selamlaar :) aquafillingi ilk bulduğumda mucize gibi gelmişti kulağa çünkü ben diğer vücutta kullanılan macrolane dolgusu gibi ömrü 1 2 senedir diye düşünürken minumum 5 sene olması gerçekten çok güzel. ama sıkıntı şu ki yapan doktor sayısı bir hayli az şimdi yapmayan bir doktora sorsam vereceği cevap yüksek ihtimalle yok işte bu dolgu kullanılamaz ,en iyisi implant ya da kendi dokularınız gibi bir cevap olacaktır. ama yapan doktorlarda muhakkak ki övecektir. en iyisi reklam yapmayan gerçekten bu operasyonu olan kişilerden bilgi almak. türkiyede olan kişi sayısı az ama yurt dışında epey fazla yabancı forumları tarıyorum şu anda.. umarım yeni bir yol olur bu isteyenler için :)
Merhabalar...
Bende baktım da genelde hep gögüs estetiğinde kullanılmış, sonuclarda gayet güzel, içeriğinde de % 95-98 serum fizyolojik içerir diyor.
Fiyatları nasıldır acaba, forumlara baktığında bilgi verebilirmisin?
içeriği de vücutla uyumlu olması gerçekten büyük avantaj. göğüs estetiğinde çok kullanılmasının sebebi bence dünya genelinde meme estetiği çok yapılıyor bu yüzden çoğu uygulama önce orada deneniyor kabul görüyor . mesela ilk implant meme de uygulandı sonra bacak popo gibi bölgelerde kullanıldı. dolgularda da böyledir diye düşünüyorum :) tabii ki bilgi veririm.
göğüs için çok sevdim bunu ben ya. süt bezlerine de zarar vermiyormuş. tek göğüs için çok da paralı değildir belki. bende yabancı dil yok bakamıyorum yabancı sitelere. fiyat hakkında en ufak bir bilgide haberdar et bizi lütfen. heyecanlandım.
özel değilse bir şey sorayım neden tek göğüs asimetri mi var arkadaşım, o yüzden mi düşünüyorsun ? implant civarı diye bir ibare gördüm az önce bir sitede meme için olanı. üstelik genel anestezi yok, ameliyat ortamı yok. bence eğer sorunun çok değilse sen bu yöntemi kesinlikle düşün. hem tek göğüs çok maliyetli olmaz diye düşünüyorum :) ortalama implant fiyatları sanıyorum ki 6 7 bin civarıdır keza hem meme de hem bacakta. bunun üzerine çıkmaz diye düşünüyorum ama bundan az bile olabilir bana kalırsa. :44:
evet malesef asimetli var.zaten göğüslerim küçük bir tanesi daha da küçük. ben küçüklüklerinden şikayetçi değilim hatta memnunum eşit olsunlar istiyorum sadece. çok fazla malzeme harcanmayacak yani. 7 bin de çok ya. daha bacak var ondan sonra benim canımı sıkan bir sorun daha var o da nereden bakarsan 3 bin olur. her yerim masraf kapısı. göğüslerimi devlette yaptırmayı düşünüyorum bir süredir sonuçta çok sık yapılan bir ameliyat çok riskli olmaz herhalde. ayy dertlendim yine. ben çok defolu çıktım. keşke doğduğumda geri verseydiler.
ama şöyle düşün implant civarı bir fiyat dediğim zaman göğüse konulacak miktar büyük oluyor. senin göğsüne çok konulmayacaksa o kadar olmaz ki fiyat ? :)sıkma canını bence maliyeti az olur az konulacak diyorsun . ben oldum olası implanta sıcak bakmıyorum çünkü onun da ömrü 15 sene :) bu dolgunun 8 sene kalıcılığı var azıcık daha koyup iki kere yaptırırsın hem o kadar acılı da değilmiş. ben araştıracağım biraz daha buraya mutlaka yazarım. bu arada doktor ismi vermek istemiyorum başka bir uygulama olsa bile en azından bu yöntemin piyasası yükselmesin diye. defo falan söyleme öyle ,çözümü var her şeyin ki bence kusur değil bunlar.kusur gözde olan değil özde olandır di mi ama ? .
