Bacak dolgusu yaptıran var mı?

inşaallah arkadaşım.valla gece gece öyle iyi geldinki.Rabbim gönlüne göre versin herşeyi.normalde bu topiğin moral vereni,en pozitif olanı bendim .demekki senin gibisini bulana kadarmış benim pozitifliğimartık sık sık bekliyorum arkadaşım.senin gibi pozitif arkadaşlara ihtiyacımız var

ben çırak sayılırım senin yanında :) ama çok teşekkür ederim cidden.
buralardayım artık yahu , özellikle şu dolgu meselesinde yüz güldürücü bir cevap alabilirsem burada faydalanacak çok kişi olur sanıyorum umarım da olur. hayatımızda bir kaç tane özel insan dışında kimse için can sıkmaya değmiyor. özellikle insanın elinde olmayan bir şey için can sıkmasına hiç katlanamam,üzülürüm tanımasam bile. bu forumlar aslında çözüm bulmak için ,ölüm dışında da var her şeyin çözümü :)

Naber arkadaşlar? :)
Ben bu Silikonların Sıvısını yopsalar da onu enjekte etseler dediydim bak aqua dolgu yapmışlar
Dönmedim eve. Telden uzun yazamıyorum

ne güzel söyledin elinde olmayan bir şey için derken.ama çözümü olduğunu bilip ,ulaşamamakta çok zormuş.arkadaşım yarın yazdıklarını okuyan arkadaşlarda araştırıp yazarlar bir şeyler muhakkak.bu kış bir çoğu oldu ameliyatını bir kaç çulsuz kaldık sadece sırada bekleyen.bu arada bencede artık buralarda ol

Naber arkadaşlar? :)
Ben bu Silikonların Sıvısını yopsalar da onu enjekte etseler dediydim bak aqua dolgu yapmışlar
Dönmedim eve. Telden uzun yazamıyorum

hoşgeldin arkadaşım.valla sorma arkadaşımız ayrı bir ümit kapısı açtı sağolsun.baksana 5 ile 8 yıl dayanıyormuş.ben baktım netten fiyat yazmıyor yalnız.bu arada senin tatil bayaaaa uzadı.ohhhh tadını çıkar

öyle tabii ki. bak benim maddi imkanım var aslında ama sağlık sorunum da var işte o yüzden olamıyorum şuan için ilizarovu da dolguyu da o yüzden beklemek sabretmek lazım :) imkan dediğim de burs yani. kafam çalıştı da burs alıyorum allahtan yoksa benim içinde hayal operasyon. hani bazı şeyler insanın içinde kalır ya bu da öyle bir şey. umarım hiçbirimizin içinde kalmaz. yarın yine forumda olacağım. ama korkum şu şimdi ben mutlaka olucam bunu ama fiyat politikası değişirse diye de korkmuyor değilim.. şimdi çıkmam gerek memko :) güzel sohbetin için teşekkür ederim güzel insan. üzme kendini bizim çırpılar için. tatlı düşler ,yarın görüşürüz

evet canım. ümitlendim senin için ama yabancı madde olacağı için pahalı olur bence, yağ işi senin için garanti bence.yarın dönüyorum. Şimdi çıkmak zorundayım.

bende sana tşk ederim güzel sohbetin için.yeni bilgilerle bekliyoruz arkadaşım.grşz

İyiyim canım çok teşekkür ederim. Sizler nasılsınız? Görmedim dün msjını özür dilerim.Ameliyat olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun.
Nasıl gidiyor yeni gelişmeler var mı ?

ben 2 ay önce yag enj yaptirdim.fazla yaglari dondurdular.sanirim seninde yaglarini dondurmuslardi sonraki rütuslar icin.son durumunu cok merak ediyorum senin.bacaklarin ne haldeler???

bende ilk defa duyuyorum aquafillingi,o kadar arastirip sorusturmama ragmen.ameliyatimdan önce duysaydim kesin dr uma sorardim.ama gende yarinki randevumda mutlaka soracagim.hani yaglar tamamen erirse iyi bir alternatif olurdu.cok tskrler sanada bizimle paylastigin icin:)

ben bu aquafillingi çok sevdim. göğüste de kullanılıyormuş. doktor bir paket de bana sarsın memko.

ben 2 ay önce yag enj yaptirdim.fazla yaglari dondurdular.sanirim seninde yaglarini dondurmuslardi sonraki rütuslar icin.son durumunu cok merak ediyorum senin.bacaklarin ne haldeler???

Öncelikle geçmiş olsun canım, evet ilk amelıyattan 3 ay sonra seansta kullanmak üzere dondurmuşlardı ama sonradan öğrendim ki donmuş yağın pek etkisi olmuyormuş, bence tekrar donmuş yağı kullandırıp boşuna ücret ödeme son halim 1466. sayfada vardı bakabilirsin canım

ben bu aquafillingi çok sevdim. göğüste de kullanılıyormuş. doktor bir paket de bana sarsın memko.

selamlaar :) aquafillingi ilk bulduğumda mucize gibi gelmişti kulağa çünkü ben diğer vücutta kullanılan macrolane dolgusu gibi ömrü 1 2 senedir diye düşünürken minumum 5 sene olması gerçekten çok güzel. ama sıkıntı şu ki yapan doktor sayısı bir hayli az şimdi yapmayan bir doktora sorsam vereceği cevap yüksek ihtimalle yok işte bu dolgu kullanılamaz ,en iyisi implant ya da kendi dokularınız gibi bir cevap olacaktır. ama yapan doktorlarda muhakkak ki övecektir. en iyisi reklam yapmayan gerçekten bu operasyonu olan kişilerden bilgi almak. türkiyede olan kişi sayısı az ama yurt dışında epey fazla yabancı forumları tarıyorum şu anda.. umarım yeni bir yol olur bu isteyenler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…