracım senın bacaklar gayet iyiymş.bnmkılere onden bakınca karşıki dağlar görunuo.okadar boşluk var yani aralarnda:) ama tabı rahatsız oluosan haklısın.

çok sağolun arkadaşlar.ekledim hepinizi albümden bakınca daha net anlarsınız ne demek istediğimi,bu şekilde kamufle etmesi kolay

oluyor da çok anlaşılmıyor.

benim boyum 172,çook uzun yıllar 54-56 kg arasında kaldım,o zaman gerçekten çok daha kötüydü bacaklarım.şu an nerdeyse 62 kiloyum.üst bacak aramdaki boşluk tamamen kapandı,ama alt taraf hafif kalınlaşsa da orası operasyonsuz düzelmeyecek belli ki.

tam eşime kış dönemi için 5000lira kadar paraya ihtiyacım olduğunu söyleyecektim ki 140000 kredi çekmekten bahsetti,ve durum

ciddi,muhtemelen çekeceğiz.yani ben bu bacaklarla böyle yaşayıp gideceğim sanurrım.kredi bittikten sonra da ben benlikten geçmiş

olurum,napıyım düzgün bacağı

Çekmişken 145 000 çekelim deseydin (yattı balık yan gider) bu arada bende albüm oluşturdum resmimi çekecek kimse olmadığı için ben eğilerek çektim bakabilirsiniz.

arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)

istediğim bacak işte bu yağ dolgusu bir bacağı bu hale nasıl getirebilmiş anlamadım sanırım bu bacakta eğrilik yok

bibiii döndün mü Istanbul dan?2.yag enjeksiyonunu bile yaptirmissin,masallah ne kadar hizlisin..senin doktorda mi acaba marifet?hep cokolumlu konusuyosun,insan özeniyo:)memnun olmana sevindim:)

kusura bakmayin arkadaslar,cevaplamam uzun sürdü.yatili misafirlerim vardi simdi gönderdim.elcerciim,evet döndüm istanbuldan ve evet simdilik gercekten cok memnunum.tam erirlerken yeni bir enjksiyon yptirip tekrar dolgunlastirabiliyorum.dr her seferinde yüzde yetmis erir demisti.gercektende en az o kadar eriyor.ama tekrar yaptirabilmeyi bilmek insani rahatlatiyo.darisi basina canim benim:)

[QUOTE

ben yurt disinda kaldigim icin ameliyatimi da bulundugum yere yakin bir dr a yaptirdim.bencede dogru düsünmüssün. en dogrusu kaldigin sehre en yakin olan dr olmasi

eski ve yeni fotoğrafların varsa bakabilirmiyim fikir edinmem lazım

ekledim canim senide.eski fotolari kaldirdim malesef.ama yenileri koymak istiyorum.galiba cuma olur rütustan sonra

Teşekkür ederim cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum bacaklarınızın ilk halinin fotoğrafları varmı ve acaba siz şu kök hücre denilen tekniklemi yaptırdınız ameliyatınızı

Teşekkür ederim cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum bacaklarınızın ilk halinin fotoğrafları varmı ve acaba siz şu kök hücre denilen tekniklemi yaptırdınız ameliyatınızı

ameliyat öncesi fotolarim yok malesef.yaptirdiktan sonraki hallerini koymustum.onlarida sildim.
burdaki dr lar kök hücre falan diye ayirmiyorlar.yag transferi diyorlar.yani benim göbekten aldi,bacaklarima enjkte etti.kalaninida dondurdu.daha baya var geride:)

o halde bacaklarının ilk hali kiminkine benziyordu ve ameliyat sonrası ne kadar bir değişiklik oldu bana bu konuda bilgi verebilirmisin bu arada senin işin daha zor yurtdışında o kadar boylu poslu uzun ve düzgün bacaklı kızın arasında Allah sabır versin

Dizlerinden yağ aldımı doktorun. çünkü; ben düşünüyorum çok farkeder bence. bu arada albüme foto ekledim bacaklarıma ait sence kaç seans gerekir. çünkü çok seans gerekirse ankaraya, tek seans ve diz içi yağlarının alınması yeterse kayseriye gidicem

Son düzenleme:

leylaciim,ben senin bacaklarinda hic bir problem göremedimki.eminmisin yaptirmak istediginden.benim ameliyat olmus halim bile bu kadar düzgün degil.genede cok mutluyum,eskiye göre benim icin sütun gibi.yani o kadar kolay bir is degil bu.haftalarca aci cekebiliyorsun.ve riskleride var ayrica.seninkiler gibi olsaydi aklimin kösesinden bile gecirmezdim.ve diledigim herseyide giyerdim.

haklisin gercekten buradaki kizlarin bacaklari sütun gibi,cok güzeller.insan onlari gördükce komplekse giriyorama allahima sükürler olsun bende memnunum artik bacaklarimdan.benim diz iclerinden yag alindi evet ve o bile fark etti.eger illaki birsey yaptirayim diyorsan sana o bile yeter.iyi düsün derim arkadasim

İyi geceler arkadaşlarım. Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var herhalde onlara aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Tatildeyim ama annemlerdeyim gelen giden çok oluyuyor. Ara sıra girip okuyorum ama pek verimşi değil. Dün gece Alaçatıya gittik eşimle iğne at yere düşmez sanki oraya ramazan uğramamış. Eşim beni ist.dan buraya arabayla getirdi onu az önce ist.a uğurladım. Ben annemlerde kalacağım. Bugün tayt giydim hiç çıkarmıyorum üstümden) teyzemler gördü sen sanki az kiöo vermişsin bacakların da düzelmiş dediler. Tabii sevindim , onlara bile sölemedim. Babama da sölemedim. Sadece Dr. , kocam ve annem biliyor. Neyse bu akşamlık bu kadar resim koyarsanız beni de arkadaş olarak ekleyiverin lütfen. Good night.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…