her olaya pozitif yaklaşan ikinci arkadaşımızı da edindik.göze görünen kusur da önemli bence. bu konuda aynı pozitif tutumu sergileyemeyecem. böyle düşünmesek neden bacaklarımızın derdine düşelim değil mi? artık her şey kısmet. maddi imkanlarımız elverdiğince hepimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz kendimiz adına. senin araştırmalarının sonucunu heyecanla bekleyecem.
inan bu pozitiflik sadece bu konularda böyle onun dışında benden realisti yokkusur demek hoşuma gitmiyor belki pürüz desek daha iyi. çünkü elimizde olmayan bir şeyi kusur olarak algılayamıyorum ben. dediğin gibi imkanlar el verdikçe çözüme gitmeye çalışıyoruz umarım başarılı olur herkes. istanbul da mısın ? bir doktor var sosyetik bir şey kadın . bu sitede de olumlu yorumlar okudum onun hakkında o da yapıyor aqufillingi.
Öncelikle geçmiş olsun canım, evet ilk amelıyattan 3 ay sonra seansta kullanmak üzere dondurmuşlardı ama sonradan öğrendim ki donmuş yağın pek etkisi olmuyormuş, bence tekrar donmuş yağı kullandırıp boşuna ücret ödeme son halim 1466. sayfada vardı bakabilirsin canım
haklısın elimizde olmayan bir şey bu. istanbulda değilim. her şeyin en iyisi istanbulda zaten.
selamlaar :) aquafillingi ilk bulduğumda mucize gibi gelmişti kulağa çünkü ben diğer vücutta kullanılan macrolane dolgusu gibi ömrü 1 2 senedir diye düşünürken minumum 5 sene olması gerçekten çok güzel. ama sıkıntı şu ki yapan doktor sayısı bir hayli az şimdi yapmayan bir doktora sorsam vereceği cevap yüksek ihtimalle yok işte bu dolgu kullanılamaz ,en iyisi implant ya da kendi dokularınız gibi bir cevap olacaktır. ama yapan doktorlarda muhakkak ki övecektir. en iyisi reklam yapmayan gerçekten bu operasyonu olan kişilerden bilgi almak. türkiyede olan kişi sayısı az ama yurt dışında epey fazla yabancı forumları tarıyorum şu anda.. umarım yeni bir yol olur bu isteyenler için :)
bende dünden beri yabanci sayfalari arastiriyorum ama simdiye kadar bir tane dr a rastladim bulundugum ülkede bunu yapan.bakalim yarin dr um ne diyecek..
gercektn süper bi cözüm olurdu.en azindan yag aldirma problemi kalkardi ortadan:)
doğru yahubulduğum, pozitif yorumlar okuduğum kadın doktor istanbul da tüh. ben istanbul da olsaydım mail atmaz gider konuşurdum zaten direk .
ismini özelden yazar mısın. cepte dursun. fazla bilgiden zarar gelmez.
ben bu aquafillingi çok sevdim. göğüste de kullanılıyormuş. doktor bir paket de bana sarsın memko.
MEMKO ACİL hani bir tatli tarifi vermistin ya tekrar yazarmisin bulamiyorum:)
her olaya pozitif yaklaşan ikinci arkadaşımızı da edindik.göze görünen kusur da önemli bence. bu konuda aynı pozitif tutumu sergileyemeyecem. böyle düşünmesek neden bacaklarımızın derdine düşelim değil mi? artık her şey kısmet. maddi imkanlarımız elverdiğince hepimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz kendimiz adına. senin araştırmalarının sonucunu heyecanla bekleyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?