Doktor görünümlü tüccarlar iki oldu. yok mu arttıran.
arkadaşım bu kadar büyük ameliyata girmeye cesaret ettin sen.zor olanı atlattın,eteğide bir kere giyindinmi zaten çıkarmak bile istemezsin.
;İnşallah memko inşallah :)
;
önemli olan ilk adımı atmak arkadaşım.işyerindeki arkadaşlarını düşünüyorsan eğer;tarzımı değiştirdim dersin,annem sürekli pantolon giyiniyorsun diye söyleniyordu dersin,bulursun söylüyecek bir şeyler.
Haklısın leyla ama konulan yaglar erirse ve şekli bozulursa bu defa hiç giyemem gibi geliyo
Yenide sanada merhaba. Sordum 2.nasıl olacak dedim. Herşey yine aynı olacak dedi.
Çok teşekkür ederim.Inanilmaz rahatliyorum sayende.Diz kapaklarım çok büyük ama nasıl küçültüyor bilmiyorum. Biraz müdahale ederiz dedi ve ben heyecandan ne yapacağını bile sormadım.Yanimda kuzenim gelecek ameliyata.Zaten ben herkese söylüyorum estetik olacağımı.Garip geliyor insanlara ama olsun..
bende ilk silikondan tedirgin olmuştum ama artık onlar hayatımın bir parçası seviyorum onları ben:)) benimde silikondan başka çarem yoktu.Allah'ıma şükür memnunum.tabiki kusursuz değil ama etek ve taytı rahat rahat giyebiliyorum. Ameliyat olduğumu bilenler şok oluyor değişime bu da bana yetiyor.İnş.sende bütünnnn isteyen arkadaşlarımda bu ameliyatı olup mutlu olurlar:)silikonu hissedebiliyor musun ellediginde?Silikon beni çok tedirgin ediyor ama baska carem yok
Kusursuz olmayacağını biliyorum bende yani doktorla konustuktan sonra anladım.Ailedekiler.tedirgin ediyor beni.Bacaklarını nasıl koruyacagiz, en ufak bir darbede problem olursa.... gibi korkular var.Cok dikkat etmen gerekmiyor anladığım kadarıyla.Ozel bisey yapıyor musun silikonlar için ( garip bi soru oldu :)
Yenide arkadaşım dr. Sana ne dedi?
Arkadaşlar Çok üzgünüm ak bana en yakın kasım 15 ine randevu verebileceğini söyledi ameliyat tarihini hiç düşünemiyorum bile hf ilemi görüşsem ki ne dersiniz ben ayın 4 ü ile 11 i arasında ordayım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?