leylaciim,ben senin bacaklarinda hic bir problem göremedimki.eminmisin yaptirmak istediginden.benim ameliyat olmus halim bile bu kadar düzgün degil.genede cok mutluyum,eskiye göre benim icin sütun gibi.yani o kadar kolay bir is degil bu.haftalarca aci cekebiliyorsun.ve riskleride var ayrica.seninkiler gibi olsaydi aklimin kösesinden bile gecirmezdim.ve diledigim herseyide giyerdim.
haklisin gercekten buradaki kizlarin bacaklari sütun gibi,cok güzeller.insan onlari gördükce komplekse giriyorama allahima sükürler olsun bende memnunum artik bacaklarimdan.benim diz iclerinden yag alindi evet ve o bile fark etti.eger illaki birsey yaptirayim diyorsan sana o bile yeter.iyi düsün derim arkadasim
İyi geceler arkadaşlarım. Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var herhalde onlara aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Tatildeyim ama annemlerdeyim gelen giden çok oluyuyor. Ara sıra girip okuyorum ama pek verimşi değil. Dün gece Alaçatıya gittik eşimle iğne at yere düşmez sanki oraya ramazan uğramamış. Eşim beni ist.dan buraya arabayla getirdi onu az önce ist.a uğurladım. Ben annemlerde kalacağım. Bugün tayt giydim hiç çıkarmıyorum üstümden) teyzemler gördü sen sanki az kiöo vermişsin bacakların da düzelmiş dediler. Tabii sevindim , onlara bile sölemedim. Babama da sölemedim. Sadece Dr. , kocam ve annem biliyor. Neyse bu akşamlık bu kadar resim koyarsanız beni de arkadaş olarak ekleyiverin lütfen. Good night.
Mendis senin ameliyat öncesi ve sonrası resimlerin varmı peki
Var leylacım beni ekle arkadaş olarak gör
Sevgili kaderdaşım ben 1 kerelik yaptırıp şansımı denemek istiyorum çünkü; bacaklarımı hiç beğenmiyorum ve inan birkaç kere kabinde dar paça giymeye cesaret ettim hüsrana uğradım inan çok kötü duruyor ha benim niyetim mayo, bikini, şort, mini etek giymek değil bunları bacaklarım düzgün olsada giymem tek istediğim spor salonundan sonra saunaya bacaklarımı gizlemeden girmek ya da arkadaşımın havuza gidelim teklifini reddetmek zorunda kalmamak o kadar bu arada ilgilendiğini çin teşekkürler
Gördüm gördüüüüm!!!!!!! çok fena:18: İkicanım var ve senin fotoğraflarını gördüm özellikle senin diz bölgendeki morluklardan elim ayağım boşaldı resmen dizlerindeki yağlar alınırkenmi oldu. Ama sonuçlar güzel olmuş umarım kalıcı olurda Allah emeklerinizi ziyan etmez.
Leyla arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?
Kabul ettim ve yeni fotoğraf ekledim. fotoğraflara bakmadan önce bilin ki hepsini değişik açılardan çektim ve evde yalnız yaşadığım için mecburen aynadaki yansımasını çektim. bacaklarımın alttan çekilen fotoğraflarıyla üstten çekilenleri arasında çok fark var bide işten yeni geldim şişkinlikte olabilir belki. çok eğri değil belki ama eğri ve gerçekten ailem harici bacaklarımı gören yalnızca sizsiniz birde lazer epilasyona gittiğim kız oda mecburen. takıntımı mükemmelliyetçilikmi nedir bu durumum bilmiyorum ama inanın çok kafama takıyorum üstelik yeni bir olay değil ben 11 yaşımdan beri bacaklarımın eğri olduğunu düşünerek yaşadım ve etrafımdaki herkesin bacaklarını kendiminkiyle kıyasladım tam 21 yıldır bu durumdayım. Şu ilizatarov denen şeyi bile düşündüm ama çalıştığım ve ailemden destek görmeyeceğimi bildiğim için teşebbüs bile etmedim.
arkadaşım bunlar hep bizim yüzümüzden. Yıllarca sakladık bacakları. Millet çarpık bacağın ne olduğunu öğrenemedi.
arkadaşım bunlar hep bizim yüzümüzden. Yıllarca sakladık bacakları. Millet çarpık bacağın ne olduğunu öğrenemedi.
Yenide çok güldürdün beni Eki Görüntüle 762209 ama işte benim düzgün bacak anlayışım bu ve inan etrafınmdaki insanların bacakları hep birbirine paralel gidiyor şimdi benim bacaklarım çarpık değil ama resimdeki gibi düzgünde değil hangi katagoriye giriyor ortada kaldım sanırı
arkadaşım şimdi sana de diyeyim ki bilemedim:) eğer sen bacaklarına uygun bir katagori bulamıyorsan bizler yandık.ben ameliyat olmama rağmen resimdeki bacağa benzemiyorbence hiç dert etme taytını eteğini giz gez hayatı kendine zından etme:)
Yenide çok güldürdün beni Eki Görüntüle 762209 ama işte benim düzgün bacak anlayışım bu ve inan etrafınmdaki insanların bacakları hep birbirine paralel gidiyor şimdi benim bacaklarım çarpık değil ama resimdeki gibi düzgünde değil hangi katagoriye giriyor ortada kaldım sanırı
arkadaşım şimdi sana de diyeyim ki bilemedim:) eğer sen bacaklarına uygun bir katagori bulamıyorsan bizler yandık.ben ameliyat olmama rağmen resimdeki bacağa benzemiyorbence hiç dert etme taytını eteğini giz gez hayatı kendine zından etme:)
Teşekkür ederim :)
Yenide çok güldürdün beni Eki Görüntüle 762209 ama işte benim düzgün bacak anlayışım bu ve inan etrafınmdaki insanların bacakları hep birbirine paralel gidiyor şimdi benim bacaklarım çarpık değil ama resimdeki gibi düzgünde değil hangi katagoriye giriyor ortada kaldım sanırım
Yenide çok güldürdün beni ama işte benim düzgün bacak anlayışım bu ve inan etrafınmdaki insanların bacakları hep birbirine paralel gidiyor şimdi benim bacaklarım çarpık değil ama resimdeki gibi düzgünde değil hangi katagoriye giriyor ortada kaldım sanırım Eki Görüntüle 762209
arkadaslar izmir de ameliyat olaniniz var mi?
Bildiğim kadarıyla samimi var canım
İyi geceler arkadaşlarım. Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var herhalde onlara aramıza hoş geldiniz demek istiyorum. Tatildeyim ama annemlerdeyim gelen giden çok oluyuyor. Ara sıra girip okuyorum ama pek verimşi değil. Dün gece Alaçatıya gittik eşimle iğne at yere düşmez sanki oraya ramazan uğramamış. Eşim beni ist.dan buraya arabayla getirdi onu az önce ist.a uğurladım. Ben annemlerde kalacağım. Bugün tayt giydim hiç çıkarmıyorum üstümden) teyzemler gördü sen sanki az kiöo vermişsin bacakların da düzelmiş dediler. Tabii sevindim , onlara bile sölemedim. Babama da sölemedim. Sadece Dr. , kocam ve annem biliyor. Neyse bu akşamlık bu kadar resim koyarsanız beni de arkadaş olarak ekleyiverin lütfen. Good night.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?