Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Siz söyleyince az önce bende izledim pak farkedemedim çok fazla ayağa kalkmadı ama sanki bir değişiklik var gibi alt bacaklar kalınlaşmış sanki. İzlemeye devam..........

Tamam bekleyecem.

Ben de silikon istiyorum Bacaklarıma zaten başka bi yöntem kalinlastirmaz benimkileri lütfen kızlar fotolarjnizi nasıl görebilirim

Ben de silikon istiyorum Bacaklarıma zaten başka bi yöntem kalinlastirmaz benimkileri lütfen kızlar fotolarjnizi nasıl görebilirim

hoşgeldin sedenil. benim bacaklarıma sadece yağ enjeksiyonu yapıldı. sen silikonu mu araştırıyorsun. forumda silikon yaptıran çok az, ama sormak istediklerini sorabilirsin. fotoğraflarını ekle. yorum yapalım. hem bizde senin bacakları görmüş olurruz...

her gün iyi gününde ol,hep iyi düşün, giyin çık arkadaşım.çok düşünme .amaaaa kırmızı etekli fotonu sabırsızlıkla bekliyorum.

her gün iyi gününde ol,hep iyi düşün, giyin çık arkadaşım.çok düşünme .amaaaa kırmızı etekli fotonu sabırsızlıkla bekliyorum.

okul için giyince bir örneğini alırım

inşallah memko, en yakın zamanda sizin fotoğraflarınıza da bakalım

banada alt bacaklar kalın değil ama,düzelmiş gibi geldi.

Zaten çok zayıf bir kadın olduğu için baldırlar kalınlaşsa ne kadar kalınlaşabilirki dün biraz izledim yine bacaklar birbirine yaklaşmıyor ama dizlerdeki çıkıntı yok ve parantez görüntüsü kaybolmuş bence bir şey yaptırmış

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaa yinemiiii şakaaaa .kısa süreliğinede olsa geldin ya

sevgili eşim gelince rahat bırakmaz

topuklu ayakkabı bakıyordum internetten. ama pek cesaretim de yok. bilmem ne yapsam? bir yandan da 30u geçtim. artık rahatı bırakıp havalıya geçsem mi diyorum

evet. bu arada kocama gerek kalmadı. oğlum kalktı yatağından. bensiz uyuyamamış...

Son düzenleme:
sevgili eşim gelince rahat bırakmaz

topuklu ayakkabı bakıyordum internetten. ama pek cesaretim de yok. bilmem ne yapsam? bir yandan da 30u geçtim. artık rahatı bırakıp havalıya geçsem mi diyorum

Evet eşler ilgiyi seviyor,çocuk gibiler.Arkadaşım sen bir öğretmensin,arada şöyle giyin topukluları havan olsun.bacak konusunda çok kasma bence çünkü yüksek topuklarla bir çok bacak ayrı duruyor zaten.yada şöyle orta yükseklikte şık ayakkabılardan al.

arkadaşım bizim dr un facede sayfası var takip ettiğim.çok aktif değil yalnız.dün yurtdışından bir oyuncu birkaç dizi ameliyat olmak için ona gelmiş.iyice ünlendi diye inşallah ameliyat ücretlerini uçurmaz.:18:

gördüm ben de.
yeterince uçuk zaten, daha da abartmasın. sen dersin böyle konuşmuştuk diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…