Hmm dogumumda bunu yapmislardi evet, agri kesici veriyorlardi .... Bunuda atlatirim herhalde:) ben simdi o onluk meselesine kendimi alistirayim:) Iyi geceler canim.....
ameliyatta ne yapmak lazım hiç bilmiyorum açıklarmısın
forumdan tanıştığım bi arkadaşım bacak dolgusu yaptırmıştı ve çok pişmandı. aylarca yürüyememiş sakat kalıcak zannetmiş ve şu anda görüntüden çok şikayetçi iyice çarpık olmuş bacakları. bi ara ben de düşündüm de çok riskli geldi onun yerine spor yaparak kalınlaştırmaya başladım alt bacağımı
Karin bolgesinden liposuction yapilacaksa ozellikle tum vucut gogus altindan itibaren siliniyor batikonla
Öfff Allahtanki 6 ay önce genital bölge için lazer yaptırmaya başladımda alıştım bu duruma ama ameliyattan sonra kontrole biraz zor gelirim doktorun yüzüne bakamam
Oyle dusunme canim ameliyathane ortaminda hic aklina bile gelmiyor insanin :) rahat ol
Bankalar 24 kasım Öğretmenler Günü için masrafsız kredi kampanyası yapıyormuş. Acaba doktora mail atsam, burun için bana net ücret söyle desem. sonra ona göre ciddi ciddi düşünsem mi diyorum. Doktor garipsemez herhalde.
Eşim yok diyor. Annem de söylenir bir sürü. ..
ne ile doldurdular arkadaşının bacağını? Yağ mı yoksa silikon mu? ne kadar süre sonra oldu bu durum merak ettim.
Leyla anne olsaydın çoktan alışmış olurdun.
Biz birer organizmayız bir yerde
silikon canım sonradan yağ dolgusu da ekliceklerdi sanırım sekli düzeltmek için ama naptı bilmiyorum. yağ dolgusu o kadar sakıncalı olmayabilir bilgim yok ama silikonun kötü durduğunu çok fazla duydum
neticede her tür ameliyatta insanlar bu duruma düşüyor o çok sıkıntı değilde ameliyatta bir terslik olursa diye korkuyordum o konudada elcer rahatlattı beni şu an kaygısızım diyebilirim ama ameliyat günü nasıl olur onu bilemem sen korkmuşmuydun diyecem ama tekrardan burun ameliyatı olmak istediğine göre belliki korkmamışsın ve bence senin başka bir ameliyata ihtiyacın yok zaten çok güzel görünüyorsun
silikon canım sonradan yağ dolgusu da ekliceklerdi sanırım sekli düzeltmek için ama naptı bilmiyorum. yağ dolgusu o kadar sakıncalı olmayabilir bilgim yok ama silikonun kötü durduğunu çok fazla duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?