Selam kizlar.Benim ameliyatin uzerinden 3 -3,5 ay gecti.Kardesimin dugunu icin yaptirmistim:)) 3 gun once kinasinda mini bir elbise giydim herkes hayran kaldi.Mukemmel degil ama eski haliyle kesinlikle giyemezdim.Allah her isteyene nasip etsi. Ben 2.ameliyati rutuj icin
Dusunuyorum.Gerekirse 3.yude yaptirip bacak konusunu kapatmak istiyorum.
Selam kizlar.Benim ameliyatin uzerinden 3 -3,5 ay gecti.Kardesimin dugunu icin yaptirmistim:)) 3 gun once kinasinda mini bir elbise giydim herkes hayran kaldi.Mukemmel degil ama eski haliyle kesinlikle giyemezdim.Allah her isteyene nasip etsi. Ben 2.ameliyati rutuj icin
Çok güldüm bu yazına. Benim isteğim nasıl da belli. Ne eş ne aş ne iş istiyorum sadece paraaa.Ama memkoya da para istiyorum o da aynı dertten muzdarip.
arkadaşlar özlmsr ile görüşen,yazışan varmı hiç.tek slikon taktıran oydu benim denk geldiğim oda hiç girmiyor.lütfennn gir ve bizi biraz bilgilendir arkadaşım.
5 eylülde girmiş foruma. Keşke bir ziyaret etseymiş bizi.Bu arada sen de hoşgeldin. Yoktun bir kaç gün.
hoşbuldum arkadaşım.ben anneme gittim ,dönüncede misafirle döndüm.arada kaçak kaçak baktım,hatta şimdide kaçak giriyorum.misafirim gidince rahat rahat girerim artık.şimdi çıkmak zorundayım ,yarın grşz arkadaşım.
Canlarımmm, dostlarımmm:))) Bugün daha iyiyim morluklarım azaldı bayağı. Biodermanın arnica kremini öneririm bana iyi geldi. Ödemi de alıyor. Çorabı da değiştim dizüstü aldım ohh rahatladım. Topuk arkalarım halaa çok kötü ama( Dikişler kurudu ama hala düşmedi. Çorap varken rahatım ama çorabı çıkardığımda dolgu yapılan yerler sanki düşecek gibi aşağı aşağı çekiliyor gibi acı veriyor. Terliksiz yere basamıyorum. Hafif topukluyla rahat basabiliyorum. Dolgu yapılan yerlerin morlukları azaldı ama ara sıra artıyor gibi bir anlam veremiyorum. Sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı. Sol bacağım çok güzel ama sağ hayır (
anasınıfı öğretmeni olmam itibariyle her yıl mezuniyet albümü gibi bir aktivitemiz mevcut. bu sayede çekilen fotoğraflarımı arşivliyorum. hepsinde pantolonlu ve DEMODE bir kılıkla. Allahım herkes yenilik peşindeyken ben o siyah kumaş pantolona sarıp sarmalamışım yıllarca kendimi. Ameliyat olmama rağmen hala etek giymeye çekiniyorum. Rutuştan sonra inşaallah giyerim.
Günaydın kızlar son haliyle foto ekledim foto biraz basık çıkıp beni şişman göstermiş ama zayıfım aslında:))))
Ben de yıllardır aynı problemi yaşıyorum.Cidden siyah pantolon milli oldu.Aynı şeyleri hissetmisiz.Bu durumu yasamayana anlatsan güler geçer.Yakınlarıma yarım yamalak bu durumdan bahsetsem saçmalama neyin var senin deyip geçiştiriyorlar.Kolay geliyor yasamayana....Erkek lisesinde okudum ben, cok az sayıda kız öğrenci vardı.Erkek arkadaşlar hep kendi aralarında bir lakabim olduğunu söyler şöyle bir tebessüm atarlardi.Hiç ısrarcı olmazdım öğrenmek için.Sanki bilmiyormuşum gibi....
Fikirdelisi merhaba acaba senin de öncesi ve sonrası resimlerini görme şansımız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?