Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sevgili azelin bacaklarında erime ya da başka bir sıkıntı oldu mu ? ozelden mesaj atamıyorum, bana doktorun adını mesajla gönderirmisin

sevgili azelin bacaklarında erime ya da başka bir sıkıntı oldu mu ? ozelden mesaj atamıyorum, bana doktorun adını mesajla gönderirmisin

ben geldimmm ama kimsecikler yokmuşşş.bir kaç gündür eşim evdeydi ,dışarıdaydık genelde o yüzden ara ara girebildim.bugün burdayımmm ama .hepiniziii beklerim

keşke telefon gibi burdanda çağrı bırakabilseydik.yada dürtme felan olsaydı.dürtüp çağırırdım sizi buraya mesala vanillasky neredesin sen arkadaşım dürttüm dürttüm geri dönmüyon derdim.he he meydan bana kaldıya bugün .azıcık dolanıyım diğer topiklerde bari..

angelis arkadaşım bir tek senin bacak fotonu göremedik.bir tane fotocuk koysanda gözlerimiz şenlense ya

Çok haklısın. İnan bana son iki aydır konu ile ilgili tüm sayfalara baktım o kadarki artık gözlerim kanlandı ve inan bana bir iki tane hariç kırıcı bir yoruma bile denk gelmedim. Gerçekten çok anlayışlı davrandınız. Benim için çarpık bacak demek baldırları birbirine değmeyen bacak demekti benimkide öyle olduğu için gerçekten sorun yaptım kendime. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Ramazandan sonra ilk iş bir havuza gidip yüzme öğrenmek olucak çünkü bacaklarımı görmesin kimse diye onu bile öğrenemedim çok istememe ragmen

arkadaslar izmir de ameliyat olaniniz var mi?
canım ben izmirde oldum ameliyatımı,sormak istediğin ne varsa cvplarım :)

tabi ya git yüz vallaha bacaklarında birşey yok.istediğini gönül rahatlığıyla giy.:)

Kızlar bu arada belki hatırlarsınız palmadoro'yu ben onunla telden görüşüyorum o da ameliyat olalı 15 ay olmuş vede mutlu.hepinizede selamı var:)

Kızlar bu arada belki hatırlarsınız palmadoro'yu ben onunla telden görüşüyorum o da ameliyat olalı 15 ay olmuş vede mutlu.hepinizede selamı var:)

ben onun eski sayfalardan yazdıklarını okumuştum.sen eski ve yeni fotosunu gördünmü hiç?ben yanlış hatırlamıyorsam onun sorunu incelikti.yoksa yanılıyormuyum.ayrıca mutlu olması bizide sevindirdi.

ben onun eski sayfalardan yazdıklarını okumuştum.sen eski ve yeni fotosunu gördünmü hiç?ben yanlış hatırlamıyorsam onun sorunu incelikti.yoksa yanılıyormuyum.ayrıca mutlu olması bizide sevindirdi.

yok görmedim ben hiç fotosunu sadece telde görüşüyoruz.sanırım parentezlikldi sorunu:)

Cumartesi alaçatı pazarına gittim. Tayt giydim sanki birkaç kadını bacaklarıma bakarken yakaladım. Acaba çok güzel diye mi baktılar yok şişkoluğuna mı baktılar.? Neye bakarlarsa baksınlar ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…