- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
arkadaşım gece gece sesli gülmeyeyim diye kıs kıs gülmek zorunda kaldım.doğru söylüyon tabi dr bizden iyimi bilicek.kaşıkla dökücek ,kaşıkla olurmu hiç kepçeyle dökücenki bir şeye benzesin.
vanilla biliyor baklilith belli inanışlara göre ilk kadınlardan. pek iyi biri olmadığı söylenir mitolojik diyebiliriz. konudan sapmayayım diye fazla açıklamıyorum arkadaşım
kova kova döksün. hatta bıraksın kapı kacağı bizi o dolgunun içine daldırsın.
konudan sapan birileri varsa memkoyla benim. ikimizi de atacaklar sonunda. kızmasınlar bize nolur. gülmek suç mu?
acaba lilith de çarpıkmıydı??arkadaşım sen mail atmadın henüz değilmi bu konuyla alakalı.
mitolojik ögeler genelde ya çok ürkütücü ya da çok güzel olur lilith güzeldir sanıyorum ama içi kötü yahuben bir kadın doktora mail attım cevap bekliyorum bakalım ,memko sen istanbul da mısın ?
kova kova döksün. hatta bıraksın kapı kacağı bizi o dolgunun içine daldırsın.
konudan sapan birileri varsa memkoyla benim. ikimizi de atacaklar sonunda. kızmasınlar bize nolur. gülmek suç mu?
yok arkadaşım Sakaryada yaşıyorum ben.istanbul çokda uzak sayılmaz.inşallah en kısa sürede yanıt verir.
sende haklısın gün boyu çeşitli sebeplerle kafa patlatıyoruz buraya gelince biraz rahatlamak istiyor insan
arkadaşım ben ,senle yazışınca sanki içime cem yılmaz kaçıyor.tamam cem yılmaz abartı oldu biraz ata demirerde olabilir yada ne biliyim işte gülesim,güldüresim geliyor.
çok haklısın arkadaşım.aslında bugün o kadar gergin bir geçirdimki yıllar varki bu kadar gerilmemiştim.bu yaşımda hala yeni şeyler öğreniyorum.mesala çok iyi olrsan tepene çıkarlar,iyi niyetini süistimal ederler gibi.bugün ilk dafa çizgimden çıkıcak sabrımı taşırıcak duruma getirdiler beni.hala öğrenemedim herkese gülmemem ,iyi niyet göstermemem gerektiğini .ama işte insanın içinde olmayınca ne kadar zorlarsam zorliyim olmuyor.
bana da öyle oluyor. ikimiz de hem şakadan anlıyoruz hem şaka kaldırabiliyoruz. başkasıyla gülerken insan acaba darılır mı diye tereddütte kalıyor. bu arada cem yılmaz da ata demirer de olur aman şafak sezer kaçmasın da. :18:
herkese gülmeyeceksin zaten memko. hele iyi niyet asla. hayatında değer verdiklerin yanında olsun belki ailen eşin çocuğun gerisi hiç mühim değil. kendini yıpratmaya değmiyor . çizginden taşmana da gerek yok o tip insanlarla arana öyle kalın bir çizgi koy ki sinirlenmene gerek kalmasınbak son bir kaç sene de daha çocuk yaşımda o kadar çok şey yıprattı ki . ne oldu biliyor musun ? 2 kez ameliyat oldum ve sağlık sorunlarım devam ediyor. kısacası dert etme .
çok haklısın arkadaşım.aslında bugün o kadar gergin bir geçirdimki yıllar varki bu kadar gerilmemiştim.bu yaşımda hala yeni şeyler öğreniyorum.mesala çok iyi olrsan tepene çıkarlar,iyi niyetini süistimal ederler gibi.bugün ilk dafa çizgimden çıkıcak sabrımı taşırıcak duruma getirdiler beni.hala öğrenemedim herkese gülmemem ,iyi niyet göstermemem gerektiğini .ama işte insanın içinde olmayınca ne kadar zorlarsam zorliyim olmuyor.
Allahım en kısa sürede şifanı versin inşallah arkadaşım.dermansız dert vermesin.çok şükür yıllar geçmesine rağmen beni bebek gibi şımartan,yanımdan ayrılmayan bir eşe sahibim,sağlıklı çocuklara sahibim.bu bile batıyor bazı insanlara.rabbim herkesin gönlüne göre versin.daha öncede yazdığım gibi kimsenin yatını katını ,mutluluğunu kıskanmam tek kıskandığım şey güzel bacaklı bayanlar.bak işte onları kıskanmaktan alamıyorum kendimi.
herkese gülmeyeceksin zaten memko. hele iyi niyet asla. hayatında değer verdiklerin yanında olsun belki ailen eşin çocuğun gerisi hiç mühim değil. kendini yıpratmaya değmiyor . çizginden taşmana da gerek yok o tip insanlarla arana öyle kalın bir çizgi koy ki sinirlenmene gerek kalmasınbak son bir kaç sene de daha çocuk yaşımda o kadar çok şey yıprattı ki . ne oldu biliyor musun ? 2 kez ameliyat oldum ve sağlık sorunlarım devam ediyor. kısacası dert etme .
hep gülümsemek olmaz memko arada pençelerini de göstereceksin ki duracakları yeri bilsinler. eşinle, çocuklarınla mutlu ol gerisi yalan dolan.
tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. biz bayağa bayağa kıskanıyoruz hadi sen de itiraf et. onlara var da bize niye yok. biz de istiyoruz işte.
pençemi gösterdim ama ona yetişmem mümkün olmadı yinede.Rabbim sanada benimki gibi bir eş nasip etsin,sana edebileceğim en güzel dua bu olur inanki.
teşekkür ederimhehe kıskanmak değilde özeniyor insan ya..
çok teşekkür ederim umarım. ya aslında yapım bu bu tarz şeyleri kıskanmam ama dediğim gibi daha iyi olabilirdi diye özeniyorum tabi ki :) birde iki gözü normal renkte olan insanlara özeniyorum
hoş geldin canım arkadaşım.evet ya elcere sormak lazım.Elcerrrrr arkadaşım ne diyorsun bu dolgu işine.yapmayan doktora sorsan zararlı diyicek,yapana sorsan hiçbir zararı yok diyicek.ne bileyim kalıcılığı 8 yıla kadar olabiliyormuş(,8 yıl sonrada kim öle kim kala) , okuyunca ümitleniverdim.hem belki fiyatıda uygundur diye düşündüm.bilmiyorum kafam karıştı biraz.nette baktım sadece 2 dr un adı geçiyor yapan.
kızlar yazdıklarınızı okuyunca ümitlerim giderek artıyor .bi 5-10 yıl önce böyle bir amelıyatın varlıgından bıle haberdar degıldım.şimdi ayrntılaryla ogrenmeye basladık.bide tam sonuclarıyla ögrensem,içime sinse parayı bırıktırıp yaptırıcam.biraz fotoooo ya habibeler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?