Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Giy tabii. En çok edebiyat öğretmenlerine yakıştırırım zaten topuklu ayakkabıyı, şık takım elbiseleri.

Buradayım. Bu araar pek hareket yok burada ben de okuyup çıkıyorum. Siz olmayınca hevesim kalmadı. :))

aynen.
bir de yeni gelen bazı arkadaşların sitemi olunca. sohbetten bilgilere ulaşamıyoruz diye... ben de fazla kalmıyorum.

o zaman ben etek topuklu giyeyim, size de görüneyim

aynen.
bir de yeni gelen bazı arkadaşların sitemi olunca. sohbetten bilgilere ulaşamıyoruz diye... ben de fazla kalmıyorum.

o zaman ben etek topuklu giyeyim, size de görüneyim

Uzun süre yazışınca ister istemez bir samimiyet oluşuyor.insanız sonuçta .hem bilgi paylaşımı ,hem sohbet herkesin istediği gibi yani.Biz görmeden olmaz zaten.emin ol yakın çevrenden daha çok merak ediyoruz

orası kesin

geçenlerde yüksek topukluyla kınaya gittim. çekine çekine yürüdüm. ama baktım benim gibi çırpılaşan bacak çoktu :)

orası kesin

geçenlerde yüksek topukluyla kınaya gittim. çekine çekine yürüdüm. ama baktım benim gibi çırpılaşan bacak çoktu :)

bacaklarında hiçbir problem yok yenide. çok beğeniyorum bacaklarını, keşke benimde öyle olsaydı o zaman hergün bir fotoğraf ekler dururdum... bayanlar olarak hep daha iyisini istiyoruz. bu arada okul arkadaşların yorum yaptı mı? benimkileri sorma hahahh... köşe kapmaca gibi kaçıp durdum arkadaşlardan, bahaneler üreterek okul bahçesinde cirit attım. tabiki giydiğim kumaş siyah pantolonla. aslında azıcık diz altı etek giyilebilir ama bende diz altı eteği sevmiyorum. mebin kılık kıyafetine uygun eteğim de yok ki hepsi çok kısa. ben 2. ye şartladım kendimi daha iyi olsunda öyle giyeyim diye.. offfff

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yasemincim :))
Az önce çektim birkaç foto.Arkadaşlar beğendi sağ olsunlar
Aldım ben de birkaç etek, benim de topuklu ayakkabım yok. Kırıcam zincirlerimi artık :)

Arkadaşlar ben ameliyat için İstanbul u düşünmeye başladım ama bu işi tek başıma yapıcam kimsenin haberi olsun istemiyorum ki; zaten asla destek olmazlar bir de onlarla uğraşmaya niyetim yok derdimi de anlamazlar zaten. Lakin İstanbul hayatım boyunca sadece 1 kere gittiğim 2 gün kaldığım ve hiç bilmediğim bir şehir hastaneyi bulmam falan neysede ameliyat olduktan sonra tek başıma ne yapıcağımı bilemiyorum sizce yapabilirmiyim. Kız kardeşim bu salı yumurtalıklarından kist aldırdı ve halen ayağa kalkamıyor 6 gündür yatıyor benim olacağım ameliyat bundan daha zor sanırım sizce tüm bunlara rağmen istanbul a gitmeme değermi

İstanbul daki şu meşhur iki doktora ameliyat olan arkadaşlar bana doktorlara ulaşabileceğim numaraları özel mesajla yazabilirlermi ve de ben İstanbul a uçakla gidicem hangi hava limanına inersem ulaşımım daha kolay olur

Arkadaşlar; haberlerde görüyoruz, öyle bir devirdeyiz ki hırsıza uğursuza o kadar taviz verilmiş ki katiller, uyuşturucu kullananlar, hırsızlık yapanlar bile kameralara bakarak evet benim ben yaptım iyi çek diyebiliyor, ama biz fotoğraflarımızda yüzlerimizi saklıyoruz oysaki bu ne bizim suçumuz ne de tercihimiz

ne güzel yazmışsın arkadaşım.ama bakışlar bizi bu hale getiriyor malesef.o bakışlara maruz kalıncada utanıyo insan.

arkadaşım,bacakların son yüklediğin fotoyla aynı hiç değişmemiş.eteğinide çok beğendim,bacaklarınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…