Bacak dolgusu yaptıran var mı?

mavi göz güzeldir canım ya neden alışamayasın. mavi lens tak gör kendini nasıl olacaksın diye. bilgisayarda resminde diğer gözünü de maviye boya. ona bak sürekli alışırsın.

mavi oluosa bnde lazerle yaptırayım.kahve gözlere renkli lens takmaktan bıktı zavallı gözcüklerim:)

vanillasky;beyaz tenliyim casper gibi mavi sırıtmaz belki de . kompleksli algılanır mıyım bilmiyorum ? yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum..

esrabuket; lazerle yapılıyor.forumda duyurdu bir arkadaş. bak istersen

vanillasky;beyaz tenliyim casper gibi mavi sırıtmaz belki de . kompleksli algılanır mıyım bilmiyorum ? yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum..

esrabuket; lazerle yapılıyor.forumda duyurdu bir arkadaş. bak istersen

bence de düşünme yaptır. beyaz tenliymişsin bir de mavi gözlerle fıstık gibi olacaksın. kompleksle ne alakası var. ayrıca gözlerin zaten kahverengi olmaz tekrar. benim bildiğim sadece kahverengi gözü maviye dönüştürebiliyorlar lazerle. ama tabi bilime güven olmaz her an değişebilir. :))

şu çarpık bacaklarımızada lazerli tek seanslı bir çözüm bulunsa.maliyetide düşük olsa,çokmu abarttım

tıp okumadığıma pişman oldum
halbuki müthiş şeyler yapabilirdik sizlerle.
eskiden burnumu büyük sanardım anladım ki ergen bunalımı.
göğüslerimi küçük sanardım anladım ki kadınlık bunalımı.
bacaklarımı eğri sanardım.. dur bi dakika gerçekten eğri ..

şu çarpık bacaklarımızada lazerli tek seanslı bir çözüm bulunsa.maliyetide düşük olsa,çokmu abarttım

hiç abartmadın. zaten hakkımız olan bir şey için minik bir servet harcayacağız. bu çok dokunuyor bana. :)) hapı falan olsa bunun da içsek düzelseler ne olur sanki. vitamin eksikliğinden değil mi bu durum sonuçta.

arkadaşlar ben çıkıyorum.bugün yaşadığım gerginliğin ardından ne kadar uyku tutar bilmiyorum ama.Allah herkesin kalbine göre versin.seviyorum sizleri.iyi geceler.umarım yarın grşz.

harikasın.blacheartlilith(he he bakarak yazdım)sanki yavaş yavaş seninde içine cem yılmaz kaçıyor gibi geldi.hadi ben kaçtım.

arkadaşlar ben çıkıyorum.bugün yaşadığım gerginliğin ardından ne kadar uyku tutar bilmiyorum ama.Allah herkesin kalbine göre versin.seviyorum sizleri.iyi geceler.umarım yarın grşz.

iyi geceler. yum gözlerini ve sütun gibi bacaklarınla komşunu tekmelediğini hayal et. ohh iki mutluluk bir arada. sonra da mışıl mışıl uyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…