Keypad teşekkür ederim canım
Sizler böyle diyince hemen yarın elbise etek giyicem diyorum ama iş giyip çıkmaya gelince hemen geri değiştiriyorum :18:
Fotoda iyilerde, normalde daha inceler sanki sopa gibi, yada benim gözümemi öyle geliyo bi anlayamadım gitti, hala hayalim sosis gibi bacaklarda
Varis çorabından kurtulduğum gün işe etek giyip gitmeyi düşünüyorum yoksa bekledikçe gene giyemem gibi geliyo :/
nasiass...önce bir koskocaman MAAŞALLAH..
Canım okadar güzel olmuş ki...şaşırıp kaldım...
Sanki sihirli bir el...bacakları yandan kavrayıp....bi itmiş birbirine.....hoooop dümdüz oluvermiş..
Çektiğin tüm sıkıntılara değer...üstelik erirmi diye de düşünmiyeceksin..
Buranın en kıdemlilerinden olaraktan...senin adına ve yaptırmak isteyen herkesin adına çoook sevindim.
Geriye....güzel bacakların ile...sana çk mutlu bir hayat dilemek kaldı ve ben bunu bütün kalbimle diliyorum canım..
.
Enteresan gerçekten. Ameliyat yerlerimde agrı yoktu hareket edip zorlamadıkça. Peki sen de ayaklarını yastıkla yukarı kaldırıp bütün yükü topuklarına mı verdin? Belki de yatış pozisyonuyla alakalıdır.
Daha yeniyim Msj haklarımı nerede doldurabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
Dolgu yaptıran arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim fikir edinmek adına
Çokk teşekkür ederim o kadar içten yazmışsın ki :)
İnşallah iyileşirim en kısa zaman da ve bu acıları hatırlamam bile..
Sen de ameliyat olmus muydun ?
Maalesef canım....olamadım...yıllardır buralarda yaşlandımsizlerin mutluluğuyla mutlu oluyorum..bakalım..? belki birgün......
Sevgiler.
.
Bugün kimse yardımcı olamiyacak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?