rosehouse aramıza hoşgeldin.
fotoğrafının altında sorduğum sorunun cevabınıaldım bana doktorunun kim olduğu nu söyleyebilirmisin yani baş harflerle tabiİnsallah dediğin gibi olur bakalım doktor ne diyecek
arkadaşlar meraba,
uzun zaman oldu girmeyeli.yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,olamayanlara da bol şans diliyorum.kısaca anlatıyım merak edenler için durumumu.ameliyatımın üstünden 2,5 ay geçti(yağ enjeksiyonui,doktorum a.k).hiç morluğum yok ancak kanül izlerim hala pembe birazcık küçüldü sadece .şişlikler indikten sonra herhangi bi erime hissetmedim ben sanki aynı duruyo gibi.yağ alınan yerlerde hafif uyuşukluk var.bacaklarımdan memnunum ama rötuş şart arkadaşlar tek seansta çok zor.örneğin yüksek ökçeli ayakkabı giymek biraz sıkıntı yaratabiliyo,çünkü bacaklar ayrık duruyor.
beklentiimi makul tuttuğum için çok mutluyum,bütün yaz çeşit çeşit elbise şortlar giydim.pantolon giyersem de dar paça tabi,bol bol resim çektim kısacası yılların acısını çıkardım.darısı isteyen herkesin başına.rabbim yardımcınız olsun inşallah.
gelelim size asıl sölemek istediğim şeyee: HAMİLEYİM!!! bugün öğrendim 4 haftalıkmış ve ilk sizle paylaşıyorum.artık benim için bacak off bebek inn:) herkesin gönlüne göre versin allah...sutun gibi bacaklar diliyorum hepinize...
yükledim kızlar bi bakın
ara ara yaziyorum buraya. eski takipcilerdenimsubatta yaptirali 2 yil bitecek..hamilelikten sonra epey kilo kaldi bende ama yaglarin buyuk kismi duruyo hala..kilo alinca da ilk orasi sisti. sanirim kilolar gidince orasi da inecek o zaman yaglarin ne kadari kaldi daha ne soyleyebilirim. ama kesinlikle ilk halinden daha iyi. hic pisman olmadim yaptirdigima ki ben cok sikinti cektim iyilesme surecinde..dizime yag kacti, korse ayaklarimi kesti ,canim cok yandi vs vs...sayet kilolarimi vedikten sonra tatmin eici bir sey kalmamissa 2. yi bile dusunuyorum..ankarada oldum ben.f.b. ye
arkadaşlar meraba,
uzun zaman oldu girmeyeli.yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,olamayanlara da bol şans diliyorum.kısaca anlatıyım merak edenler için durumumu.ameliyatımın üstünden 2,5 ay geçti(yağ enjeksiyonui,doktorum a.k).hiç morluğum yok ancak kanül izlerim hala pembe birazcık küçüldü sadece .şişlikler indikten sonra herhangi bi erime hissetmedim ben sanki aynı duruyo gibi.yağ alınan yerlerde hafif uyuşukluk var.bacaklarımdan memnunum ama rötuş şart arkadaşlar tek seansta çok zor.örneğin yüksek ökçeli ayakkabı giymek biraz sıkıntı yaratabiliyo,çünkü bacaklar ayrık duruyor.
beklentiimi makul tuttuğum için çok mutluyum,bütün yaz çeşit çeşit elbise şortlar giydim.pantolon giyersem de dar paça tabi,bol bol resim çektim kısacası yılların acısını çıkardım.darısı isteyen herkesin başına.rabbim yardımcınız olsun inşallah.
gelelim size asıl sölemek istediğim şeyee: HAMİLEYİM!!! bugün öğrendim 4 haftalıkmış ve ilk sizle paylaşıyorum.artık benim için bacak off bebek inn:) herkesin gönlüne göre versin allah...sutun gibi bacaklar diliyorum hepinize...
çook sevindim canım bebeğin için darısı başıma inş :)hayırlı uğurlu olsun:)
Çok sevindim. Çifte mutluluk yaşadın. Hem hayalindeki bacaklara kavuştun hem de minnacık sevimli mi sevimli bir bebiş senin olacak. Şanslı yılınmış desene. :)) Konu bebek olunca çok seviniyorum ben ya.
gözün aydın canım,Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.ve isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.ayrıca bacaklarından memnuniyetinede ayrıca sevindim.
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam (istemeyerek de olsa)kürkçü dükkanına geri döndüm. Bugün de malum okula başladık. Tüm öğretmen arkadaşlarıma sağlıklı, kazasız belasız geçmesini dilerim. Çocuğu okula gideceklere de başarılı bir yıl dilerim.
Son halimin resmini çektim. Bence çok eridi.
amin canım,baş dönmesinden kasık ağrısından ölüyorum kaç gündür.ama değer yeter ki o sağlıklı olsun...
inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.henüz çok yeni benimkisi kesesi bile görünmedi daha.aklıma türlü türlü şeyler gelio insanın aklına,inşallah sağlıklıolur.
arkadaşlar meraba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?