Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slmmmm saddyyy amaliyat olmuşun sonunda çok sevindim pek giremiyorum nete geçmişi okumayada pek vaktim olmadı kime yaptırdın nerde yaptırdın maliyeti ne oldu canım inşallah sonuç yüz güldürücü olur çok sevindim adınaa

Yeni dönemimiz hayırlı olsun :)
Kontrole gitmeyi düşünüyor musun mendis? Ben eylül içinde gidicem fırsat bulursam. Oğlum bire başlayacak çünkü , uygun bir zaman bulmam lazım.

Evet kontrole gitmeyi düşünüyorum. Bu cuma yine izmire gideceğim düğün var. Pazar döneceğim. Bu hafta gidemem. Haftaya perşembe de annemle babam gelecek. Babamı dr.a götürecez. Haftaya da gidemem. Bilmiyorum artık ne zaman gideceğim. Aslında saat12:30da seminer bitiyor gitsem mi acabaaa? Amaan karşıya gitmek de uzak geliyor. Bakarım artık.

A oğluna da sana da hayırlı olsun. İnşallah çabuk alışır.

Son düzenleme:

Allah Allah ayni dr den bahsediyoruz dimi? ankaradaki f.b. ciddi anlamda sikintili gecti benim iyilesme surecim. doktor 2.sanssiz kisi oldugumu soyledi bugune kadar ve gercekten cok ilgilendi. belki hatadan kaynakli cektigim sikintilardandir bilemiyorum..2 hafta masaj yaptirdi bacaklarima..yaglar cok sertlesmisti. sag diz icime yag kacmisti cok cikik duruyodu. onu da bana hafif sedasyon verip enjektorle cekti ve alt tarafa yedirdi o yagi..benim bi yakinim da yaptirmisti benden 1 ay once o hic sikinti cekmedi..korse ayak bileklerimin ustunu kesti.hala izleri var ben israrla dis yanlardan yag alin demistim,o da bana israrla almiyorum dedi cok soyledim ama ki ben en fazla oralardan sikayetciydim. almadi.. bize 2. islem icin para alacagini soylemisti. ama genelde kimse 2. ye gelmiyo dedi. cogu kisi ilkini yeterli buluyomus..ben bakicam zayifladigimda cok az kalirsa tekrarini dusunuyodum.simdi kac para aliyomus?

5000 istiyormuş. Yani ilk ameliyatla aynı ücreti. Mesela İstanbulda ak var o ikinci işlem için kendi para almıyormuş sadece hastane masrafını ödüyormuşsun. İnsan alsa bile biraz daha az alır. İkicanımvar burada olsa da anlatsa keşke pek görmüyorum bu aralar. O ilgisizliğinden şikayetçi sense çok ilgili diyorsun. Ama ameliyattan sonra doktor görüşmemiş onla hep sekreterle muhatap olmuş. Ben de çok korktum bir aksilikte yaptığı işe sahip çıkmaz sorumluluk kabul etmez belki diye.

Arkadaşın ne durumda şimdi memnun mu hallerinden?

Son düzenleme:

ciddi misin? 5000 e mi cikmis fiyati? biz 3000 e yaptirmistik sanirim. tam hatirlayamiyorum ki.ipekce vardi ayni donem yaptirmistik o noldu acaba..ama bende sonucta diz icine yag kacti. bu dr nin hatasi sonucta. cok aci cektim ben..yani beni o sekilde birakamazdi. sag diz icim bariz cikik duruyodu..

3 ay önce 4500dü. Yıl ortasında zam yaptı kesin yılbaşında da yapar. Evet seninkinin doktor hatası olduğu çok netmiş o yüzden ilgilendi belki de. Aklım karıştı güzel bacak yapıyor ama yapmakla bitmiyor ki iş.

Fikirdelisi merhaba acaba senin de öncesi ve sonrası resimlerini görme şansımız var mı?

Fikirdelisi merhaba acaba senin de öncesi ve sonrası resimlerini görme şansımız var mı?

