Bacak dolgusu yaptıran var mı?

harikasın.blacheartlilith(he he bakarak yazdım)sanki yavaş yavaş seninde içine cem yılmaz kaçıyor gibi geldi.hadi ben kaçtım.

bence de öyle oluyor sanki. insan kendisiyle alay edebildiği zaman mutlu. alınganlardan hoşlanmam hıh. kaç kaç :) iyi geceler ,tatlı düşler..

Canlarım benim ya çok tatlısınız yaaaa. Yazdıklarınızı dikkatle okuyorum. Annemin yanında olduğum için pek yazamıyorum. Kimle yazışıyorsun öle diyor hemen. Aman çarpıntısını tutturmayayım.
Öncelikle black.... ve esrabuketi başarılarnızdan dolayı çok tebrik ederim. Oh oh artık bizi buradan top sökmez. Birlikten güç doğar. Mühendis, avukat, öğretmen, doktor, ve en önemlisi de iyi kalpli insanlar. İyiki buraya üye olmuşum ve sizleri tanımışım. Hep aklım burada. Öpüyorum hepinizi.

Bu tarif mi? Ama kim istediğini unuttum.

merhaba arkadaşlar birkaç gündür bakamadım,taşınma telaşım var ev arıyorum vs vs...kafam bir milyon oldu.

muhteşem bacaklarımın fotoğraflarını yollamıştım internetten birkaç doktora.

bugün yanılmıyorsam Volkan Tayfur gibi birinin asistanı aradı.adını tam hatırlayamadım:)

ve benim hayallerimi suya düşüren cümleyi kurdu,yağ enjeksiyonu birinci seans 6000,ikinci seans 4000,üçüncü seanstan sonra ben

koptum zaten rakamı hatırlamıyorum.

çok pahalı bu yaaa,diğer seanslar da mı parayla oluyor,ben onları müesseseden sanıyordum

angelis arkadaşım bir tek senin bacak fotonu göremedik.bir tane fotocuk koysanda gözlerimiz şenlense ya

Haklısın memko, coming soon ozaman şuan ülkemizin çekmeye mahkum olduğu vize çilesi için uğraşıyorum evraklar vs. Sonra tatile gidicem dönüşte halledicem inşallah

Memko ya sorma bende de var bi tane, aramızda bi bucuk yaş var ama baya bi fark var 10 cm boy ve mükemmel bacaklar. Hatta kardeşim bacaklarıyla ünlüdür yani. Topuklu giyip çıktı mı of.. neyse daha devam edemicem

Son düzenleme:

Bu ne güzel bişey ya, ben şahsen isterdim kahverengi zaten çok sıradan, mavi gözlere de çocukluğumdan beri zaafım var :)
Kromozom Bozukluu hret Getirdi (Galeri)- haber365.com
Ayrıca bak bir çok ünlü var gözleri farklı olan ve bence çok hoş; özellikle baştaki kadın kate bosworth hollywoodun en yakışıklı erkeklerinden biriyle çıkıyordu; alexander skarsgard, ki kendisi de true blood isimli dizide oynuyor, o dizide de vampirlerin tanrısı olan bir kadın var adı da Lilith yaaa bunlar hep alakalı

Son düzenleme:

Sizlerden de ALLAH razı olsun arkadaşım, ne demek birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize...
Sayfada olması lazımdı olmazsa yeni foto eklemeye çalışırım...
Bende tekrar yag alınmasın diye donduralım demiştim yaptırmıstım hatta seans olarak ta ama sonrasında pek yararını görmedim.Araştırdım donmuş yağın etkisinin olmadıgını öğrendim.Sanırım içerisindeki hücreler ölüyor.Ama sen tekrar ücret ödemiceksen denenebilir.Birde ben sigara kullanıyordum ondan da etkisini görmemiş olabilirim.Çünkü bütün doktorlar o zaman aynı şeyi söylemişti sigara kullanıyosan yag enjeksiyonunun hiç bir etkisi olmaz bırakmalısın diye..

farklı olduğu için çok beğenen oluyor evet ama sürekli bir şeyler açıklamak zor oluyor biliyor musun. hani şöyle düşün. en ufak bir otobüste , markette sürekli soruluyor aa neden böyle diye. zor oluyor. aslında mila kunis ,kate bosworth gibi ünlüler memnun. ama onlar ''ünlü'' lilith candır canım o değilde bana internet üzerinden bir iskandinav arkadaşım çoook eski zamanlarda iskandinavların göz rengi farklı olanlara büyücü dediklerini söylemişti moralim baya bozulmuştu

teşekkür ederim mendis :) dediğin doğru gerçekten ileride iyi bir referans olursam burada ki samimi gördüğüm insanlara faydalı olmak isterim. iyilik yanaklarınıza yapışsın hepinizin.

ya tabi bizim insanımız biraz görgüden eksik sınırları koyamıyor her zaman, ısrarla siz dediğiniz birinin size sen diye hitap etmesi gibi (ki en sinir olduğum şeylerden biridir) bundan dolayı orda burda durdurup "şişt hacı senin gözler nie böyle" diyenlere cevap vermemek lazım tabi bu bahsi geçen isimler de zaten ünlü olmalarına katkısı olduğu için memnunlardır eminim, ama bence ünlü veya değil, sıradışı olmakta sakınca yok allah korusun bir eksiklik noksanlık olmadığı sürece.. bazen işte tam bu sıradışılıklar insanı o kişi yapan özellikleridir, güzeldir yani

doğru söylüyorsun. ben bu forumda bir üye bana ısrarla sen diye hitap ediyor diye kaç kere uyardım birinci tekil ağızla konuşuyor diye sonra üye beni çıldırttı banı yedim bak gene sinirlendim aklıma gelince
aslında doğru söylüyorsun bazı şeyler insana has. yara izi ,saçın bir yerinde ki farklılık,doğum lekesi vs gibi :) iyi düşüncelerin için teşekkür ederim

Benim de yanık izim doğum lekesine benziyor.hem baldırlarımdaki morluklarla da çok farklıyım he he
Şaka bir yana benim de bir gözü kahve bir gözü mavi arkadaşım vardı, lens takardı bir gun takmamış, bilemedim tabii daha önce görmemiştim. Lensin mi düştü demiştim, cahillik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…