canım hoşgeldin aramıza bende cumartesi oldum ameliyatımı ankara da oldum özelden atarım doktor ismini ama eşinden gizli yaptırman zor gibi bence.ben nişanlımla gittim biliyor musun bana çok destek oldu bu süreçte şu an bana bakanda o :) bence eşine söyle o da sana destek olacaktır benimde ağrı eşiğim yüksektir ama ilk günler zor oluyor kalkması tuvalete bile kalkarken yardım gerekiyo ve çorap olayı da sıkıyor ben çünkü ben rahatıma düşkünümdür biraz belki sende olmaz ama bende böyle oldu canım 2 -3 sayfa öncesinde ameliyatlı halim ondan önce de eski hali var bak istersen
canım hoşgeldin aramıza bende cumartesi oldum ameliyatımı ankara da oldum özelden atarım doktor ismini ama eşinden gizli yaptırman zor gibi bence.ben nişanlımla gittim biliyor musun bana çok destek oldu bu süreçte şu an bana bakanda o :) bence eşine söyle o da sana destek olacaktır benimde ağrı eşiğim yüksektir ama ilk günler zor oluyor kalkması tuvalete bile kalkarken yardım gerekiyo ve çorap olayı da sıkıyor ben çünkü ben rahatıma düşkünümdür biraz belki sende olmaz ama bende böyle oldu canım 2 -3 sayfa öncesinde ameliyatlı halim ondan önce de eski hali var bak istersen
nerelerdesin amylee arayi iyice uzattin.yoksa tatilemi ciktin sessiz sedasiz haber vermeden ???
:2:
Yok. Bir yakınım rahatsızdı. Ona gittik. İlgilenemedim.
Cnm şu resimdeki fotoğrafın senin bacaklarından çok da farkı yok hatta ikinizde de dizler göze çarpıyor o bacakları da çeşitli pozisyonlarda çeksek abuk subuk emin ol sen de kusur bulursun. Kendi bacaklarındaki de çok çok ufak bir işlemle giderilecek bir sıkıntı, bence sen dert etmişsin giyin gez yani.. benim de bacaklarımda sorun var ama 10 bin küsür parayı şuan oraya verip bir kaç yıl beş parasız kalmak yerine tatile gitmeye karar verdim şortumu giyipinşallah yavaş yavaş birikirse, sonucunda bu kadar maddi facia yaşamayacağım bir yılda yaptırmaya karar verdim. ne yapalım kusursuz değilsek dışarıdaki insanlar gibi yaşamayalım mı? elimiz ayağımız tutuyor buna da şükür
Cnm şu resimdeki fotoğrafın senin bacaklarından çok da farkı yok hatta ikinizde de dizler göze çarpıyor o bacakları da çeşitli pozisyonlarda çeksek abuk subuk emin ol sen de kusur bulursun. Kendi bacaklarındaki de çok çok ufak bir işlemle giderilecek bir sıkıntı, bence sen dert etmişsin giyin gez yani.. benim de bacaklarımda sorun var ama 10 bin küsür parayı şuan oraya verip bir kaç yıl beş parasız kalmak yerine tatile gitmeye karar verdim şortumu giyipinşallah yavaş yavaş birikirse, sonucunda bu kadar maddi facia yaşamayacağım bir yılda yaptırmaya karar verdim. ne yapalım kusursuz değilsek dışarıdaki insanlar gibi yaşamayalım mı? elimiz ayağımız tutuyor buna da şükür
canım ben izmirde oldum ameliyatımı,sormak istediğin ne varsa cvplarım :)arkadaslar izmir de ameliyat olaniniz var mi?
Çok haklısın. İnan bana son iki aydır konu ile ilgili tüm sayfalara baktım o kadarki artık gözlerim kanlandı ve inan bana bir iki tane hariç kırıcı bir yoruma bile denk gelmedim. Gerçekten çok anlayışlı davrandınız. Benim için çarpık bacak demek baldırları birbirine değmeyen bacak demekti benimkide öyle olduğu için gerçekten sorun yaptım kendime. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Ramazandan sonra ilk iş bir havuza gidip yüzme öğrenmek olucak çünkü bacaklarımı görmesin kimse diye onu bile öğrenemedim çok istememe ragmen
Kızlar bu arada belki hatırlarsınız palmadoro'yu ben onunla telden görüşüyorum o da ameliyat olalı 15 ay olmuş vede mutlu.hepinizede selamı var:)
:2:
Yok. Bir yakınım rahatsızdı. Ona gittik. İlgilenemedim.
Çok haklısın. İnan bana son iki aydır konu ile ilgili tüm sayfalara baktım o kadarki artık gözlerim kanlandı ve inan bana bir iki tane hariç kırıcı bir yoruma bile denk gelmedim. Gerçekten çok anlayışlı davrandınız. Benim için çarpık bacak demek baldırları birbirine değmeyen bacak demekti benimkide öyle olduğu için gerçekten sorun yaptım kendime. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Ramazandan sonra ilk iş bir havuza gidip yüzme öğrenmek olucak çünkü bacaklarımı görmesin kimse diye onu bile öğrenemedim çok istememe ragmen[/QUOTE
bacaklarini haksiz yere hapsetmissin.artik serbest birakda özgürlüklerine kavussunlar :))
ben onun eski sayfalardan yazdıklarını okumuştum.sen eski ve yeni fotosunu gördünmü hiç?ben yanlış hatırlamıyorsam onun sorunu incelikti.yoksa yanılıyormuyum.ayrıca mutlu olması bizide sevindirdi.
yok görmedim ben hiç fotosunu sadece telde görüşüyoruz.sanırım parentezlikldi sorunu:)
Cumartesi alaçatı pazarına gittim. Tayt giydim sanki birkaç kadını bacaklarıma bakarken yakaladım. Acaba çok güzel diye mi baktılar yok şişkoluğuna mı baktılar.? Neye bakarlarsa baksınlar ben memnunum.
ilk defa denk geldik.çok heyecan yaptım bak.nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?