Bacak ameliyatında korkmadım. Sonucu güzel olacak düşüncesi ağır basıyor. Korku değil heyecan :)) Utanmayı da çoktan geçtik.
Ama şimdi korkarım. Şart degil ama gerekli bir operasyon olacak olursa. Karar veremedim. Rahat nefes alsaydım eğriliği görmemeye çalışırdım.
öfffff ben aylar sonra ilk defa yazıyorum siz yoksunuz ya elcer beni duyarsan senin resimleride görmek isterim
öfffff ben aylar sonra ilk defa yazıyorum siz yoksunuz ya elcer beni duyarsan senin resimleride görmek isterim
Şirinler canım bence takma önlüğü mönlüğü. Anlamadan geliyorsun yatağa. Ben ameliyattan önce dr.a dedim ki bak öle bacaklarımla yağlarımla orda dalga geçmeyin. Ben aslında uyumayacağım sizleri duyarım dedim. Cevabı: dalga geçmsden olur mu hiç başka vakit nasıl geçer dedi.
Geçmiş olsun, ben o bölümü atlamışım sadece estetik amaçlı yaptıracağını düşünmüştüm
bunun üzerine a.k. dan randevu aldım bileti ve kalacak yeri hallettim gidicem sonuç ne olacak bilmiyorum heyecanlıyım belkide sana silikon olmaz diyecek: dur bakalım.eğer ameliyata uygunsam ara dönemde yani tatilde olurmu onu öğrenicem ve hemen kredi çekicem kızlar unutmadan söyleyeyim bana özelden mesaj atmayın olurmu benim mail adresim yok çünkü eşime gidiyor mesajlar
Teşekkür ederim leyla. Gerginlik olmasın diye ciddi ciddi konuşmadım daha.
arkadaşım daha zamanın var nasıl olsa ,düşündüğün tarihe yakın söylersin.o zamana kadarda arada bir ,nefes almakla ilgli problemini sesli dile getir,eşinin anlaması açısından
son durum bu sonra yine yazarım hepiniz çok tatlısınız resimlere bayıldım haaaa elcer bu arada resimlerini gördüm süpersin senin bacak dış yanları aynı benimki gibi içi dolunca benimkide senin gibi güzel olsun bana dua edin tanımasanızda ben sizlere hep ediyorum hepinizi öptüm
evet, sorunu biliyor, bazı geceler burun bandı takıyorum. eski ameliyatlarımı yapan doktora gidersem sorun yok. sıkıntımız doktor konusunda. neyse ben konuyu dağıttım. herkesten özür dilerim. burun bölümüne de gidemem ki sizi bırakıp :)
evet, sorunu biliyor, bazı geceler burun bandı takıyorum. eski ameliyatlarımı yapan doktora gidersem sorun yok. sıkıntımız doktor konusunda. neyse ben konuyu dağıttım. herkesten özür dilerim. burun bölümüne de gidemem ki sizi bırakıp :)
Aklından bile geçirme burayı bırakmayı.yoksaaaa yoksaaaaa küserimmm .yada bizde gelirizki arkandan ,oradakiler taşınmak zorunda kalır
yok yok gider miyim.? Kimselere de anlatamam ki. Ama konu dışına taşıyorum diye dedim. Neyse bakalım. Bugün eşime bozugum biraz. Bundan faydalanıp sabah soylenirken şubatta ameliyat kelimelerini cümle içinde geçirdimses çıkarmadı ama bilemiyorummmm . Doktor çok yüksek derse zaten iptal. Önce ona sormalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?