evet canim bende duymustum sigara kullananlarda etkisi olmadigini.sirf bu yüzden ameliyattan bir ay önce sigarayi biraktim.bakalim nolucak.sende hicmi kalmadi.hepsimi eridi
Eşim geldi. Gece yüklerim maalesef
ayrica Türkiyede aquafilling yapan 14 doktor ismi liste halinde bir sitede.
hyaluronik aside göre daha güvenli oldugu yaziyor hep..acaba yaptiranlar ne düsünüyor,keske onlari bulabilsek?cok mu yumusak acaba bu dolgu?dokununca nasil hissediliyor acaba?
bir yerde de aqualift den bahsediyor,esasi aqualift sanki kopyasi aquafilling diye geciyor,dikkatli olun diyor...
blackhearthlillith bilgin var mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-estetigi/553934-radiesse-yaptirip-sorun-yasayan-var.html bu sayfadaki kadınlara ulaşsak ne güzel olur. aqualift aquafilling adıyla yapılıyormuş. adını niye değiştirmişler ki sanki. bu hoşuma gitmedi benim.
arkadaslar burda aquafilling yapan bi doktora telefon etdim kendisi yoktu sekreteri ile konustum..bu doktor macrolone icin 100 ml fiyati 360 euro yazmis,aquafilling icin tam fiyat vermedi,2 kati mi olur dedim,iki kati degil ama daha pahali dedi sekreter..500-600 mü acaba?verilecek miktar artdiginda ücreti direk katlamayip uygun fiyat yapiyormus..tabi tam fiyati görüsmeden sonra veriyor anladigim kadariyla..görüsme de 100 euro..fiyat ögrenicez sadece ne olacak ki...Türkyede fiyatlar nasil acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-estetigi/553934-radiesse-yaptirip-sorun-yasayan-var.html bu sayfadaki kadınlara ulaşsak ne güzel olur. aqualift aquafilling adıyla yapılıyormuş. adını niye değiştirmişler ki sanki. bu hoşuma gitmedi benim.
arkadaşım mrhb.bende baktım hemencik o sayfaya da pek bir bilgiyok.bir kaç yaptırdım güzel oldu diyen var ama sonuç???
sonuç yaptırıp memnun olmaları işte.bir sayfada da biri doktora sormuş neden adı aquafilling diye aqualift isminin patenti alınamamış o yüzdenmiş. bilmiyorum ki ya. elcere doktorun söylediği fiyatlar güzel aslında ama burda kesinlikle daha pahalıdır.
güzel derken 4000 lirayı buluyor.eeee diz içlerindende yağ aldırmak gerek oda 2,5 bin lira.dr ,hastene masrafı derken bayyaaa bir külfetli görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?