Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sağ olun canlar :)
Ikicanimvar keşke sen de iyi hissetsen.

Halime binlerce kez şükürler olsun en azından artık bol paça pantolon giyinmek zorunda değilim. Kapri yada dar paça giyebiliyorum. Benim için bu bile mucize gibi bişey
Yalnız ameliyat sürecinde öyle çok acı cektimki birazcık buna degsin isterdim. Sonuçta sütun gibi bacaklarimin olmayacağının farkındaydım ama en azından 2 bacagimda eşit olsun isterdim. Ama yinede mutluyum 15 gün sonra tatile gideceğiz ve ben ilk defa kendimi kasmiyorum.
İzler içinde extra kapatıcı almadım ama elimdekilerle belki biraz azaltabilirim.

iyi yolculuklar canim.inslh istedigin gibi olur hersey.bizi merakta birakma.sag salim dön bize gene:)

canım iyi yolculuklar iyi haberlerini bekliyorum:))

Yenidecim bencede senin bacakların gayet güzel valla bak laf olsun diye demiyorum gerçek . Rahatlıkla şortunu minini giy ve çok inceleme. Ben de kendilerimin eskisinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Bence biz biraz mükemmelliyetçi miyiz neyiz?. Döndün mü tatilden?

Elcer sana da iyi yolculuklar. Sağsalim git sağ salim dön. Bizi habersiz bırakma.

Son düzenleme:

döndüm ben. aslında son yüklediklerimi ameliyat olmamış arkadaşlar için koydum, erime durumunu merak edenler için. memnunum ben genel olarak. ama sen de memnun ol. eskisinden elbette farklı. hani bir fotoğraf koymuştun, elbiseli, topukluyla. yine öyle süslü bir fotoğraf koysan da şenlensek :)

ne kadar güzel anlatmışsın. AYNI SORUNU HEPİMİZ GALİBA YAŞIYORUZ. BEN ÖĞRETMEN OLMAMA VE EŞİM DOKTOR OLAMASINA VE MADDİ BİR SORUNUMUZ (ÇOK ŞÜKÜR) OLMAMASINA RAĞMEN OLAY HEMEN İŞİN MADDİ BOYUTUNA DAYANIYOR.NE GEREK VARA DÖNÜŞÜYOR. Bİ DE BEN ZONGULDAKTA YAŞIYORUM . EİŞİMLE GİDİP DOKTORLA GÖRÜŞMEYELİM. İSTANBUL VEYA ANKARADA YAŞIYOR OLSAYDIM HABERİ BİLE OLAMAZDI GİDER YAPTIRIRDIM

arkadaşım mutluluğun daim olsun inşallah.yazdığın gibi bol paçadan kurtulmak bile iyi hissetmeye yeter.

burası gittikçe Öğretmen topiğine dönmeye başladı.okullar açılınca öğretmenlerin bacaklarına daha dikkatli bakıcam artıkarkadaşım eşin dr sa seni ondan iyi kim anlıyıcak.hem illaki bu konuyla ilgili bilgisi vardır ve sende faydalanırsın önerilerinden.hatta bizimlede paylaşırsın belki.

şu silikon ameiyatlardan 1 hafta sonra işbaşı demeleri ne kdar dogru acaba ?

hiç doğru değil :) benim silikon ameliyatım iyi geçti buna dayanarak gelen iş teklifini kabul ettim ama olmadı.çünkü ayakta fazla kalmamak gerekiyor.Ayaklar şişiyor , sürekli uzatma ihtiyacı duyuyorsun.zorlayıncada agrı yapıyor.

arkadaşlar bizde yarın sabah yola çıkıyoruz .15 günlük bir tatil programı yaptık.burdaki kadar sık olmasada arada bir girer bakarım tabi,merak ederim yazdıklarınızı.sakın ben dönene kadar foto yüklemeyin ,beni bekleyin.hep buradakilermi görücek güzel bacaklarımı ,azıcıkta Ege görsün sütun bacaklarımı.onlarda sıkılmıştır zaten güzel bacak göre göre(nereye kadar)onlar içinde değişiklik olur.hem belki yanınca akşam etek felan giyinirsem ,karanlıkta pek belli olmazlar.

Oooooo on beş gün çok uzunmuş arkadaşım. İyi eğlenceler diliyorum. Arada bir gel yokla bizi:)
Gönlünce giy istediğini. Giyemeyenlere de cesaret ol ki rahatlasın millet. Ablam giydi tatilde yanımda. Gördük bizim gibi birkaç yerli turist :) oh dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…