Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşım fotograflar yanıltıcı olabilir ama benim gördüğüm kadarıyla senin bacakların yamuk değil sadece alt bacak biraz ince, son hali ise cok güzel bence icin rahat olsun.

ara ara yaziyorum buraya. eski takipcilerdenim subatta yaptirali 2 yil bitecek..hamilelikten sonra epey kilo kaldi bende ama yaglarin buyuk kismi duruyo hala..kilo alinca da ilk orasi sisti. sanirim kilolar gidince orasi da inecek o zaman yaglarin ne kadari kaldi daha ne soyleyebilirim. ama kesinlikle ilk halinden daha iyi. hic pisman olmadim yaptirdigima ki ben cok sikinti cektim iyilesme surecinde..dizime yag kacti, korse ayaklarimi kesti ,canim cok yandi vs vs...sayet kilolarimi vedikten sonra tatmin eici bir sey kalmamissa 2. yi bile dusunuyorum..ankarada oldum ben.f.b. ye

Tebrikler hopedesire yeni heyecanlara yolculuk :)
Çok sevindim senin için

Tekrar hoşgeldin fikirdelisi. İkicanımvar da senin doktora yaptırdı ama o pek memnun değil bacakları güzel oldu ama doktor çok ilgisizmiş. Sana da öyle mi davrandı? Dış yanlardan yap aldı ve orada boşluk oluşmuş bir de izleri gidermek için para istemiş rotuşu da yine aynı fiyata yapıyormuş. Aklım karıştı sen bunlara rağmen memnun musun yine ona mı yaptırırsın?

hopedesire çok sevindim tebrik ederim canım. Gerçekten çifte mutluluk. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlere.

Merhaba arkadaşlar. Dün akşam (istemeyerek de olsa)kürkçü dükkanına geri döndüm. Bugün de malum okula başladık. Tüm öğretmen arkadaşlarıma sağlıklı, kazasız belasız geçmesini dilerim. Çocuğu okula gideceklere de başarılı bir yıl dilerim.
Son halimin resmini çektim. Bence çok eridi.

Yeni dönemimiz hayırlı olsun :)
Kontrole gitmeyi düşünüyor musun mendis? Ben eylül içinde gidicem fırsat bulursam. Oğlum bire başlayacak çünkü , uygun bir zaman bulmam lazım.

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin.henüz çok yeni benimkisi kesesi bile görünmedi daha.aklıma türlü türlü şeyler gelio insanın aklına,inşallah sağlıklıolur.

aklına hiç kötü şey getirme iyi düşün iyi olsun :)ben eminim sağlıklı ve çoook tatlı bir bebiş olcak annesi:)

canımmm.... hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar özledim sizi. ben iyiyim. ama yoğunluktan bakamıyorum.
yine ara ara takip etmeye çalışacağım. elcer operasyon olmuşsun geçmiş olsun.
ikicanımvar memnuniyetini yazmışsın adına sevindim canım.
benim de 8 ay bitti. memnunum şort ile düz sandalet giyince falan ama tabii ki topuklu ayakkabıda boşluk çoğalıyor. he eskiden hiç giyemezdim topuklu-etek kombini şimdi giyebiliyorum en azından:)

rötuş için kışa doğru gün alacağım. herhalde yine ocak giibi olur.

öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…