- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
ayyyy nedense üstüme alınıverdim.arkadaşım bu işi iyice araştıralım ,ben ümitlendim ama drlar ne diyicek ,bunu yapan dr bulunurmu,yabancı madde zarar verirmi,fiyat nedir?????sorular sorular sorular.
yabancı madde sonuçta ben de zararlı olmasından korkuyorum. açıkçası doktorlara da güvenmiyorum. hepsi kendi çıkarının peşinde. bizim çiçeği burnunda doktorumuz elcer nerede belki o biliyordur bu neyin nesidir diye.
arkadaşım göğsü çok takma bence .her insanın bir göğsü diğerine göre azda olsa küçüktür.hatta bildiğim kadarıyla sol taraf kalp ten dolayı biraz daha büyük olurmuş diyorlar.hem sütyenin içinde onlar kim görücek ,evlenince kocacın görür.oda yabancı değil.
istanbul da olsam görüşmeye giderdim ama değilim ne yazık ki. bu arada meme de bile o kadar güzel durmuş ki bacakta hayal edemiyorum
istanbul da olsam görüşmeye giderdim ama değilim ne yazık ki. bu arada meme de bile o kadar güzel durmuş ki bacakta hayal edemiyorum
e bir de genel anesteziyle yapılmıyormuş. doktor yaparken bacağın şekline müdahale ederiz ne güzel. şuralara da koy acıma dolguyu diye.
hoş geldin pozitif arkadaşım.nasılsın?arkadaşım nikin o kadar uzunki aklımda tutamadım bir kaç mesajda arkadaş diye bahsetmek zorunda kaldım.şöyle türk işi nikler olaydı iyi olurdu sanki vanillasky ın nikini ezberleyene kadar,10 kıtalık şiir ezberlerdim valla.seninki ondanda uzun yani bayaaaa uğraşmam gerekicek.
e bir de genel anesteziyle yapılmıyormuş. doktor yaparken bacağın şekline müdahale ederiz ne güzel. şuralara da koy acıma dolguyu diye.
öyle bir fark değil işte canım. giysinin üstünden de belli oluyor. yandan çizgili bir şey giyince sağ tarafın çizgileri aşağı kayıyor.benim sol taraf küçük olan. dışardan belli olmasa takmazdım ben de. çok kişide görülen bir sorun malesef ama herkeste bu kadar belirgin değil. ergenlik dönemimde bunu çok kafaya takardım ve sütyenimin içine pamuk doldururdum. bir kere otobüste pamuk tişörtün üstünden kafasını çıkardı yanımda da arkadaşım vardı vanilla dedi gözlerini açıp bir baktı göğsüme. ufaldım ufaldım minnacık oldum orada utançtan. göğüslerim çok küçük sütyeni doldurmuyor o yüzden koydum diyip geçiştirdim.
ay sağımı solumu karıştırıyorum sol tarafım büyükmüş benim de.
arkadaşım o aşamaya geldikten sonra bir gramını bile ziyan ettirmem valla.son damlasına kadar dök dök derim.hatta gerekirse neşterle ortadan keser dibini sıyırtırım.
teşekkür ederim iyiyim sen :) çok uzun hakikaten sen söyleyince fark ettimbaşka bir hesap mı açsam aslında. :44:
tabi tabi ziyan etmek yok. bacak daha fazla almayacak duruma gelirse de sağa sola koydururuz ziyan olmasın.
artık biz ezberliyene kadar hoş görücen yanlış yazmamızı felan.
eve götürür dondurucuya atarım,olmadı ikinci el dolgu varrr diye çarşı pazarda satarım ne olucakolmadı ameliyatta müdahaleye devam ;dr:iki bacağada yeteri kadar verdik. ben lurmu canım daha boşluk var orda dök sen dök daha
sorun etmem ben yahu kara kalpli de gelirim
arkadaşım süper ingilizcemle black ve heart ı anladımda o lilith kısmını çıkaramadım
doktor bizden iyi mi bilecek. dolgu gözeneklerden taşmadığı sürece dolmuş sayılmaz.
o da çok sevdiğimiz bir hanım kızımız. çook eskilerden ilk insanlardan.
arkadaşım süper ingilizcemle black ve heart ı anladımda o lilith kısmını çıkaramadım
vanilla biliyor baklilith belli inanışlara göre ilk kadınlardan. pek iyi biri olmadığı söylenir mitolojik diyebiliriz. konudan sapmayayım diye fazla açıklamıyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?