Arkadaslar selam
Uzun zaman önce bacaklarımı yaptırmaya katar verip sonrasında korktum ve vazgeçtim:)doktor olarak AK yı belirlemiştim
Bu doktora ameliyat olanlar kimler
Birileri bana yardımcı olabilir mi acaba?
Bir de arkadasa olarak eklemek ve özelden yazabilmek nesil oluyor
Teşekkürler

meraba arkadaşlar
benimde acilen ameliyat olmam lazım daha önce biraz takip ettim siteyi ama şimdilerde atamalar falan ilgilenemedim
şimdi gitmeden ameliyat olmak istiyorum istanbulda önerdiğiniz doktor varmı? AK duymuştum bu doktora yaptıranlar memnunmu?

Lütfennn bana yardımcı olun

merhaba.ben memnunum.sen de git bi görüş dr.la istersen.

arkadaşlarım nasılsınız, ameliyat olanlardan da haber yok, inşallah herkesler iyidir. haftaya öğrencili okul başlıyor benim için... zümreydi, kurallardı, ihtiyaçlardı derken nasıl vakit geçti anlatamam. dün kontrole gittiğimi yazamadım. kontrolde doktorum bacaklardaki erimenin normal olduğunu söyledi.fakat bacakta bir yağ tabakasının mutlaka oluşmuş olduğunu ; eğer istersem 2. seansı olabileceğimi söyledi. daha cümlesini tamamlaamadan ben evet 2. seansı olmak istiyorum dedim. rütuş olacak gibi. lokal anestezi ile yağ konacak. yerleri ameliyat günü çizilecek. burdan rutuş yapan arkadaşlardan rica ediyorum. deneyimlerini paylaşabilirler mi? en azından cuma günü yaptırıp pazartesi günü işe başlayabilir miyim. rapor almak problem değil ama 1 hafta öğrencilerim için büyük kayıp hele de yeni başlamışlarken... bu arada ameliyatımda ödediğim meblağın yarı fiyatına geldi. gene de beni güzel sarstı. kemerleri sıkmaya devaam...ama güzel bacaklı olmaya değer,

arkadaşlar ya istanbuldaki a.k ya ameliyat olanlardan rica etsem cevaplarmısınız,silikon ve yağ enjeksiyonunun(yani ayrı ayrı) fiyatı nedir acaba?bide ikinci işlem için sadece hastane ücreti alıyor demişsiniz bu ücret ne kadardır?

evet nebil bey ama iyi düşün yaptırmak istediklerin çok mu ? ben iç bacak diz içleri ayak bilekleri ve kalçamın yanlarında yağ aldırdım bacak içlerine yağ dolgusu yapıldı ..acılı bir süreçti bugün 9. günüm acılar tam geçmedi. yağ alınan yerlerin altı taş gibi ve korkunç kaşınıyor. genel anestezi ile oldum başka türlüsünü düşünemiyorum zaten. bildiğin bir ameliyat . ilk birkaç saatimde yaptığım en aptalca şey olduğunu düşündüm acıdan. henüz akıllıca olup olmadığına da karar veremedim.bacaklarımın çok güzel olabileceğinide düşünmüyorum artık . yağ dondurmayı dr la konuşmadım . tekrar yağ enjekte ettirmeyi hiç düşünmemiştim .ama üzerine para verseler aynı işlemleri tekrar yaptırmam zaten.

merhaba arkadaşlar,
özel mesaj ile soramadığım için buradan soruyorum ahmet bey ve nebil beyle mail yoluyla iletişim kurabilmem mümkünmü acaba?yani mail ile fotoğraf göndersem az çok yapılacak işlem ve maliyeti konusunda fikrini beyan edermi?ben hasan beyle bu şekilde iletişim kurabilmiştim ama birde bu doktorların önerilerini almak istiyorum.cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkürler.
ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum:)

resim yükledim arkadaşlar ama kalın bacaklarım hala kalın.
alka1 merhaba benim de bacaklarım kalın ben de istanbul'da a.k'ya inceltme ameliyatı olmayı düşünüyorum.benim de yanlardan bileklerden ve diz içlerinden yağ alınacak diz içindeki yağ da hemen altında bi boşluk var oraya enjekte edilecek rica etsem arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?fotoğraflarını görmek istiyorum da.a.k'ya muayeneye gittiğimde bana çok umut verici konuşmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…