çok şükür iyi diyeyimde iyi olayım:) bugün 9.günüm tabi ilk 4 güne göre daha iyiyim ama ayakta fazla kalamıyorum.yürüyorum ama aksıyorum, insanlar anlıyo mesela ayağına noldu diyolar.yapacak bişeyim yok yürümek zorunda kalıyorum.hareket ederken yine daha iyi ama özellikle sabit kalamıyorum çok kasılıyo o zmn yağ konulan yerler. bu gece 12 saat yolculuk yaptım mesela.dr 2 kişilik koltuk al demişti,öyle yaptım bende.başka türlü olmazdı ztn ayaklarımı hep uzatmam gerekiyo.mecburen ayaklanmaya başladım artık yarın iş de başlıyo.soranlara ayağımı burktum fln diye uydurucam bişeyler bakalım. benim hala biraz zorlanmalarım yani bu yürüyememeler ve ayakta duramamalar kişiden kişiye göre değişir,bende böyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bişey yok.bu konulan yağın miktarına bağlı sanırım.
çorapla şeklini pek anlayamıyodum.dün ilk defa banyo yaptım ve çorabı çıkarınca aynadan şöyle bi baktım ki o herşeye değdi işte:)
şekli hakkında yorum yapmak için daha çok erken biliyorum ama dayanamıcam dünkü çektiğim resimleride yüklücem şimdi.
Yeni dönemimiz hayırlı olsun :)
Kontrole gitmeyi düşünüyor musun mendis? Ben eylül içinde gidicem fırsat bulursam. Oğlum bire başlayacak çünkü , uygun bir zaman bulmam lazım.
Tekrar hoşgeldin fikirdelisi. İkicanımvar da senin doktora yaptırdı ama o pek memnun değil bacakları güzel oldu ama doktor çok ilgisizmiş. Sana da öyle mi davrandı? Dış yanlardan yap aldı ve orada boşluk oluşmuş bir de izleri gidermek için para istemiş rotuşu da yine aynı fiyata yapıyormuş. Aklım karıştı sen bunlara rağmen memnun musun yine ona mı yaptırırsın?
Allah Allah ayni dr den bahsediyoruz dimi? ankaradaki f.b.ciddi anlamda sikintili gecti benim iyilesme surecim. doktor 2.sanssiz kisi oldugumu soyledi bugune kadar ve gercekten cok ilgilendi. belki hatadan kaynakli cektigim sikintilardandir bilemiyorum..2 hafta masaj yaptirdi bacaklarima..yaglar cok sertlesmisti. sag diz icime yag kacmisti cok cikik duruyodu. onu da bana hafif sedasyon verip enjektorle cekti ve alt tarafa yedirdi o yagi..benim bi yakinim da yaptirmisti benden 1 ay once o hic sikinti cekmedi..korse ayak bileklerimin ustunu kesti.hala izleri var ben israrla dis yanlardan yag alin demistim,o da bana israrla almiyorum dedi cok soyledim ama ki ben en fazla oralardan sikayetciydim. almadi.. bize 2. islem icin para alacagini soylemisti. ama genelde kimse 2. ye gelmiyo dedi. cogu kisi ilkini yeterli buluyomus..ben bakicam zayifladigimda cok az kalirsa tekrarini dusunuyodum.simdi kac para aliyomus?
5000 istiyormuş. Yani ilk ameliyatla aynı ücreti. Mesela İstanbulda ak var o ikinci işlem için kendi para almıyormuş sadece hastane masrafını ödüyormuşsun. İnsan alsa bile biraz daha az alır. İkicanımvar burada olsa da anlatsa keşke pek görmüyorum bu aralar. O ilgisizliğinden şikayetçi sense çok ilgili diyorsun. Ama ameliyattan sonra doktor görüşmemiş onla hep sekreterle muhatap olmuş. Ben de çok korktum bir aksilikte yaptığı işe sahip çıkmaz sorumluluk kabul etmez belki diye.
Arkadaşın ne durumda şimdi memnun mu hallerinden?
ciddi misin? 5000 e mi cikmis fiyati?biz 3000 e yaptirmistik sanirim. tam hatirlayamiyorum ki.ipekce vardi ayni donem yaptirmistik o noldu acaba..ama bende sonucta diz icine yag kacti. bu dr nin hatasi sonucta. cok aci cektim ben..yani beni o sekilde birakamazdi. sag diz icim bariz cikik duruyodu..
ciddi misin? 5000 e mi cikmis fiyati?biz 3000 e yaptirmistik sanirim. tam hatirlayamiyorum ki.ipekce vardi ayni donem yaptirmistik o noldu acaba..ama bende sonucta diz icine yag kacti. bu dr nin hatasi sonucta. cok aci cektim ben..yani beni o sekilde birakamazdi. sag diz icim bariz cikik duruyodu..
Fikirdelisi merhaba acaba senin de öncesi ve sonrası resimlerini görme şansımız var mı?
meraba arkadaşlar
benimde acilen ameliyat olmam lazım daha önce biraz takip ettim siteyi ama şimdilerde atamalar falan ilgilenemedim
şimdi gitmeden ameliyat olmak istiyorum istanbulda önerdiğiniz doktor varmı? AK duymuştum bu doktora yaptıranlar memnunmu?
Lütfennn bana yardımcı olun
merhaba.ben memnunum.sen de git bi görüş dr.la istersen.
Doktor ilgili mi? Ameliyattan sonra da ilgisi devam ediyor mu hastasına karşı? Rötuş için ne kadar istiyor konuştun mu? Nasıl bir işlem uyguladı.Heyecanlandım birden kusura bakma. Ben de Ankarada olmayı düşünüyordum başka bir doktora hem de aynı fiyat ama çok ilgisiz para düşkünü biri diye vazgeçmek üzereyim. Bu doktora yaptırırım ben de belki çok sevindim. adının soyadının başharfleri nb mi?
resim yükledim arkadaşlar ama kalın bacaklarım hala kalın.
fotoğrafının altında sorduğum sorunun cevabınıaldım bana doktorunun kim olduğu nu söyleyebilirmisin yani baş harflerle tabi
alka1 merhaba benim de bacaklarım kalın ben de istanbul'da a.k'ya inceltme ameliyatı olmayı düşünüyorum.benim de yanlardan bileklerden ve diz içlerinden yağ alınacak diz içindeki yağ da hemen altında bi boşluk var oraya enjekte edilecek rica etsem arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?fotoğraflarını görmek istiyorum da.a.k'ya muayeneye gittiğimde bana çok umut verici konuşmuştu.resim yükledim arkadaşlar ama kalın bacaklarım hala kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?