mavi göz güzeldir canım ya neden alışamayasın. mavi lens tak gör kendini nasıl olacaksın diye. bilgisayarda resminde diğer gözünü de maviye boya. ona bak sürekli alışırsın.
mavi oluosa bnde lazerle yaptırayım.kahve gözlere renkli lens takmaktan bıktı zavallı gözcüklerim:)
oyyyyyy şimdi bozdun beni işte
tabiki yaptır düşünme bile.insanlar şu anki göz rengini gördüğü için yadırgamaz bence.sadece uzun yıllar görmeyenler şaşırabilir.
esra o anlamda söylemek istememiştim afedersin :)
memko; düşünsene çocukluk fotoğrafında kahve gözlü genç fotoğraflarda mavi
canım ben başarı bursu alıyorum. aylık bin lira civarı :)geri ödemesiz.
arkadaşım önce tebrik ediyorum.sonrada merakıma yenilip soruyorum.hangi bölümü okuyorsun.
canım ben başarı bursu alıyorum. aylık bin lira civarı :)geri ödemesiz.
arkadaşım önce tebrik ediyorum.sonrada merakıma yenilip soruyorum.hangi bölümü okuyorsun.
makine mühendisliği :) teşekkür ederim
vanillasky;beyaz tenliyim casper gibi mavi sırıtmaz belki de . kompleksli algılanır mıyım bilmiyorum ? yaptırmalı mıyım onu da bilmiyorum..
esrabuket; lazerle yapılıyor.forumda duyurdu bir arkadaş. bak istersen
ben de merak ettım yahu
makine mühendisliği :) teşekkür ederim
Allah mezuniyetinide göstersin canım.banada yakında saflık derecesinde iyi niyet başarı bursu verirse devlet hiç şaşırmam.
bence de düşünme yaptır. beyaz tenliymişsin bir de mavi gözlerle fıstık gibi olacaksın. kompleksle ne alakası var. ayrıca gözlerin zaten kahverengi olmaz tekrar. benim bildiğim sadece kahverengi gözü maviye dönüştürebiliyorlar lazerle. ama tabi bilime güven olmaz her an değişebilir. :))
ben de merak ettım yahu
vanilla;senin gibi ön yargısız insanlar kaldı mı yahu !eğer yaptırırsam buraya koyacağım fotoğraf. kahverengi olmaz tekrar evet ama bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..
esra ;makine mühendisliği okuyorum.. ilk 100 bursu alıyorum devletten
bence de düşünme yaptır. beyaz tenliymişsin bir de mavi gözlerle fıstık gibi olacaksın. kompleksle ne alakası var. ayrıca gözlerin zaten kahverengi olmaz tekrar. benim bildiğim sadece kahverengi gözü maviye dönüştürebiliyorlar lazerle. ama tabi bilime güven olmaz her an değişebilir. :))
Allah mezuniyetinide göstersin canım.banada yakında saflık derecesinde iyi niyet başarı bursu verirse devlet hiç şaşırmam.
iyi niyetlisin ve öyle kal. ama saf olma üzülürsün çünkü. teşekkür ederim ayrıca
vanilla;senin gibi ön yargısız insanlar kaldı mı yahu !eğer yaptırırsam buraya koyacağım fotoğraf. kahverengi olmaz tekrar evet ama bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..
canım benim litith nazire mi yaptın anlamadım ama Allah hak eden herkese güzel şeyler versin.vakti zamanında ben de istanbulun iyi üniversitelerinde 2 bölüm okudum söylemesi ayıp.başarılar dilerim.er geç benim veya meslektaşlarımın eline düşersiniz guzum:)
kimse önyargıyla yaklaşmaz bu duruma emin ol. sen sadece ne istediğine karar ver ve sonra da istediğin şeye sahip ol.
şu çarpık bacaklarımızada lazerli tek seanslı bir çözüm bulunsa.maliyetide düşük olsa,çokmu abarttım
canım benim litith nazire mi yaptın anlamadım ama Allah hak eden herkese güzel şeyler versin.vakti zamanında ben de istanbulun iyi üniversitelerinde 2 bölüm okudum söylemesi ayıp.başarılar dilerim.er geç benim veya meslektaşlarımın eline düşersiniz guzum:)
kimse önyargıyla yaklaşmaz bu duruma emin ol. sen sadece ne istediğine karar ver ve sonra da istediğin şeye sahip ol.
esra;vuhhuuhh. meslek ne yahu gözümü korkuttun? senide ayrıca tebrik ederim iki bölüm okumak gerçekten güzel.
vanilla; haklısın aslında. neden buradayız ki zaten. istediklerimize sahip olmak için.kimseye zararı olmayan bir şeyden neden çekiniyorum bende anlamıyorum . sağol daha iyi düşünmemi sağladın
tıp okumadığıma pişman oldum
halbuki müthiş şeyler yapabilirdik sizlerle.
eskiden burnumu büyük sanardım anladım ki ergen bunalımı.
göğüslerimi küçük sanardım anladım ki kadınlık bunalımı.
bacaklarımı eğri sanardım.. dur bi dakika gerçekten eğri ..
arkadaşlar ben çıkıyorum.bugün yaşadığım gerginliğin ardından ne kadar uyku tutar bilmiyorum ama.Allah herkesin kalbine göre versin.seviyorum sizleri.iyi geceler.umarım yarın grşz.
esra;vuhhuuhh. meslek ne yahu gözümü korkuttun? senide ayrıca tebrik ederim iki bölüm okumak gerçekten güzel.
teskkurler.ben de avukatım güzelim.bizim elimize düşme.düştüysen başın dertte demektir.hayatta illaki bi avukata ihtiyacı oluyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?